Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017

...ΖΟΡΙΖΕΣΘΕ ΚΥΡΙΟΙ; Π Α Λ Ι ;


Σχετική εικόνα


(ΞΑΝΑΕΒΓΑΛΑΝ ...ΣΠΥΡΙΑ;)
Παραθέτουμε την ανακοίνωση που εξεδόθη και άς βγάλετε τα ανάλογα συμπεράσματα...
«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο Ελλάδος συγχαίρει (!) την Άνγκελα Μέρκελ που εξασφαλίζει την τέταρτη συνεχή θητεία της στην γερμανική καγκελλαρία.
Αποτέλεσμα εικόνας για κισε


Ωστόσο, τα συνολικά αποτελέσματα των γερμανικών εκλογών του Σεπτεμβρίου 2017, με την ισχυρή παρουσία του ακραίου, ξενοφοβικού και αντιευρωπαϊκού κόμματος «Εναλλακτική για τη Γερμανία» ('AfD') στην Ομοσπονδιακή Βουλή της χώρας προκαλούν ανησυχία, τόσο για την ίδια τη Γερμανία, όσο και για όλη την Ευρώπη.

Αποτέλεσμα εικόνας για afd
Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

Το 'ΚΙΣΕ', συμμερίζεται την ανησυχία όλου (;) του δημοκρατικού κόσμου για το γεγονός ότι κατάφερε να μπει στην Βουλή το ακροδεξιό κόμμα «Εναλλακτική για την Γερμανία» (AfD) για πρώτη φορά από το 1945 και καλεί την νέα γερμανική κυβέρνηση που θα σχηματιστεί σύντομα, να λάβει πολύ σοβαρά υπόψιν της τα αποτελέσματα αυτών των εκλογών και να αναζητήσει τα αίτια της ανόδου των ποσοστών του ξενοφοβικού κόμματος.

Αποτέλεσμα εικόνας για afd

Παράλληλα, εκφράζουμε την πεποίθησή μας, ότι τα υπόλοιπα κόμματα της Βουλής θα διαφυλάξουν τις δημοκρατικές αρχές της Γερμανίας».

Γιατί όμως "Ζ Ο Ρ Ι Ζ Ε Σ Θ Ε" κύριοι;

Γιατί τραβάτε ΤΟΣΟ & τέτοιο ζόρι; 

Σχετική εικόνα
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2011 Η ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΥΤΗ
ΑΦΙΣΣΑ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΧΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΗ...

Δηλαδή ΑΝ ένα κόμμα σε κάποιο κράτος, αποφασίσει να διατυπώσει ΞΕΚΑΘΑΡΕΣ και ζωηρές πατριωτικές θέσεις σε ορισμένα ΚΑΥΤΑ ζητήματα  σχετικώς με την 'Νέα Τάξη Πραγμάτων' με πρώτο μάλλον αυτό για τους λαθρομετανάστες, όπως ασφαλώς και την ΡΑΓΔΑΙΑ (άψογα & έξωθεν καλολαδωμένη...) ισλαμοποίηση της γηραιάς μας ηπείρου, αυτό ΤΑΧΑ συνιστά κίνδυνο να αποτύχουν τα σχέδια που "υπάρχουν" απο παλιά;

Και να "χαλάσει" για τα καλά μάλιστα, το (ΔΟΛΙΟ) πλάνο της διαβρώσεως 'μία ώρα αρχύτερα' ολοκλήρου της Ευρώπης;

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

1 σχόλιο:

  1. Ῥέουν τὰ ἑκατομμύρια πρὸς τοὺς …«ἀνθρωπιστές»!!!
    http://oimaskespeftoun.blogspot.gr/2017/09/blog-post_25.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!