Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Τουριστικά 'ΦΙΛΕΤΑ' και θ έ ρ ε τ ρ α (ΚΑΙ) στην Κέρκυρα, ΕΞΑΓΟΡΑΣΘΗΚΑΝ από την 'Goldman Sachs' και εβραϊκά κεφάλαια ! ! !


ΤΥΧΑΙΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ...

Ο επενδυτής George Rohr δεξιά, με ραββίνους της φανατικής εβραϊκής οργανώσεως 'Chabad Lubavitch'.


Αναγνώστης της ιστοσελίδας μας ('Η Φωνή της Ελευθερίας') έστειλε τις παρακάτω πληροφορίες σχετικά με αγορές ακινήτων για τουριστική εκμετάλλευση στο νησί της Κέρκυρας. 
Όπως μας είπε  τα ίδια εβραϊκά κεφάλαια έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους και σε άλλα τουριστικά μέρη της Ελλάδος με σκοπό να εκμεταλλευτούν και τον ελληνικό τουρισμό...

Σχετική εικόνα

Σχετική εικόνα

Ο Εβραίος George Rohr, ιδρυτής και ιδιοκτήτης της 'NCH Capital' που αγόρασε το τουριστικό φιλέτο του Ερημίτη στην Κέρκυρα. Την εταιρεία διοικεί μαζί με τον επίσης Εβραίο κουνιάδο του Tabacinic. 

Αποτέλεσμα εικόνας για GEORGE ROHR

Κανείς δεν κατάλαβε πως ενδιαφέρθηκε για ένα τόσο μεγάλο φιλέτο που θα αποφέρει τεράστια κέρδη μόνο ένας αγοραστής. Ουδείς γνωρίζει...


Στόχος του Ρόρ είναι να δημιουργήσει πολυτελείς κατοικίες και διαμερίσματα οι οποίες θα πάρουν το μεγαλύτερο μέρος των τουριστών που διαμένουν σε βίλες που βρίσκονται στην περιοχή. Άρα στοχεύουν να πλήξουν τα κέρδη του ντόπιου πληθυσμού.

Ο πατέρας του George Rohr, ο Sami Rohr είχε πει στον γιο του την ημέρα του Μπαρ Μιτζβά του: «να κάνεις ότι και ο κ. Ρότσιλντ. 
Οι Rothschilds, που ακόμα και σήμερα δίνουν τεράστια ποσά για την Τζεντάκα (tzedaka) , διατηρούν τον πλούτο τους, ενώ άλλες ιουδαϊκές οικογένειες που ήταν πολύ πλούσιες έχουν εξαφανιστεί».

Αποτέλεσμα εικόνας για GEORGE ROHR

Κ ο ν τ ά   στο φιλέτο που νοίκιασε για 100 χρόνια (!) ο Ρόρ έχει τεράστια πολυτελή βίλλα ο λόρδος Jacob Rothschild (ο ΠΛΟΥΣΙΩΤΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΓΗΣ!) και όπως είπε ο πατέρας του Ρόρ, τον εκτιμούν πάρα πολύ τον αυτοκράτορα των τραπεζών.

Ο Ερημίτης είναι ένα μέρος απίστευτης ομορφιάς. Ένα παρθένο μέρος... Θα το εκμεταλλευτεί ένας Εβραίος για να πάρει το ψωμί, που βγάζουν οι ντόπιοι από τον τουρισμό και αν προσλάβει κάποιους απ' αυτούς, θα τους δίνει βασικό μισθό στην καλύτερη. Θα δουλεύουν οι Κερκυραίοι
στο μέρος τους για λίγα ευρώ.


Τα ξενοδοχεία Χανδρής, έχουν εξαγοραστεί απ' τα κεφάλαια της εβραϊκής εταιρείας 'Oaktree' και της 'Goldman Sachs', αλλά για να μην αντιλαμβάνονται οι ντόπιοι ότι τα εβραϊκά κεφάλαια αγοράζουν τις μεγάλες μονάδες του νησιού, λένε ότι το διευθύνει ο όμιλος Σάνη του Ανδρεάδη...

Τα αφεντικά της 'Oaktree' είναι Εβραίοι...
Η καταγωγή των ιδρυτών και των αφεντικών της
'Goldman Sachs'.


Η Sani-Ikos ανήκει στην εβραϊκή 'Oaktree'...

[Πηγή:http://freedomvoicegr.blogspot.gr/2017/09/blog-post.html]

-------------------------------------------------------

Σημείωση και απορία: Είναι αλήθεια αυτό που αναφέρουν από ετών οι κάτοικοι της περιοχής, ότι  δ ί π λ α (;) απο την κερκυραϊκή βίλλα του πλουσιωτέρου ανθρώπου της γής, του βαρώνου Ρότσιλντ,  δ ι α θ έ τ ο υ ν  επίσης εξοχικές βίλλες,  δύο "ξεχωριστοί" και πολύ-πολύ γνωστοί τηλεοπτικώς & ραδιοφωνικώς (συ-στη-μι-κό-τα-τοι όμως...) δημοσιογράφοι "μας" ; ; ; ; ; ; ; ; ; 
Μά, δεν είναι "τ ρ ε λ λ ή   σύμπτωση"; ; ; 

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!