Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 3 ΕΥΕΛΠΙΔΕΣ, ΟΙ ..."ΑΓΝΩΣΤΟΙ" ΚΤΥΠΗΣΑΝ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΗ! (Πού κρύβεσαι Πάνο; Γιατί δεν επεμβαίνεις; Μήν μάθουμε την αλήθεια;)




Ενέδρες στον σταθμό μετρό του Μοναστηρακίου είχαν στήσει όπως φαίνεται τα κόκκινα σκυλιά των Τσίπρα και Καμμένου, μόλις η Αστυνομία έκλεισε τον σταθμό του Συντάγματος, για να εμποδίσει την πρόσβαση στην πλατεία όσων ήθελαν να πάνε στην συγκέντρωση κατά της «διόρθωσης» φύλου. 
Και επιτίθονταν 'κοπαδόν' σε όποιον τους έμοιαζε για «φασίστας»...
Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Έτσι, εκτός από τους τρεις Ευέλπιδες (τους οποίους χτύπησαν εν γνώσει της ιδιότητάς τους γιατί φορούσαν τις στολές τους…) και μετά τον ξυλοδαρμό αυτών, τα κόκκινα σκυλιά επιτέθηκαν σε τέσσερις ακόμα άντρες, αποκαλώντας τους «φασίστες». 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ

Ένας απ’ αυτούς υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία. Προφανώς, τον είδαν κοντοκουρεμένο και υπόθεσαν πως είναι «φασίστας»!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Φυσικά, όλα αυτά συνέβησαν ενώ η Αστυνομία ήταν απούσα, προφανώς κατόπιν «άνωθεν εντολής», για να μπορέσουν οι παρακρατικοί να κάνουν την «δουλειά» τους ανενόχλητοι!

Σχετική εικόνα

Σε κάθε περίπτωση, κάμερες υπάρχουν σωρό στο μετρό του Μοναστηρακίου και στην γύρω περιοχή και σίγουρα έχουν αποτυπωθεί τα πρόσωπα των παρακρατικών. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΣΤΑΘΜΟΣ ΜΕΤΡΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ

Οπότε, ΑΝ θέλουν τους πιάνουν!
ΑΝ...

[ΠΗΓΗ:https://ethnikismos.net/2017/10/23/%CE%BF%CF%87%CE%B9-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B5%CF%85%CE%B5%CE%BB%CF%80%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CF%81%CE%B1%CE%BA%CF%81%CE%B1%CF%84%CE%B9/]


ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

7 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο σταθμό του μετρό στο Μοναστηράκι επιτέθηκαν αναρχοπράκτορες σε Ορθοδόξους λαϊκούς, σε μονάζουσες και στον π. Κλεομένη, οι οποίοι βαστούσαν ελληνικές σημαίες και σταυρούς με αποτέλεσμα 11 άτομα να μεταφερθούν στο ΚΑΤ και οι 2 εξ αυτών να είναι σοβαρά τραυματισμένοι.Τα σκυλιά αυτά της Νέας Εποχής μανιασμένα προσπαθούσαν να αποσπάσουν τους σταυρούς και τις σημαίες από τους ομολογητές αυτούς Ορθοδόξους οι οποίοι προτίμησαν να θέσουν τον εαυτό τους σε κίνδυνο παρά να παραδώσουν τα ιερά μας σύμβολα σε αυτά τα θρασίμια και να τα βεβηλώσουν. Καταγγέλλω άλλη μία φορά την ανθελληνική αστυνομία η οποία βάσει σχεδίου έστειλε τους Ορθοδόξους αυτούς αδελφούς μας στη σφαγή αφού κάποιοι αναρχοπράκτορες προφανώς ειδοποιήθηκαν να τους στήσουν ενέδρα έξω από το σταθμό εξοπλισμένοι με λοστούς και άλλα φονικά αντικείμενα!Τέλος για να καταδείξω την συνεργασία αστυνομίας, αναρχίας και σκοτεινών δυνάμεων θα αναφέρω ένα γεγονός που συνέβη το Σάββατο 21/10 μετά το πέρας της διαμαρτυρίας για το βλάσφημο έργο που παιζόταν στην Θεσσαλονίκη.Έξω από το δημαρχείο Θεσσαλονίκης όπου ήταν παρκαρισμένο το αυτοκίνητο του π. Ιωάννη ''κάποιοι'' το διέλυσαν κυριολεκτικά ενώ τα πέριξ αυτού αυτοκίνητα ήταν άθικτα γεγονός που σημαίνει ότι ήταν στοχευμένο. Λίγα μέτρα πιο πέρα ήταν 2 ασφαλίτες και μπροστά από το αυτοκίνητο ήταν 2 αστυνομικοί με μηχανές επομένως γνώριζε πολύ καλά η αστυνομία ποιανού ήταν αυτό το αυτοκίνητο γιατί όταν οι ιερείς και κάποιοι λαϊκοί κατευθύνονταν προς το σημείο οι ασφαλίτες έκαναν νόημα στους άλλους αστυνομικούς ότι έρχονται. Το ερώτημα είναι ποιοί γνώριζαν, ποιοί εκτέλεσαν την δολιοφθορά και ποιοί έκαναν τα στραβά μάτια, γιατί για να καταστρέψεις ένα αυτοκίνητο θέλει ένα σεβαστό χρονικό διάστημα και μάλιστα σε έναν κεντρικό δρόμο και ειδικά έξωθεν του δημαρχείου.Τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται τελικά δυστυχώς ξεπερνούν κάθε φαντασία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρύσα στο αφιερώνω
    Τα αναρχοκομμουνα δινουν οδηγιες στο περιπολικο της αστυνομιας

    https://youtu.be/aTtQwaws8_s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σάς ευχαριστούμε θερμώς!
      Ποιό ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ, ΖΩΝΤΑΝΕΣ & ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΕΣ Α Π Ο Δ Ε Ι Ξ Ε Ι Σ δεν γίνονται...
      Άς τις δούν οι "αρμόδιοι" και άς πράξουν τα δέοντα.
      ΑΝ τις δούν και ΑΝ είναι σε θέση να πράξουν τα δέοντα...

      Διαγραφή
    2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

      Διαγραφή
    3. Συγκλονιστικό ντοκουμέντο! Μα τί εξυπηρετικά, σπλαχνικά και καλόψυχα παιδιά είναι αυτά, μου φαίνεται ότι τα αδικούμε!!

      Τελικά απαιτείται πολλή δουλειά για να ξεβρομίσει αυτός ο τόπος!

      Διαγραφή
  4. Να ειστε καλα
    συνεχίζουμε τον αγώνα, αν και τα μέτωπα ειναι πανταχόθεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!