Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

"Α υ ξ ά ν ε σ θ ε & π λ η θ ύ ν ε σ θ ε"... Στήν ΒΟΥΛΗ ΒΕΒΑΙΩΣ - ΒΕΒΑΙΩΣ...

Σχετική εικόνα

(ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ! ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ! ΟΙ "ΡΥΘΜΟΙ" ΑΜΕΙΩΤΟΙ! 
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑ ΚΑΝΕΙΣ! 
Π Α Λ Ι...)
Με σταθερό ρυθμό ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ το προσωπικό που μισθοδοτείται από την Βουλή, σύμφωνα με τους επικαιροποιημένους πίνακες των υπηρεσιών του κοινοβουλίου "μας"... (Αντιλαμβάνεσθε; Ή δεν αντιλαμβάνεσθε; Επειδή ΕΜΕΙΣ - οι πολύ ανόητοι! - τους πληρώνουμε...)

Η επίσημη καταγραφή δείχνει πως οι υπάλληλοι ανέρχονται σήμερα σε 1.477, που ανεβαίνουν σε 2.073 αν προστεθούν και οι επιστημονικοί συνεργάτες των βουλευτών... 

Ειδικότερα, οι μόνιμοι υπάλληλοι ανέρχονται σε 572, οι εργαζόμενοι με συμβάσεις Ιδιωτικού Δικαίου (ορισμένου και αορίστου) σε 697, οι ειδικοί φρουροί σε 68, οι μετακλητοί σε 140 και οι επιστημονικοί συνεργάτες σε 596

Σύμφωνα με τα αντίστοιχα στοιχεία του Οκτωβρίου 2016 οι υπάλληλοι ήταν 2.008. Ειδικότερα, 575 μόνιμοι, 646 ιδιωτικού δικαίου, 68 ειδικοί φρουροί, 142 μετακλητοί και 577 επιστημονικοί συνεργάτες.

[Πηγή: 'ιχνος']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!