Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Σχολεία σε όλη την Αγγλία Α Φ Α Ι Ρ Ο Υ Ν από τα ημερολόγια την αναφορά στον ΧΡΙΣΤΟ ! ! !

ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ  Π Α Ρ Α Ν Ο Ι Α Σ!
ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ  Σ Χ Ι Ζ Ο Φ Ρ Ε Ν Ε Ι Α Σ !
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΕΡΙ ΚΑΘΟΛΙΚΗΣ Υ-ΠΟ-ΤΑ-ΓΗΣ ΣΤΑ 'ΝΕΟΕΠΟΧΙΤΙΚΑ' ΚΕΛΕΥΣΜΑΤΑ!



(ΑΙΣΧΡΟΙ ΚΑΙ ΑΘΛΙΟΙ! ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΙ ΠΑΡΑΧΑΡΑΚΤΕΣ!)
Οι παραδοσιακοί όροι BC, (Before Christ) π.Χ., (Πριν από τονΧριστό) και AD, (Anno Domini), (Μετά Χριστόν) αλλάζουν σε ...BCE – (Before Common Era)- (Πριν από την κοινή εποχή) και CE –(Common Era)- (Κοινή Εποχή). 
Οι νέοι "όροι" εξακολουθούν να υποδηλώνουν τις περιόδους πριν και μετά την γέννηση του Χριστού.
Σχετική εικόνα

Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοικήσεως που καταρτίζουν προγράμματα σπουδών θρησκευτικής εκπαιδεύσεως, αναφέρουν ότι οι παλιοί όροι ενδέχεται να αναστατώσουν τις μειονότητες ή τους απίστους. 
Όμως οι επικριτές αυτής της κινήσεως την στηλιτεύουν ως «συνθηκολόγηση στην πολιτική ορθότητα».

Για πολλές εκατοντάδες χρόνια, ο κόσμος χρησιμοποιεί ημερολόγιο, όπου κάθε χρόνος είναι μια άμεση αναφορά στον Ιησού Χριστό. Τώρα στην (αποσαρθρωμένη πλήρως!) Βρετανία αρχίζουν να απομακρύνουν τον Χριστό, από όλα τα ημερολόγια στα σχολεία!

Αντικαθίσταται η αναφορά στον Χριστό από το CE, για την «κοινή εποχή» και το BCE, «πριν από την κοινή εποχή» όροι που είναι αποδεκτοί από τους άθεους και τους Μάρτυρες του Ιεχωβά. Καθώς πλησιάζουμε προς την εγκαθίδρυση του παγκόσμιου κράτους του Αντιχρίστου, το όνομα του Ιησού Χριστού πρέπει να εξαφανιστεί από παντού.

Οι επιτροπές τοπικής αυτοδιοικήσεως – γνωστές ως Μόνιμες 
Συμβουλευτικές Επιτροπές για τη Θρησκευτική Εκπαίδευση (SACRE) – από το Μπράϊτον και το Εσσέξ συγκαταλέγονται μεταξύ των αρχών που προτρέπουν την αλλαγή στο BC και το AD.
Το πρόγραμμα σπουδών για τα σχολεία στο Ανατολικό Σάσεξ, για παράδειγμα, λέει: «Το BCE και το CE χρησιμοποιούνται τώρα για να δείξουν ευαισθησία σε όσους δεν είναι Χριστιανοί».

Σε απάντηση τους ακόμα και Βρετανοί, όπως ο Λόρδος Carey δήλωσε: «Δεν έχω συναντήσει ποτέ έναν μουσουλμάνο, ή εβραίο ηγέτη που προσβάλλεται από το Γρηγοριανό ημερολόγιο» ενώ ακόμα και ο Ιμάμης Ιμπραήμ Μόγκρε δήλωσε: «Δεν πιστεύω ότι προκαλεί προσβολή κατά των μουσουλμάνων», καθώς επίσης και ο Εβραίος εκπρόσωπος της Βουλής των Αντιπροσώπων δήλωσε ότι: «Δεν νομίζω ότι κάποιος θα ντρεπόταν αν χρησιμοποιούσε το π.Χ. και το μ.Χ.»...

[Πηγές:http://scripta---manent.blogspot.gr/2017/10/blog-post_12.html#more
&
'ΠΕΝΤΑΠΟΣΤΑΓΜΑ']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!