Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ... Περί συμπτώσεως θα πρόκειται....

ΠΩΣ ΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ,  Θ Υ Μ Α Σ Θ Ε;
"ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ"...
ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ...


(ΘΑ ΕΤΥΧΕ... ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ "ΚΑΚΟΠΡΟΑΙΡΕΤΟΙ"...)
Στην βοήθεια του Ισραήλ (...) σε θέματα εθνικής ασφαλείας αλλά και οικονομικών στοχεύουν οι Καταλανοί από την στιγμή που θα (;;;) δημιουργηθεί μια ανεξάρτητη Καταλονία, όπως αποκάλυψε η ισπανική '
El Confidencial' και μεταδίδει το 'Israelvalley'.
Αποτέλεσμα εικόνας για el confidencial

Όπως αναφέρει η ισπανική εφημερίδα, ”η επαφή με τις υπηρεσίες πληροφοριών του Ισραήλ για να γνωρίσουν οι Καταλανοί τις υπηρεσίες οργανώσεως και ασφάλείας τους είναι ένας από τους στόχους των μελλοντικών μυστικών υπηρεσιών της Καταλονίας”, ενώ ”το εβραϊκό κράτος είναι προεξέχον σε πολλά από τα έγγραφα που προετοιμάζονται από τους εθνικιστές για την μετάβαση στην ανεξαρτησία”.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΚATALONIA AND ISRAEL

Η 'El Confidencial' αποκάλυψε επίσης ότι ”τα μέλη των μελλοντικών Καταλανικών αεροπορικών δυνάμεων θα πρέπει να εκπαιδεύονται στο Ισραήλ, το οποίο είναι η χώρα που παρέχει την καλύτερη δυνατή εκπαίδευση”. 
Οι Καταλανοί υπέγραψαν μακροπρόθεσμη συμφωνία επιστημονικής συνεργασίας με την Ισραηλινή Βιομηχανική Υπηρεσία Ερεύνης και Αναπτύξεως (
'Matimop'
).


Υπενθυμίζουμε ότι η ισραηλινή εφημερίδα 'Jerusalem Post' ανέφερε στις 24 Νοεμβρίου του 2014, πως το Ισραήλ και η Γερμανία μπορεί να είναι το κλειδί για την αρχική χρηματοδότηση ενός Καταλανικού κράτους ανεξάρτητου της Ισπανίας. 

Αποτέλεσμα εικόνας για jerusalem post logo

Ο δικαστής του ανώτατου δικαστηρίου της Βαρκελώνης Σαντιάγκο Βίνταλ είχε δηλώσει στην Ισραηλινή εφημερίδα: “ένα άλλο κράτος με φερεγγυότητα, βασικά μιλώντας για το Ισραήλ και την Γερμανία, θα χρησιμεύσει ως προσωρινή τράπεζα μας”.

Αποτέλεσμα εικόνας για jerusalem post

Την ίδια χρονιά, ένα άρθρο της 'Haaretz' έφερε τον τίτλο: «Βίβα Καταλονία, Βίβα Ισραήλ». 
Το άρθρο αναφέρεται στον Lopez Tena, ένας από τους υποστηρικτές της ανεξαρτησίας της Καταλονίας που είναι και φανατικός υποστηρικτής του Ισραήλ:

Σχετική εικόνα

”Η Ισπανία δεν θα εγκαταλείψει εύκολα το στέμμα της, αλλά ο Lopez Tena δεν χάνει χρόνο να κάνει την υπόσχεση, ότι το νέο κράτος μέλος της Ευρώπης θα είναι πολύ φιλικό προς το Ισραήλ. 

Σε αυτό θα διαχωριστεί επίσης από τον αντίπαλό της στην Μαδρίτη. Και εδώ είναι ένα άλλο μήνυμα. Ακριβώς όπως η Καταλονία σύντομα θα είναι το κράτος του λαού της Καταλονίας, το Ισραήλ είναι κατά πρώτο και κύριο λόγο το κράτος του εβραϊκού λαού. 

Δεν υπάρχει μέλλον για ένα δυαδικό (;) κράτος. 
Η πρόσφατη νίκη των αυτονομιστών στο Κεμπέκ του Καναδά, οι συνεχιζόμενες προσπάθειες καταργήσεως (;;;) του Βελγικού βασιλείου και το εθνικό δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί στη Σκωτία το 2014 είναι μόνο μερικά παραδείγματα που το αποδεικνύουν. 

Ούτε μια ομοσπονδία ούτε μια συνομοσπονδία, ούτε αυτονομία, ούτε επαρχίες. Ο δι-εθνικισμός είναι νεκρός. Visca (Βίβα στην Καταλανική) Ισραήλ, Visca Καταλονία”.

[ΠΗΓΗ:http://www.offtherecord.net.gr/2017/10/07/%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%AF-%CE%B6%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%8D%CE%BD-%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CE%BF%CE%AE%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%B9%CF%83%CF%81/]

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

2 σχόλια:

  1. Να σας θυμίσω και ένα μαθηματικό σλόγκαν, αναφορικά με το Ισραήλ και την πάσα χώρα του πλανήτη:
    « εντός, εκτός, και επι τ΄αυτά »

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναί, ναί...
      Μά, ναί...
      Είσασταν ά ρ ι σ τ ο ς στην γεωμετρία να υποθέσουμε....

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!