Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

ΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΠΛΥΤΟΙ;


Δεν χωράει αμφιβολία ότι το κρατικοδίαιτο αληταριό των κόκκινων συμμοριών, λυσσομανάει εναντίον της προσπάθειας των Ελλήνων πατριωτών, να διατηρήσουν ζωντανή τη συλλογική τους μνήμη και την ιστορία τους.
Πρεζάκηδες και χασικλήδες, ψυχανώμαλοι και ρουφιάνοι, ψυχοπαθείς βασανιστές και καλοπληρωμένοι φονιάδες, ελληνόφωνοι και βαρβαρόφωνοι μαγκουροφόροι, γραικύλοι και αλβανοαφγανοί μπράβοι, ουρλιάζουν σαν τις ύαινες, επειδή οι μέχρι σήμερα αδρανείς Έλληνες, επιτέλους αντιδρούν στο ξεπούλημα της ιστορίας τους.
Καλόμαθαν βλέπεις τόσον καιρό, που ο λαός δέχονταν αδιαμαρτύρητα τη γενοκτονία του και τώρα ζητάνε αίμα.

 
Σε συνεργασία με μυστικούς πράκτορες ,των Αμερικανών και των σλαβοαλβανοβούλγαρων,  μαζώχνονται στις [ελέω συριζα] καταλήψεις τους και στα λογής, καλά προστατευμένα από την αστυνομία, στέκια τους,  ώστε να εκπονήσουν σχέδια για τη σφαγή των Ελλήνων, που αποτελούσε και θα αποτελεί πάντα τον απώτερο στόχο τους.
Στα διαλείμματα εννοείται των στρατηγικών τους σχεδίων, πλακώνονται στις πρέζες και στα χασίσια, τραγουδώντας θούριους για τον κομμανταντε Τσε και την πασιονάρια Μποφίλιου...

Το ερώτημα όμως είναι: τι θα τολμήσουν να κάμουν; Διότι αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπάκια, δαγκώνουν μοναχά όπου τους παίρνει να δαγκώσουν κι αφού πρώτα έχουν σιγουρευτεί ότι δεν υπάρχει κανένας κίνδυνος να το πληρώσουν. Μήπως λοιπόν εδώ ισχύει η σοφή ρήση: "σκυλί που γαβγίζει μην το φοβάσαι;" Διότι, αν τολμήσουν.... 


Η αφίσσα που έβγανε η απλυτοσυμμορία "Μαύρο και Κόκκινο", 

ώστε να εμποδίσει τον κόσμο να πάει στο Μεγάλο συλαλλητήριο. 

Παρότι προαναγγέλουν αντισυγκέντρωση στην Καμάρα, στις 13:00 της Κυριακής, 

δεν αναφέρουν τίποτα στην αφίσσα τους....

Αυτό σημαίνει πολύ απλά, ότι ακόμα δεν έχουν λάβει ντιρεκτίβες, για το τι πρέπει να κάμουν...

Μελετώντας προσεκτικά τις ανακοινώσεις που δημοσιεύουν οι διάφορες "συλλογικότητες" στον γνωστό ιστότοπο των απλύτων, εύκολα συμπεραίνεις ότι το πράγμα κάπου κολλάει.
Στην πραγματικότητα, μόνον τρείς απλυτοσυμμορίες έχουν δηλώσει ότι θα κινηθούν την Κυριακή κατά του λαού, στο συλαλλητήριο της Θεσσαλονίκης, παρότι φημολογείται ότι ο Σορος και οι μυστικες υπηρεσιες των Σκοπίων, έχουν σπρώξει αρκετά λεφτουδάκια, για να μπαχαλοποιήσουν τη λαϊκή αντίδραση.
Οι τρεις απλυτοσυμμορίες που μέχρι τώρα κάμουν λόγο για αντισυγκεντρώσεις και ροπαλοφορίες, είναι οι "συλλογικότητες" των δύο θεσσαλονικιών καταλήψεων: "Μικρόπολις" και "Libertatia" και το "Μαύρο και Κόκκινο"
Πρόκειται μάλλον για ήσσονος σημασίας ομάδες κρατικοδίαιτων ημιμπράβων, που έχουν βολευτεί μια χαρά με τα λογής "δρώμενα" και πολιτιστικά "events"  τα οποία οργανώνουν στα υπο κατάληψιν κτίρια τους κι από τα οποία, χάρη στις αφανείς επιδοτήσεις των καθεστωτικών πολιτικών συμμοριών, κονομάνε τρελά λεφτά [χωρίς ΦΠΑ, ΕΦΚΑ, ταμειακές και εφορίες...]
Η πιο καλά οργανωμένη απο δαύτες φαίνεται να είναι η απλυτοσυμμορία της καταλήψεως  μικροπολις.
Αυτοί οι κουλτουροβρωμιαραίοι μάλιστα διατηρούν και fight club, όπου εκπαιδεύονται στο πως θα λιώνουν στο ξύλο, τους ατυχείς Έλληνες, που θα βάνουν στο μάτι.
Η βία κατά του άοπλου και απροστάτευτου Έλληνα, με τη βοήθεια και ενίοτε τη συνέργεια της αστυνομίας, είναι η μοναδική τους ιδεολογία.
Σας κοτσάρω εδώ την προμετωπίδα, από το ιστολόγιο τους, για να λάβετε μιαν ιδέα για το τι σόι χτήνη πρόκειται...

"Εμείς είμαστε εναντίον του φασισμού και θέλουμε να τον ξεριζώσουμε αντιτάσσοντας στη βία του μια μεγαλύτερη βία. Και είμαστε κυρίως εναντίον της κυβέρνησης, η οποία είναι μια διαρκής βία. Αλλά η βία μας πρέπει να είναι αντίσταση των ανθρώπων εναντίον των κτηνών και όχι άγρια σύγκρουση θηρίων με θηρία. Όλη η αναγκαία βία για τη νίκη˙ αλλά τίποτα περισσότερο ή χειρότερο." 
Errico Malatesta
Micropolisfightclub   
Αντιλαμβάνεστε λοιπον για το τι είδους ψυχοπαθή άτομα συζητάμε, όταν φτάνουν να θεωρούν ότι η βία τους είναι η νόμιμη "αντίσταση ανθρώπων εναντίον κτηνών!"
Τέτοιοι άρρωστοι σαδιστές [διότι περί αυτού πρόκειται] μπορούν φυσικά να σκοτώσουν επί τόπου οποιονδήποτε φουκαρά βάνουν στο μάτι, αρκεί να τους βεβαιώσουν τα αφεντικά τους, ότι δεν θα έχουν καμία συνέπεια...  
Μία από τα ίδια αλλά σε μικρότερη κλίμακα, φαίνεται ότι είναι και η απλυτοσυμμορία της κατάληψης libertatia.
Μια ιδέα για τον σκοτεινό ρόλο που διαδραματίζουν αυτοί οι βασιβουζουκοι της ελληνικής κοινωνίας, μας δίνει η ανακοίνωση των Μαιάνδρειων εθνικιστών, οι οποίοι φαίνεται να τους ξέρουν πολύ καλά...
Την αναδημοσιευω εδώ, από το ιστολόγιο τους: "Μαιάνδρειοι Εθνικιστές"   

 
"...Το κτήριο που στεγάζει τις μαστουρωμένες επιθυμίες των λιμπερτάριων αναρχοπρεζάκηδων αποτελεί 'Σχολάζουσα ιδιοκτησία Δημοσίου'. 
Τι συνεπάγεται αυτός ο όρος;
Σχολάζουσα κληρονομία ονομάζεται η κληρονομία κινητής και ακίνητης περιουσίας που α) ο κληρονόμος της είναι άγνωστος ή β) δεν είναι βέβαιο ότι αποδέχτηκε την κληρονομία του προσώπου που απεβίωσε. Σχολάζουσα κληρονομία είναι αυτή που βρίσκεται σε αναμονή (σε σχόλη) μέχρις ότου βρεθεί ο κληρονόμος. Στο μεσοδιάστημα, τη διαχείρισή της ως αντιπρόσωπος του κληρονόμου ασκεί ο κηδεμόνας.
Ο κηδεμόνας διορίζεται από το Μονομελές Πρωτοδικείο του τόπου της τελευταίας κατοικίας ή διαμονής του αποβιώσαντος. Οι αρμοδιότητες του οριστικού κηδεμόνα είναι να αντιπροσωπεύει τον κληρονόμο και να διαχειρίζεται την κληρονομία. Η θητεία του λήγει όταν γίνει γνωστός ο κληρονόμος και τα έξοδα τα οποία πραγματοποιούνται βαρύνουν την κληρονομία και δικαιούται αντιμισθίας.
Οταν δεν βρίσκεται κληρονόμος σε εύλογο χρονικό διάστημα ή όσοι βρίσκονται αποποιούνται την κληρονομία, το Δικαστήριο βεβαιώνει ότι κληρονόμος είναι το Δημόσιο. Ετσι, παύει η κληρονομία να είναι σχολάζουσα. Αν το δούμε κάπως πιο νομικά, σε φάση 'cui bono', ευκόλως απορρέει το συμπέρασμα: ιδιοκτήτης είναι το Κράτος.
Αν πάμε την σκέψη αυτή ακόμα παραπέρα, ευκόλως θα συμπεράνουμε: Όσοι έχουν στο χέρι το Κράτος. Για παράδειγμα το 'Κράτος εν κράτει'. 
Τα πράγματα γίνονται αίφνης ακόμα πιο ξεκάθαρα.  Ας ανατρέξουμε στην έως τα τώρα γνωστή ιστορία του εν λόγω κτηρίου. Κατά το παρελθόν υπήρξε Οικία Χαζιζ Νιχάλ Ναζιφέ, ακατοίκητη από το 1978. Σήμερα αποτελεί ένα από τα δεκάδες κτήριο υπό κατάληψη αναρχικών. Συμπτωματικά, ουδείς απήντησε έως τα τώρα με ποιόν τρόπο οι καταληψίες του εκάστοτε κτηρίου διαθέτουν ενημέρωση για ό,τι αφορά την κατάσταση τους, τον χαρακτηρισμό τους, τους κληρονόμους, κλπ. Για τις Περιφέρειες Μακεδονίας-Θράκης την χωρική αρμοδιότητα έχει-από όσο γνωρίζουμε-το Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης-Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης / Γενική Γραμματεία Μακεδονίας–Θράκης. 
Οι αναρχοπρεζάκηδες αποτελούν την βιτρίνα μίας κρατικής μπίζνας με πολλούς αποδέκτες και παρασκηνιακούς καραγκιοζοπαίκτες. Για αυτό και τα πολλά φρου-φρου και αρώματα γύρω από τον υποτιθέμενο κοινωνικό χαρακτήρα των καταλήψεων και τις αντικαπιταλιστικές παπαριές των 'ακάλεστων προσκεκλημένων' τους (όπως λέμε γνωστοί-άγνωστοι).
Η Χαζίζ Νιχάλ Ναζιφέ, μουσουλμανοεβραία (παρεούλα έκαναν από παλιά αυτές οι δύο θρησκείες) και γόνος αριστοκρατικής οικογένειας (κόρη του Απντουλάχ Αχμέτ Ραχήμ και της κόρης του Δαυίδ Σαλέμ, της γνωστής εβραϊκής οικογένειας) κατοικούσε αρχικά σε μια έπαυλη που κτίστηκε από τον πρώτο της σύζυγο, Σουκρή Μπέη, απέναντι από το Γαλλικό Σχολείο (κάηκε το 1967 και στη θέση του κτίστηκε το Lycee). Η έπαυλη πουλήθηκε το 1938 και δεν υπάρχει πια. Μετά το θάνατό του, λίγα χρόνια μετά το γάμο τους, το 1899, ξαναπαντρεύτηκε τον εισαγγελέα της Θεσσαλονίκης, Μουσταφά Εφέντη, που για χάρη της εχτίσε την βίλα στον αριθμό 19. Καταρχάς κτίζεται το τριώροφο κτίριο με πρόσωπο στη Λεωφόρο Στρατού. Η πτέρυγα που βλέπει στην οδό Σαραντοπόρου με καταχωρημένη διεύθυνση τον αριθμό 38, κτίστηκε το 1912 ως ξεχωριστή κατοικία, για λόγους που δεν γνωρίζουμε, υπό την επίβλεψη του Βούλγαρου Μαστόρ Γιοβάνος. 
Μεταξύ 1935-36 λόγω οικονομικών προβλημάτων η θρησκευτικά ερμαφρόδιτη ιδιοκτήτρια νοίκιασε χώρους της αυλής σε εβραϊκές, ελληνικές και ιταλικές οικογένειες, ενώ έπειτα από το θάνατό της, το 1941, τα δυο οικήματα ελλείψει κληρονόμων περιήλθαν στο δημόσιο και κατοικήθηκαν κατά καιρούς από μισθωτές. Οι σεισμοί του 1978 προκάλεσαν σοβαρές ζημιές στο πρώτο τριώροφο κτίριο που κρίθηκε κατεδαφιστέο, αλλά όχι αυτό επί της Σαρανταπόρου. Ευτυχώς χάρη στην απόφαση του 1982 και το χαρακτηρισμό του ως έργο τέχνης η απόφαση ανακλήθηκε αλλά καμιά εργασία αποκατάστασης δεν έγινε.
Η ανακοίνωση των αναρχοπρεζάκηδων αποδεικνύει τον τρόμο τους για ό,τι αφορά την παραμονή τους στο κτήριο. Άκρως διευκρινιστικά έγραψαν:
'Τα ξημερώματα της Παρασκευής 27 Νοεμβρίου έγινε απόπειρα εμπρησμού της κατάληψης από φασίστες. Πιο συγκεκριμένα, στο τμήμα της κατάληψης επί της οδού Σαρανταπόρου έγινε προσπάθεια να προσεγγιστεί ο χώρος και αφού περιλούστηκε με βενζίνη, μπήκε φωτιά στην πόρτα πλαϊνού κτιρίου που δεν χρησιμοποιείται. Μόλις αυτή έγινε αντιληπτή, περιορίστηκε και εντέλει σβήστηκε άμεσα με αποτέλεσμα μια καψαλισμένη πόρτα'. Οι αφελείς θα εστιάστηκαν στην προσπάθεια να θολώσουν τα νερά και να παρουσιάσουν την επίθεση μας ως μία αποτυχημένη απόπειρα εμπρησμού. Δεν κατάφεραν όμως να πείσουν τους πιο υποψιασμένους για την αγωνία τους να τοποθετήσουν όπως-όπως την επίθεση στην 'πόρτα πλαϊνού κτιρίου που δεν χρησιμοποιείται'.
Πολλά στέκια και καταλήψεις 'αντιεξουσιαστών' στην συμπρωτεύουσα αποτελούν παλαιά οικήματα εβραϊκών οικογενειών. Οι Θεσσαλονικείς γνωρίζουν περισσότερα για την ιστορία της πόλης και δεν χάφτουν εβραϊκές μύγες. Η διάδοση της αναρχίας και το επί σειρά ετών 'ιδιότυπο ακαταδίωκτο' που τους παρέχεται αποτελεί κομμάτι μίας στρατηγικής-διόλου 'αθώα'-για τον εποικισμό της πόλης και την εμφανή κυριαρχία του εβραϊκού στοιχείου επί του ελληνικού. Οι βλέψεις της Εβραϊκής Κοινότητας της Θεσσαλονίκης για την πόλη γίνονται ορατές μέρα με την ημέρα σε επίπεδο δημοτικής αρχής και όχι μόνο. Τα διατηρητέα κτίρια με την πάροδο του χρόνου δεν χάνουν την αξία τους, δεδομένου ότι οι πρόθυμοι 'αντιεξουσιαστές' τα φυλούν ως κόρη οφθαλμού και τα αναδεικνύουν ως τόπους πολιτιστικής κληρονομιάς. Όταν οι καταλήψεις 'αντιεξουσιαστών' πληθύνουν στην συμπρωτεύουσα, θα έχουμε ένα ισοδύναμο εποικιστικής πολιτικής, ανάλογο της δοκιμασμένης τουρκικής συνταγής περί μη πολεμικής σύγκρουσης με την Ελλάδα, αλλά κατάκτησης της μέσω της αθρόας μετανάστευσης που αποτελεί το αόρατο χέρι της τουρκικής εξωτερικής πολιτικής.
Όταν μία ημέρα οι Θεσσαλονικείς ξυπνήσουν από τον μπουτάριο λήθαργο, θα έχουν ξυπνήσει σε μία πόλη 'ξένων' ή 'φαντασμάτων' (κατά Μαζάουερ).  
Με λίγα λόγια σε μία Θεσσαλονίκη της συνύπαρξης των θρησκειών, των λαών, των εθνών. Όχι όμως σε μία Ελληνική Θεσσαλονίκη, αλλά σε μία Εβραϊκή Θεσσαλονίκη. 
Δεν θα το επιτρέψουμε ποτέ!
Νίκη ή Θάνατος.."

Πρώτη ανακοίνωση: maiandrioi.blogspot.gr/2015/12/libertatia.html
Μαχητικός Πυρήνας Μακεδονίας ΑΜΕ/C18

Όσον αφορά την 3η απλυτοσυμμορία, που ετοιμάζεται για αίμα στη Θεσσαλονίκη, τους Μαύρους και Κόκκινους, δημοσίευσαν ένα κείμενο στον γνωστό τους ιστότοπο, όπου επαναλαμβάνουν τις γνωστές μπουρδολογίες για "φασίστες" και για άλλα τέτοια ανατριχιαστικά, ωστόσο ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει μία φράση της πολυλογάδικης μπροσούρας τους, που αποδειχνει πόσο στενά συγγενείς είναι οι καθεστωτικοί συριζαίοι, με τους υποτιθέμενους αριστερούς τιμητές τους [και μακρύ χέρι της εξουσίας τους]
Γράφουν λοιπόν οι μαυροκόκκινοι μπράβοι...   
"...αν θέλουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι να αναδείξουν την «πολιτιστική κληρονομιά της Μακεδονίας» ας κανονίσουν ένα διεθνές φεστιβάλ με τους μουσικούς και χορευτικούς συλλόγους των Σλαβομακεδόνων για να ανταλλάξουν πολιτιστικές αφηγήσεις και ερεθίσματα και να αφήσουν τις συγκεντρώσεις με τους ναζί..."
Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό "Μαύρο και Κόκκινο"
μέλος της Α.Π.Ο. - Ο.Σ.
Indymedia
Εν ολίγοις οι κρατικοδίατοι μπράβοι των απλυτοσυμμοριών ζητάνε από τους πολίτες να κάμουν ότι ακριβώς έκαμαν οι καθεστωτικές συριζαίες, που άρχισαν ήδη τους χορούς και τις αγκαλίτσες με τους σλαβοαλβανοβουλγαρους!
Για δε ρε κάτι συμπτωσεις, που ξεμπροστιάζουν την πουτανα την εξουσια - φανερη και κρυφη...
Οπως βλεπετε υπαρχει και αφισσα που απευθυνεται κανονικα στη γλωσσα των μυστικων πρακτορων, που εχουν κατακλυσει τη Θεσσαλονικη, ενοψει του συλαλλητηριου...

Αυτές λοιπόν οι τρεις απλυτοσυμμπρίες, συγκεκριμένα, η Αντιεξουσιαστική Κίνηση Θεσσαλονίκης [μικρόπολις], από κοινού με την ομάδα «Μαύρο και Κόκκινο» και τη «Libertatia» καλούν σε αντισυγκέντρωση την Κυριακή στις 13:00 στην Καμάρα.
Στόχος προφανώς να διαλύσουν το μεγα συλαλλητήριο.
Ωστόσο, όσο και να διψάνε για αίμα Ελλήνων αυτές οι ροπαλοφόρες σαύρες, η εκτίμηση μου είναι ότι απλώς θα κάμουν τις πάπιες, ρίχνοντας μοναχά κανα δυο φωτοβολίδεςς για την τιμη των οπλων [αειντε να καψουν και το αυτοκινητακι κανενος φουκαρα]
Και σας το λεγω αυτο, για δυο λογους...
Πρώτον και βασικότερον...
Στο μεγάλο συλαλλητήριο θα συμμετάσχουν και μερικοί άνδρες, πολύ σκληροί για να τους φέρουν βόλτα οι άπλυτοι. Το πιθανότερο είναι ότι αυτά τα κοπρόσκυλα δεν θα προκάμουν ούτε να βάνουν την κουκούλα και θα βρεθούν στα κρύα νερά του Θερμαϊκού.
Δεύτερον και πολιτικότερον...
Το καθεστώς δεν φαίνεται να έχει την προθεση να χτυπήσει από το πρώτο συλαλλητήριο. Όπως το έχουν καμει και ξανακαμει, θα αφησουν να ξεφουσκωσει η αγανακτηση του κοσμου και μονο αν δουν οτι το πραγμα εχει συνεχεια, θα δωκουν εντολες στους απλυτους μπραβους τους να επεμβουν και να τα καμουν μπαχαλο.
Το Μεγα συλαλλητηριο της Κυριακης, δείχνει ότι οι Ελληνες ακόμα αντιδρουν και ότι δεν ειναι κλινικα νεκροι, οπως υπολογιζανε οι παγκόσμιοι νονοί και οι εγχώριοι εργολάβοι τους.
Προς το παρόν όμως βρισκόμαστγε στο στάδιο της αντίδρασης, κάτι που ελέγχεται από τους μηχανικούς ελέγχου των μαζών.
Το πράγμα θα γινει αληθινα ανησυχητικο όταν η αντίδραση θα μετουσιωθεί σε αντίσταση.
Τότε το καθεστώς θα εξαπολύσει κύματα βίας, για να τρομοκρατήσει τον λαό και τότε φυσικά τον πρώτο λόγο θα τον έχουν οι απλυτοσυμμορίες και τα κουκουλοφόρα τάγματα εφόδου.
Τότε όμως ενδεχομένως οι Έλληνες να έχουν αφυπνιστει σε τέτοιον βαθμό ωστε οι ρουφιάνοι, οι μπράβοι, οι δωσίλογοι, οι φονιάδες, οι νταβατζήδες, οι κουκουλοφόροι, οι ψυχανώμαλοι και οι πράχτορες,να βρουν απεναντι τους αποφασισμένους πολεμιστές.
Και ο νοων νοειτω...
[Πηγὴ]http://panusis.blogspot.gr/2018/01/blog-post_42.html
«Τριβέλι Πᾶνος» 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!