Πέμπτη 18 Ιανουαρίου 2018

Μπά, μπά, μπά... Πήρες τώρα και "ε υ λ ο γ ί α" (κατευθείαν) απο τον ...'Γιαχβέ' κύριε Σπυρίδωνα-Άδωνι;;;





(ΒΡΕ, ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ...)
Μπορεί να χάθηκε για λίγο καιρό από την πολιτική πιάτσα ο γραφικός αντιπρόεδρος Μπουμπούκος (κάπου στις ΗΠΑ…), αλλά επέστρεψε… δριμύτερος και αποφασισμένος να μην αφήσει τίποτα να του ξεφύγει...
Σχετική εικόνα

Έτσι, αφού δεν τον βρήκε στην Αμέρικα (κακή συνεννόηση;) συναντήθηκε στην Αθήνα με τον Alan M. Schneider, διευθυντή της 'Bnei Brith Ισραήλ' (του εβραϊκού λόμπι των ΗΠΑ) και του υπέβαλλε τα σέβη του. 

Κατόπιν δε, δημοσίευσε - χαρά γεμάτος! - τα της συνάντησεώς στον προσωπικό του λογαριασμό στο 'Facebook', αποσπώντας επαινετικά σχόλια του τύπου:

«Αντιπρόεδρε ως εβραίος της Ελλάδος και επικριτής σου στο παρελθόν, μετά τη συγγνώμη που ζήτησες η οποία δεν ήταν ενα επικοινωνιακό τέχνασμα αλλά βγήκε μέσα απο την ψυχή σου, εχω να πω οτι είσαι πραγματικός φίλος των εβραίων και μαζί θα συνεχίσουμε για να είναι η Ελλάδα σύμμαχος με το Ισραήλ και οχι με τους τρομοκράτες της Χαμάς. 
Συνέχισε έτσι. 
Ο Θεός του Αβραάμ, του Ισαάκ και του Ιακώβ να σε ευλογεί!!!».

Τώρα που θα τον ευλογεί ο Γιαχβέ τον Μπουμπούκο, ποιος τον πιάνει!

Σχετική εικόνα

----------------------------------

(ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΣΤΗΝ ΓΙΟΥΤΑ Ο κ.ΑΔΩΝΙΣ! 
ΟΥΑΟΥ, ΤΙ "ΜΕΓΑΛΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;
ΤΙ "ΞΑΦΝΙΚΕΣ" ...ΑΓΑΠΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ;)

Το μυστήριο της πολυήμερης εξαφανίσεώς του από την Ελλάδα (πολύ μας… έλλειψε!), έλυσε ο αντιπρόεδρος Μπουμπούκος, αποκαλύπτοντας το λόγο σε ανάρτησή του στο 'Facebook':

ΧΜ....

«Είχα την ευκαιρία να διδάξω, ως επισκέπτης καθηγητής, στο Πανεπιστήμιο της Γιούτα (University of Utah – Public Administration Class on International Diplomacy, Networking and Mentoring) σπουδαία εμπειρία για μένα. Όλη η επιτυχία αυτής της Πολιτείας στηρίζεται στην Εκπαίδευση».


[Πηγή:'εθνικισμός']

Συντακτική ομάδα "ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!