Κυριακή, 15 Απριλίου 2018

Γιατί η α(χ)ριστερά Μ Ι Σ Ε Ι (βαθιά!) τις Ένοπλες Δυνάμεις μας, αρνείται να αποδεχτεί τις Ε Θ Ν Ι Κ Ε Σ αξίες και μέλη της κ α θ υ β ρ ί ζ ο υ ν τον άτυχο σμηναγό.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ακούμε από χθές διάφορους κύκλους να προσπαθούν να κρατήσουν τα προσχήματα (με το στανιό;) λέγοντας πως «ασχέτως ιδεολογίας, κρίμα για το παιδί που χάθηκε
». 
Το ασχέτως ιδεολογίας είναι βέβαια καθαρή τρέλλα, αν όχι κάτι δόλιο και προδοτικό. Διότι προφανώς και δεν υπάρχει χώρος για ιδεολογίες, όταν τίθεται ζήτημα προστασίας της πατρίδος και των ανθρώπων της.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ας αναλογιστούμε απλά, πως η χώρα μας έχει τον χειρότερο γείτονα παγκοσμίως. Χειρότερο και από την υποσιτιζόμενη και επί της ουσίας αμυνόμενη Β. Κορέα. 

Η Τουρκία μπορεί να συγκριθεί (και πράγματα έτσι γίνεται) με το εθνοσοσιαλιστικό καθεστώς της Γερμανίας κατά τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Το ίδιο και ο ηγέτης τους, το ίδιο και η ρητορική των πολιτικών τους τραμπούκων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Στην περίπτωση λοιπόν που η πολεμική αεροπορία δεν υπερασπιζόταν τον εναέριο χώρο μας, οι τούρκοι φασίστες θα ολοκλήρωναν την 5λεπτη πτήση τους, και θα πετούσαν «προειδοποιητικά» πάνω από την Ακρόπολη. 

Για να μην έχουμε λοιπόν μια "Luftwaffe" πάνω από τα κεφάλια μας να μας απειλεί με βομβαρδισμό καθώς πηγαίνουμε στις δουλειές μας, ας είμαστε αιωνίως ευγνώμονες σε αυτούς τους ήρωες. Το έθνος πάντα θα χρειάζεται ήρωες όσο κυβερνούν προδότες. 
Αυτά τα λίγα και   α  υ  τ  ο  ν  ό  η  τ  α.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Ωστόσο αν αναλογιστεί κανείς τι πραγματικά συμβαίνει στο εσωτερικό της χώρας μας, συνειδητοποιεί την εξής αλήθεια:

Ο πραγματικός λόγος που η αριστερά στην Ελλάδα μισεί τις ένοπλες δυνάμεις είναι επειδή δεν έχει καταφέρει ακόμα (και είναι σχεδόν αδύνατο) να τις διαφθείρει και να τις μολύνει με τον ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΟ ανθελληνισμό της. 

Η κυβερνώσα αριστερά (με τον όρο αναφέρομαι στην κρατούσα ιδεολογία στην πολιτική αλλά και στην κοινωνία) μισεί και απεχθάνεται οτιδήποτε Ελληνικό. 
Ένα  ΜΙΣΟΣ  το οποίο πηγάζει από το  σ κ ο τ ά δ ι  που φέρει στην ψυχή της, μιας και η λαμπρότητα του Ελληνισμού, είναι ΦΑΡΜΑΚΙ για τον πνευματικό της μεσαίωνα. 
Αυτό είναι το 'κόμπλεξ', αλλά και η Αχίλλειος πτέρνα της.

Σχετική εικόνα

Αυτή η αριστερά λοιπόν έχει δηλητηριάσει οτιδήποτε υγιές στη χώρα, από τον πολιτισμό και την τέχνη (με την αριστερίστικη δηθενιά και τις λούμπεν αθλιότητες) μέχρι την παιδεία και τη γλώσσα (με την ηρωοποίηση της αμορφωσιάς και της τεμπελιάς). 

Είναι η εκφυλιστική τάση, το παράσιτο που αφού καταστρέψει κάτι, προσπαθεί να εξαπλωθεί όπου μπορεί, για να συνεχίσει να διαβιεί εις βάρος της κοινωνίας μας.

Αυτό το μίσος λοιπόν για την Ελλάδα, 
αφού κατέλαβε εδάφη (από τα «άβατα» μέχρι τα υπουργεία), 
αφού μπόλιασε με προδοτικές ιδέες τους απλούς ανθρώπους όλων των ηλικιών, και 
αφού κατέκτησε ιδεολογικά τον κρατικό μηχανισμό, 
προσπαθεί διακαώς, να διαλύσει και τις Ένοπλες Δυνάμεις
Εκεί όμως συναντά διαχρονικά μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ "κλειστή πόρτα".

Από τα υπερήφανα Ελληνικά ονόματα μονάδων και όπλων, τα ένδοξα συνθήματα και τραγούδια, και την Ελληνική ποιότητα και πνεύμα, οι αξιωματικοί κα τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων  α ν τ ι σ τ έ κ ο ν τ α ι   στην αριστερίστικη μάστιγα. 

Την μάστιγα της οποίας σκοπός είναι να αφανίσει την Ελλάδα. 
Αν και οι πιέσεις της διαρκώς αυξάνονται, μιας και σχεδόν οπουδήποτε αλλού ο Ελληνισμός έχει ηττηθεί, τα στελέχη των Ελληνικών Ε.Δ., με τον ελληνοκεντρικό αξιακό τους κώδικα και την ανιδιοτελή τους αγάπη για την πατρίδα, όχι μόνο δεν  ε ν δ ί δ ο υ ν    στις προσπάθειες αφελληνισμού των πάντων, αλλά αντιθέτως  χ λ ε υ ά ζ ο υ ν τους αριστεριστές,  α γ ν ο ώ ν τ α ς   τους επιδεικτικά. 

Και έτσι οι Ελληνικές Ε.Δ. επικρατούν στον ακήρυχτο κοινωνικό πόλεμο που μαίνεται εντός της Ελλάδος και κατά της Ελλάδος.
Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος, που η αριστερά μισεί τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ

Η "κλειστή πόρτα" που συναντούν οι εκφυλιστικές της τάσεις, και όχι κάποια δήθεν αγάπη για την ειρήνη – λες και οι Ε.Δ. μας είναι επεκτατικός στρατός...
Γι΄ αυτό και το μένος, γι' αυτό και οι κατηγορίες για δεξιούς, χουντικούς και φασίστες. 
Γι' αυτό και οι προδοτικές προσπάθειες δημιουργίας συνδικάτων και προσκυνημένων ελεγχόμενων συνδικαλιστών στις Ε.Δ. 

Η αριστερά επιθυμεί να ξηλώσει τον ηρωισμό των ενόπλων μας για να ξεπλύνει τη δική της δειλία. 

Γι' αυτό και ο Ελληνισμός είναι διαχρονικά το κόμπλεξ της αριστεράς αλλά και η Αχίλλειος πτέρνα της.

Όσο οι Ε.Δ. παραμένουν όρθιες και στο Ελληνικό τους ύψος, όσες μάχες και αν χάνουμε, το έθνος μας δεν θα χάσει ποτέ τον πόλεμο.

ΔΕΙΤΕ ΚΑΤΩΤΕΡΩ, ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΘΕΙ ... Ε Μ Ε Τ Ο Σ, ΤΙ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ" (ΚΑΙ) ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΓΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΧΟΛΗ ΚΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΘΟΣ!
ΟΧΙ! ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΔΙΟΛΟΥ (ΑΠΛΩΣ) ΓΙΑ ΗΛΙΘΙΟΥΣ!
ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ  Ξ Ε Κ Α Θ Α Ρ Α  ΓΙΑ ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ
ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ! ΠΡΩΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ, ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΤΑ
ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΤΥΠΩΝΕΤΕ 'ΑΒΕΡΤΑ' ΚΑΙ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΑΤΕ
ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΗΔΙΕΣ; ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΡΩΤΗΣΗ,
ΠΩΣ "ΔΙΑΝΕΜΟΝΤΑΙ" ΑΥΤΑ
ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΟΧΑΡΤΑ, ΣΕ ΠΛΗΘΟΣ ΑΘΗΝΑΪΚΩΝ ΚΑΙ
ΟΧΙ  ΜΟΝΟΝ ΔΡΟΜΩΝ;

Αιμίλιος Σαλαζάρ
'Ινφογνώμων'

[https://eleftheriskepsii.blogspot.gr/2018/04/blog-post_699.html]

-------------------------------------------------

Σχετική εικόνα


"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!