Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Κίνδυνος της γεωγραφικής θέσης των hot spot, ο μεγάλος αριθμός των λαθρομεταναστών που τα κατοικούν αλλά και οι… ‘’περίεργες’’ ασχολίες τους κατά τη διάρκεια της νύχτας...


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (δείτε ΕΔΩ) σε όλη του την μεγαλοπρέπεια! Η αντικατάσταση του ελληνικού πληθυσμού από ισλαμιστές λαθρομετανάστες. Σας υπενθυμίζω επίσης και τον Υβριδικό Πόλεμο που εφαρμόζεται στην πατρίδα μας ΕΔΩ. Δείτε ακόμη τον χάρτη που έχουν τοποθετήσει όλα τα hot spot κάτι που μόνο τυχαίο δεν είναι... ΕΔΩ 

Δείτε και το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' για να καταλάβετε πως θα χρησιμοποιηθούν οι λαθρομετανάστες ΕΔΩ

 

Δείτε τώρα πώς επαληθεύτηκε το άρθρο μερικές μέρες μετά ΕΔΩ και ΕΔΩ 


Image result for ισλαμ ελλαδα


Γιατί άραγε όλα τα Hot Spot είναι δίπλα σε εξόδους πόλεων η δίπλα σε στρατόπεδα; Τα έχουν φτιάξει εκεί για κάποιο συγκεκριμένο λόγο; Είναι τυχαίο λέτε; Θέλουν μήπως να εγκλωβίσουν κάποια στιγμή και με κάποια εντολή τους Έλληνες μέσα σε πόλεις και παράλληλα να οπλιστούν ταχύτατα από τα διπλανά τους στρατόπεδα; Φαντάζεστε εκατοντάδες , η ακόμη και χιλιάδες , μουσουλμάνοι να επιτίθενται σε στρατόπεδο που βρίσκεται δίπλα σε hot spot το όποιο φυλάσσεται με μια , δυο η το πολύ τρεις σκοπιές; Δεν πιστεύω ότι οι διοικητές αυτών των στρατοπέδων να μην  καταλαβαίνουν τον κίνδυνο. Γιατί σιωπούν; Για ποιον δουλεύουν; Τηρούν τον όρκο τους;  


Ποιος είναι ο λόγος που όλοι οι ‘’κακόμοιροι’’ λαθρομετανάστες έχουν, πριν ακόμη πατήσουν το πόδι τους στη Ελλάδα, τα πιο τεχνολογικά εξελιγμένα και πανάκριβα  κινητά τηλεφωνά; Ποιος τους τα έδωσε και για ποιο λόγο;

Ας δούμε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή Mr.V :

ΟΔΥΣΣΕΙΑ TV

9 σχόλια:

  1. SOS!! ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΑΠΟΘΗΚΕΣ ΟΠΛΙΣΜΟΎ ΜΕΣΑ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ;;;;;;;
    Τα υποψήφια στρατόπεδα τα οποία ενδέχεται να «ενεργοποιηθούν» εφόσον αρχίζουν να «γεμίζουν» τα ήδη υπάρχοντα είναι τα εξής: Πυροβολικού – Θήβα • Μηχανικού – Ναύπλιο • 9ο Σύνταγμα Πεζικού – Καλαμάτα • 547/ΑΜ Τάγμα Πεζικού – Ρέθυμνο • 2/39 Σύνταγμα Ευζώνων – Μεσολόγγι • 1ο Σύνταγμα Πεζικού. ΔΙΚΕ – Τρίπολη • Υγειονομικού – Αρτα • Εφοδιασμού – Μεταφορών – Σπάρτη • 586 Μηχανοποιημένο Τάγμα Πεζικού – Γρεβενά • Υλικού Πολέμου – Λαμία • Διακλαδικό Κέντρο – Τρίπολη.

    Από αυτά τις περισσότερες πιθανότητες για να ανοίξουν άμεσα συγκεντρώνουν τα στρατόπεδα της Σπάρτης και του Ναυπλίου, εφόσον γεμίσουν τα οκτώ υπάρχοντα προαναχωρησιακά κέντρα σε όλη την Ελλάδα. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως αν κριθεί απαραίτητο θα μετατραπούν και άλλα στρατόπεδα σε κλειστά προαναχωρησιακά κέντρα και αυτό θα γίνεται σταδιακά στην περίπτωση που παρατηρείται υπερπληθυσμός στα υφιστάμενα.

    ΠΗΓΉ : ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ
    http://infognomonpolitics.blogspot.com/2019/10/blog-post_273.html#more

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όταν δε δι’ όλων των απόκρυφων μέσων, τα οποία διαθέτομεν, δυνάμει του χρυσίου, το οποίον είναι ολόκληρον εις χείρας μας, θα έχωμεν δημιουργήσει μίαν γενικην οικονομικήν κρίσιν, θα εξαπολύσωμεν ανά τας οδούς ολόκληρα πλήθη εργατών εις όλας ταυτοχρόνως τας χώρας της Ευρώπης.
    Τα πλήθη ταύτα θα αρχίσωσι με ηδονήν να διαχύνωσι το αίμα εκείνων, τους οποίους φθονούσιν από της παιδικής των ηλικίας, εν τη απλοϊκότητα της αμαθείας των και θά λεηλατήσωσι τα υπάρχοντα των.
    Δεν θα θίξωσι τας ιδικάς μας περιουσίας, διότι η στιγμή της επιθέσεως. θα μας είναι γνωστή, και ούτω θα έχωμεν λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα, δια να τας προφυλάξωμεν.
    Διεπιστώσαμεν, ότι η πρόοδος θα υπέτασσεν όλους τους Χριστιανούς εις την βασιλείαν του λογικού. Ο δεσποτισμός μας θα είναι ο εξής : Θα δυνηθή να καταπραΰνη όλας τας πολιτικάς ταραχάς δια δικαίων αυστηροτήτων, θα δυνηθή να εξολοθρεύση την φιλελευθερίαν όλων των θεσμοθεσιών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σε λίγο σήκωσε το κεφάλι του και μου είπε: «Θα χαθούν ζωές, αλλά τα περισσότερα θύματα που θα έχει η Ελλάδα θα είναι από τους αλλοδαπούς που θα είναι τότε εδώ και κυρίως από τους αλβανούς και βουλγάρους».
    Ποιοί αλλοδαποί και πόσοι θα είναι στην Ελλάδα; αναρωτήθηκα σιωπηλά. Όταν τα συζητούσα αυτά με τον γέροντα Ιωσήφ στο κελί του που βρίσκεται, λίγα λεπτά περπατώντας, μακριά από την Μονή Βατοπεδίου, είχαν ήδη αρχίσει να έρχονται οι αλβανοί. Να μη ξεχνάμε ότι οι πρώτοι 3.000 αλβανοί μπήκαν στην Ελλάδα την πρωτοχρονιά του 1991. Για τους αλβανούς το καταλάβαινα. Οι βούλγαροι όμως; Από που κι ως που; Μου φάνηκε περίεργο για τους βουλγάρους! Αλλά αργότερα, όταν μπήκε η Βουλγαρία στην Ευρωπαϊκή Ένωση, τον Ιανουάριο του 2007, με πολιτική απόφαση (δηλαδή αποφάσισε και διέταξε η Ευρωπαϊκή Ένωση η Βουλγαρία να γίνει μέλος της χωρίς να εκπληρώνει βασικά κριτήρια) και την κρατάει μέχρι σήμερα πάμπτωχη, όταν καταργήθηκαν τα ελληνοβουλγαρικά σύνορα, όταν αποσύρθηκε ο ελληνικός στρατός από την Βόρειο Ελλάδα βγάζοντας και τα ναρκοπέδια και όταν βλέπω ότι στην χώρα μου, στην χώρα της γενικής απραξίας, ότι τα μοναδικά έργα που γίνονται είναι οι εθνικές οδοί ή αλλιώς «οδοί ταχείας κυκλοφορίας», δεν είναι δα και πολύ δύσκολο να καταλάβει κανείς τι έρχεται με βάση τα λεγόμενα του γέροντα Ιωσήφ. Δεν έχει καθόλου σημασία το αν φεύγουν τώρα οι αλβανοί ή αν οι βούλγαροι δεν είναι τόσοι πολλοί στην Ελλάδα. Μπορούν να εισβάλουν όποτε θέλουν. Σημειωτέον είναι ότι αυτό που ετοιμάζουν για την Ελλάδα δεν θα είναι κάτι γρήγορο ή ξαφνικό, αλλά ακαριαίο. Επίσης, το «κυρίως» που είχε πει τότε ο γέροντας Ιωσήφ, από αδιανόητο, έγινε κατανοητό αργότερα. Και τώρα πλέον είναι οφθαλμοφανές. Εννοούσε ότι θα υπάρχουν και άλλων εθνικοτήτων μετανάστες.
    Τότε λοιπόν, όταν οι έλληνες θα δυστυχούν, τότε θα έρθει ο στρατός από άλλη χώρα για να σώσει τους έλληνες. Ο γέροντας Ιωσήφ είπε «στρατός από άλλο κράτος», δεν είπε ούτε για Ρώσους ούτε για κανέναν άλλο. Υπάρχει εκτίμηση ότι ο στρατός που θα έρθει να μας γλυτώσει δεν θα είναι οι ρώσοι αλλά οι γάλλοι.
    «Πόσοι θα σκοτωθούν στην Ελλάδα;» ρώτησα; Ήθελα να μάθω τον αριθμό!
    Δεν μου είπε ποτέ πόσοι θα σκοτωθούν στην Ελλάδα. Μου είπε όμως πόσοι θα σκοτωθούν στον επερχόμενο πόλεμο ο οποίος θα έχει δύο φάσεις. Οι νεκροί του πολέμου αυτού που έρχεται «θα είναι περισσότεροι από 400.000.000 και ίσως φτάσουν τα 700.000.000».
    Και κάτι ακόμα… «Οι αλλοδαποί θα φύγουν όλοι από την Ελλάδα μετά το χάος που θα επικρατήσει στην χώρα και αφού έρθει η ειρήνη», σύμφωνα με το γέροντα Ιωσήφ. Όταν είπε «όλοι», εννοούσε όλοι όσοι μείνουν ζωντανοί. Γιατί και οι αλλοδαποί θα έχουν πολλά θύματα. Επίσης, «οι υπεύθυνοι θα λογοδοτήσουν», όλοι αυτοί που θα φέρουν την Ελλάδα σ’ αυτή την κατάσταση δεν θα μείνουν έτσι, θα λογοδοτήσουν για το κακό πού έκαναν στην Ελλάδα.
    Αφού τον ρώτησα «πώς θα μπορεί κανείς να γλυτώσει από όλα αυτά;», είπε:
    «Μόνο με την πίστη στο Θεό. Τότε, ο Θεός θα σώσει πολλούς πιστούς ανθρώπους. Θα οικονομήσει έτσι ο Θεός και θα γίνουν πολλά θαύματα. Αλλά χρειάζεται από μας εκτός από την πίστη, μετάνοια και προσευχή και δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».
    https://odysseiatv.blogspot.com/2018/09/blog-post_959.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1. Γιατί εγκαθιστούν τους μετανάστες σε στρατόπεδα;
    Μην πιστεύετε ότι τους εγκαθιστούν εκεί επειδή είναι άδεια. Η λογικοφανής αυτή απάντηση είναι παγίδα. Τα στρατόπεδα στην Ελλάδα είχαν φτιαχθεί, για να εξυπηρετούν κάποιον εθνοφελή σκοπό, σε όχι τυχαίες τοποθεσίες. Φτιάχθηκαν σε λεγόμενα στρατηγικά σημεία. Ήταν για την προστασία της χώρας, για την απόκρουση εχθρικής επιθέσεως, για την προστασία των πολιτών, για την προστασία μεγάλων υποδομών, εγκαταστάσεων, κλπ. Υπήρχε μια δομή επικεντρωμένη στην σωτηρία της χώρας και του λαού. Μακάρι και για ενέργειες ανακατάληψης ελληνικών εδαφών.
    Μας επέβαλαν όμως την μισελληνική μεταπολίτευση, η οποία με πρόσχημα την δημοκρατία και ότι τάχα είμαστε ασφαλής χώρα μέσα σε τόσες συμμαχίες, μείωνε την στρατιωτική θητεία για να μαζεύει ψήφους και να διαλύει την άμυνα της χώρας (έτσι ήταν το σχέδιο), με αποτέλεσμα να αδειάζουν τα στρατόπεδα λόγω έλλειψης στρατού. Κατόπιν άρχισαν τις αναδιοργανώσεις, τις αναδιαρθρώσεις, κλπ, του στρατεύματος για καλύτερη αποτελεσματικότητα. Τρίχες. Κάθε αναδιοργάνωση ήταν οπισθοχώρηση και αποδυνάμωση.
    Τώρα, με τις ορδές των επελαυνόντων μεταναστών, θυμήθηκαν τα άδεια στρατόπεδα οι απόγονοι αυτών που τα άδειασαν. Δηλαδή, τώρα παραδίδουν τα στρατηγικά σημεία της χώρας απ’ ευθείας στον εχθρό. Κάτι το οποίο θα ήταν από δύσκολο έως αδύνατο να συμβεί με τα όπλα. Η εγκατάσταση μεταναστών σε στρατόπεδα αποτελεί εγκληματική ενέργεια έναντι του έθνους όπως θ’ αποδειχθεί σύντομα.
    https://www.triklopodia.gr/%cf%87%cf%81%ce%ae%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%82-%ce%bc%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%b6%ce%b9%ce%ac%cf%81%ce%b7%cf%82-%ce%b7-%ce%b5%ce%b3%ce%ba%ce%b1%cf%84%ce%ac%cf%83%cf%84%ce%b1%cf%83%ce%b7-%cf%84%cf%89%ce%bd/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕΜΠΕΛΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑΣΕ Ο ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑΣ, ΑΛΛΑ ΟΧΙ, ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ ΘΑ ΑΛΛΗΛΟΦΑΓΩΘΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ...
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΟΜΩΣ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΤΡΟΦΗ, ΝΕΡΟ, ΚΑΥΣΙΜΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΤΟΠΙΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ...
    ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ Η ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΓΑΘΩΝ ΘΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΤΡΑΦΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ...
    Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΧΑΘΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΞΕΝΗΣΟΥΝ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΧΑΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ...
    ΘΑ ΚΤΥΠΗΘΟΥΝ ΣΚΛΗΡΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΕΙΔΟΣ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Η ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΕΙ ΝΑ ΓINOYN AYTA ΩΣΤΕ NA ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΗΣ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΗΣ ΕΙΣΟΔΟΥ ΤΩΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΩΝ ΑΥΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ...
    ΜΗ ΞΕΓΕΛΙΕΣΑΙ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΑΙ Η "ΧΑΜΕΝΗ ΑΝΘΡΩΠΙΑ" ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΤΗ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ... "
    "ΜΕΝΩ ΕΚΠΛΗΚΤΟΣ ΠΑΤΕΡ ..."
    "Η ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΙΧΘΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ...
    Ο ΘΕΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΓΙΑ ΤΟΥ,
    ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ..."
    "ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΠΑΤΕΡ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ Η ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΒΟΥΝΑ; '
    "Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ, ΕΙΤΕ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ,
    ΘΑ ΚΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΔΙΧΤΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ
    ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΣΟΥΝ ...
    ΠΑΝΤΩΣ ΣΤΙΣ ΩΡΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΧΩ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΑΝΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΠΛΟΥΣΙΑ ΖΩΗ ...
    http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2013/06/blog-post_8715.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μη φοβάστε τους πρόσφυγες, κάποιοι θα απορροφηθούν από την ρωμιοσύνη (ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ) & κάποιοι άλλοι από αυτούς θα φύγουν. Να βλέπατε τι ΟΥΡΑΝΙΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ έχει ξεκινήσει για την προστασία μας, υπάρχουν βέβαια & οι εγκάθετοι τζιχαντιστές που θα δημιουργήσουν προβλήματα, κάποιοι θα μαρτυρήσουν από αυτούς,

    (ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ)


    http://profitiesorthodoxias1.blogspot.com/2016/04/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. . "Να έχιτι δυο θύρις στα σπίτια σας. Αν σας πιάσ'ν την μια, να φύγιτι απ' τ'ν άλλ'".

    23. "Δα είνι ασφαλείς όσοι προυλάβ'ν να φτάσ'ν στους πρόπουδις του Ουλύμπου".

    24. "Όσοι είνι στα β'νά, δα πάθ'ν πουλλά, αμά μιτά δα είνι καλότυχοι".

    25. "Να παρακαλάτι να είνι μέρα κι όχ' νύκτα, καλουκαίρ' κι όχ' χειμώνας".

    26. "Όσα χουριά είνι κουντά στουν δρόμου, πουλλά δα πάθ'ν. Οι άλλ' να μην φουβάστι".
    http://ellinilatris.blogspot.com/2013/06/blog-post.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΟΤΗΤΑ 6
    Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΔΙΕΚΠΕΡΑΙΩΝΕΙ ΤΙΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΚΡΑΤΟΣ, ΜΕΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ …
    ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΣΕ ΠΡΩΤΗ ΦΑΣΗ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …
    ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΟΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΕΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ …
    ΕΝΟΤΗΤΑ 7
    ΟΙ ΠΟΛΕΙΣ ΘΑ ΕΡΗΜΩΣΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΤΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ «ΥΠΑΙΘΡΟ» …
    ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΕΡΙ ΤΟΥΣ 200.000 ΜΕ 300.000 ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΛΙΓΟΣΤΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΦΤΙΣΤΕΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ, ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ …
    https://amazonios.net/48-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%BF%CF%81%CE%AE%CF%83%CE%B5%CE%B9%CF%82-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CE%B5%CF%80%CE%B5%CF%81%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B1-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%86%CE%B7%CF%84%CE%B5/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΣΟΣ!! ΚΑΙ ΡΙΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΙΟ!!!
    Μεταξύ των περιοχών όπου θα μεταφερθούν μετανάστες, βρίσκονται η Βασιλίτσα Γρεβενών με τρία ξενοδοχεία, ο Κορησός Καστοριάς με 1 ξενοδοχείο, ο Αλμυρός Βόλου σε ένα σούπερ μάρκετ, η Αμφισσα, όπου θα διατεθεί ένα εργοστάσιο για την φιλοξενία μεταναστών και το Αντίρριο όπου οι μετανάστες θα φιλοξενούνται σε κοντέινερ.

    Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το star θα διατεθούν επίσης δύο μονάδες στο Δίστομο και την Αντίκυρα Βοιωτίας, 4 μονάδες στην Αχαΐα και συγκεκριμένα στο Ρίο, την Πάτρα, στην Αγυιά και κοντά στο Βουπράσιο, ενώ ενδιαφέρον έχουν εκδηλώσει ξενοδόχοι στο χωριό Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, στην Ευρυτανία και έξω από την Ιεράπετρα.
    https://www.triklopodia.gr/%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b1%cf%80%ce%ad%cf%81%ce%b1%ce%bd%cf%84%ce%bf-hot-spot-%ce%b7-%ce%b5%ce%bb%ce%bb%ce%ac%ce%b4%ce%b1-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%bf%ce%b9%ce%b5%cf%82-%cf%80%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%bf/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!