Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2018

ΨΥΧΡΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑΝ! ΚΑΙ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ την εξέταση απο ΕΛΛΗΝΑ ιατροδικαστή! ΓΙΑΤΙ ; ; ; (2 βίντεο)



Ο Πρόεδρος συλλόγου Βορειοηπειρωτών, Μπάμπης Καραθάνος, προχώρησε  σε μία σημαντική επώνυμη καταγγελία.
Μιλώντας στον ρ/σ ΘΕΜΑ fm, αποκάλυψε πως τον Κώνσταντίνο Κατσίφα, Έλληνα πολίτη, κάτοικο της Βορείου Ηπείρου, τον συνέλαβαν, τον έσυραν αιμόφυρτο και τον  ε κ τ έ λ ε σ α ν.

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για κων.κατσίφας

Ήθελε να περάσει τα ελληνικά σύνορα για να γλυτώσει, αλλά οι Αλβανοί τον συνέλαβαν και τον εκτέλεσαν εν ψυχρώ με μια σφαίρα στο κεφάλι και στην καρδιά.

Όπως υπογραμμίζει ο κ. Καραθάνος, ο οποίος έκανε επώνυμη καταγγελία από πληροφορίες αυτόπτων μαρτύρων, ο Κατσίφας συνελήφθη ζωντανός και εκτελέστηκε (ΣΚΟΠΙΜΩΣ!) εν ψυχρώ .

Αποτέλεσμα εικόνας για κων.κατσίφας

Προσέθεσε δε πως οι Αλβανοί αστυνομικοί ξεκίνησαν την πρόκληση, κατεβάζοντας την ελληνική σημαία από το στρατιωτικό νεκροταφείο στο Βουλιαράτι.

Ο Κατσίφας, σύμφωνα πάντα με τον κ. Καραθάνο, αντέδρασε και, φορτισμένος από το κλίμα συγκίνησης της ημέρας, πήγε σπίτι να πάρει άλλη ελληνική σημαία και μαζί πήρε το όπλο του.
Αφού την ανέβασε, ήρθαν Αλβανοί αστυνομικοί να τον συλλάβουν.

Αποτέλεσμα εικόνας για κων.κατσίφας

Ο Κατσίφας πυροβόλησε στον αέρα, οι αστυνομικοί φοβήθηκαν και κάλεσαν τις ειδικές δυνάμεις.
Ο Έλληνας προσπάθησε να περάσει, καταδιωκόμενος, τα σύνορα με την Ελλάδα για να γλυτώσει.


ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΑΠΛΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΕΚΤΕΛΕΣΑΝ.

Όπως χαρακτηριστικά είπε ο Κατσίφας «δολοφονήθηκε επειδή ήθελε να ανεμίζει η ελληνική σημαία, όπως το 2010, δολοφονήθηκε με αγριότητα (τον πάτησαν οι ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ Αλβανοί με αυτοκίνητο!!!) ο Αριστοτέλης Γκούμας επειδή μιλούσε Ελληνικά».

Καταλήγει ότι ο Κ.Κατσίφας είχε διπλή υπηκοότητα, αγαπούσε την Ελλάδα, δεν ήταν χρυσαυγίτης και υπηρέτησε στις ελληνικές ειδικές δυνάμεις, ενώ θα μπορούσε να αποφύγει την στρατιωτική θητεία.

Από την πλευρά της η δημοσιογράφος της Β.Ηπείρου, Μαριέλα Στεαφαννλάρη, κατήγγειλε πως ο στόχος των Αλβανών είναι να εξοντώσουν τους Έλληνες της Βορείου Ηπείρου και πως η ελληνική κυβέρνηση τους έχει αφήσει στο έλεος της Αλβανίας.

Δείτε τι είχε δηλώσει ο κ. Καραθάνος, πριν κάνει τις αποκαλύψεις στο ΘΕΜΑ FM, στον τηλεοπτικό σταθμό «ΣΚΑΪ»:

'el.gr'

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. Εξοργιστική είναι η στάση της ΕΛΑΣ σχετικά με τις ανακοινώσεις της για τη δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα.Δείτε εδώ https://magnesia247.gr/xydaia-stasi-elas-gia-iroa-katsifa/?share=facebook&nb=1

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!