Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2018

Προφητεία τοῦ πατρός Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη γιά τήν σύγκρουση λαθρομεταναστῶν καί ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ἐναντίον Ἑλλήνων σέ 5 ἑλληνικές πόλεις – Ἠχητικό ἀπό ἐκπομπή


Image result for ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Είναι πραγματικά τρομερό πως «δένουν» σιγά-σιγά πολλά πράγματα μεταξύ τους! Μόλις ακούσετε το ηχητικό στην εκπομπή, δείτε και αποσπάσματα από δύο άρθρα, που είχαμε αναρτήσει και βγάλτε τα συμπεράσματά σας… Ολόκληρη η πρόρρηση του γέροντα αναλυτικώς ΕΔΩ. Ακούστε και το ρόλο που θα παίξει η Χρυσή Αυγή, με εντολές βέβαια του σιωνισμού, για να ξεσπάσει εμφύλιος. Δείτε επίσης την πρόρρηση του καλόγερου Εφραίμ (αναδημοσίευση απο το μπλοκ ''Ανάργυρος'') για το ίδιο θέμα ΕΔΩ. Για, να ρίξουμε όμως και μια γεωπολιτική ματιά στα «μελλούμενα», συμφώνως με την Ορθοδοξία ΕΔΩ





Ακούστε στο 1:07''

Να σας υπενθυμίσω ΕΔΩ από προηγούμενο άρθρο μας:



Μας ετοίμασαν, χρόνια πριν, το τελευταίο καρφί στο φέρετρο της Ελλάδας, που ακούει στο όνομα ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ. Πάντα, συμφώνως με σοβαρούς αναλυτές, με τους οποίους συμφωνούσα από το 2010 ακόμη, ο Τσίπρας αποτελεί τον υπ' αριθμόν ΕΝΑ θανάσιμο κίνδυνο του Ελληνισμού. Είναι προκατασκευασμένος και προγραμματισμένος να παίξει τον έσχατο ρόλο του δράματος, που λέγεται «ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»!!!



Με ποιο τρόπο;



Θα επιβάλει τέτοια ακραία πολιτικά μέτρα, που θα αναγκάσει τον λαό να ξεσηκωθεί και σε κείνο ακριβώς το σημείο θα «επέμβουν» οι Μεγάλες Δυνάμεις και οι Κυανόκρανοι του ΝΑΤΟ, όπως στην Γιουγκοσλαβία.




Σε άλλη ανάρτησή μας ΕΔΩ :


Στις μέρες μας, όπου το «πνευματικό τέκνο» του Ζαχαριάδη και του ΚΚΕ, ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέχει μειοψηφικώς την ηγεσία της πατρίδας μας (σε συνεργασία με τους ΑΝΕΛ), λέγεται ότι σε περίπτωση που χάσει την εξουσία, ετοιμάζει έναν «τρίτο γύρο» εμφυλίου στην πατρίδα μας. 


Και για να επιτύχει τον σκοπό του αυτό, επειδή ξέρει ότι αποτελεί μειοψηφία στην Ελλάδα μας, έχει συμμαχήσει με τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες στην πατρίδα μας. 


Και σε μία τέτοια περίπτωση θα τον συνδράμουν και οι ίδιοι «καλοθελητές» του εμφυλίου (Σκοπιανοί, Αλβανοί), σε μία προσπάθεια να αποσταθεροποιήσουν την χώρα μας και να της αποσπάσουν τα εδάφη που εποφθαλμιούσαν και τότε (την Ήπειρο και την Μακεδονία μας). 


Όλα αυτά βέβαια, πάντα με την  συνδρομή ξένων δυνάμεων (ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ-Γερμανία-Σόρος), οι οποίες θα υποκινήσουν ευχαρίστως μία τέτοια έξωθεν (δήθεν) «εξέγερση» «αναρχικών και ισλαμιστών» στην πατρίδα μας (ΕΔΩ)

Παρατηρείτε κάποια... συνάφεια ;



ΡΩΜΙΟΣ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ποιος και ΓΙΑΤΙ εκπαιδεύει έλληνες αναρχικούς στο Κουρδιστάν; Τους ετοιμάζουν για να δημιουργήσουν εσωτερική αστάθεια; Υπάρχει σύνδεση μαζί τους με τους τζιχαντιστές που βρίσκονται ΗΔΗ στην Ελλαδα; Τι σχέση έχουν με τα τάγματα εφόδου τύπου ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ; Πόσες χιλιάδες στρατό έχουν δημιουργήσει ΜΕΣΑ στη χώρα;





Το μυστικό τουΡουβίκωνα - ΕΠΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΤΕ






Αντιπατριωτισμός, μια πέμπτη φάλαγγα πληρωμένη με εκατομμύρια δολάρια και ευρώ


 


ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ "ΤΥΦΩΝ" ΜΕ ΑΠΛΑ ΛΟΓΙΑ : ΑΣΤΑΘΕΙΑ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΑΠΟ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΚΑΙ ΛΑΘΡΟ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΙΜΗ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ....



Η διάλυση έγινε, η ΚΟΛΑΣΗ έρχεται! - ΟΙ ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΤΟΣ ΑΠΟΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ









2 σχόλια:

  1. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΒΑΛΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΒΙΝΤΕΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΠΟ ΤΟ YOU TUBE


    Έρχεται εμφύλιος για 5 μέρες στην Ελλάδα!
    https://www.youtube.com/watch?v=YpgZ7HT6R4A

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!