Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2018

Αποκάλυψη: Το βρώμικο κόλπο Τσίπρα, Καμμένου- Έτσι ρίχνουν τον Κοτζιά στον «Λάκκο των Λεόντων»


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Θυμάστε τι είπαμε ΕΔΩ;

Πιο συγκεκριμένα και εφόσον είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν προχωρά η Συνταγματική Αναθεώρηση στα Σκόπια - αφού ο Ζάεφ δεν βρίσκει τους 80 βουλευτές - σήμερα αποκαλύπτουμε πως Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν μυστικά να "εκτελέσουν" πολιτικά τον Κοτζιά φορτώνοντας του τον "μουντζούρη" του Σκοπιανού.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΑΚΚΟ.
ΚΙ ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ...  ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ, ΜΕ ΘΕΑΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ, ΤΟΝ ΛΑΟ.
Καλλιόπη Σουφλή
Ζήτημα ωρών είναι πλέον η επισημοποίηση της ΠΑΡΑΙΤΗΣΗΣ Κοτζιά, η οποία σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες έχει υποβληθεί ήδη από χθες το βράδυ.

Σήμερα όμως ο Lykavitos.gr αποκαλύπτει το ΒΡΩΜΙΚΟ ΚΟΛΠΟ Τσίπρα - Καμμένου, οι οποίοι σε πλήρη συνεννόηση και σε αγαστή συνεργασία αποφάσισαν να ρίξουν στον "Λάκκο των Λεόντων τον Κοτζιά", να του χρεώσουν το ναυάγιο του Σκοπιανού και να επιχειρήσουν Τσίπρας και Καμμένος (ο καθένας ξεχωριστά) να ξετυλίξουν ένα νέο πολιτικό αφήγημα για τα πολιτικά τους κοινά.
Πιο συγκεκριμένα και εφόσον είναι σχεδόν βέβαιο πως δεν προχωρά η Συνταγματική Αναθεώρηση στα Σκόπια - αφού ο Ζάεφ δεν βρίσκει τους 80 βουλευτές - σήμερα αποκαλύπτουμε πως Τσίπρας και Καμμένος συμφώνησαν μυστικά να "εκτελέσουν" πολιτικά τον Κοτζιά φορτώνοντας του τον "μουντζούρη" του Σκοπιανού.

Έτσι ο Τσίπρας θα μπορεί να λέει στο "αριστερό" πολιτικό του ακροατήριο, πως έκανε αυτό που έπρεπε για να δοθεί λύση για το Σκοπιανό αλλά... παρασύρθηκε από τις "υπεραισιόδοξες εκτιμήσεις Κοτζιά" για την εύκολη λύση του προβλήματος. 
Και πως "έκανε λάθος" το οποίο και θα "αναγνωρίσει", υπενθυμίζοντας παράλληλα πως ο μόνο ο Κοτζιάς υπέγραψε την Συμφωνία των Πρεσπών...
Την ίδια στιγμή ο Καμμένος, επιχειρώντας να  μιλήσει στο Πατριωτικό - Δεξιό πολιτικό ακροατήριο, θα αναφέρει σε όλους τους τόνους πως αυτός "έφαγε" τον Κοτζιά από το ΥΠΕΞ και πως αυτός απέτρεψε με τις κινήσεις του στο προσκήνιο και το παρασκήνιο την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τα Σκόπια.

Το ποιος θα πιστέψει  αυτούς τους δύο χυδαίους και κυνικούς ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ είναι άλλο θέμα. Το σίγουρο είναι πως από αύριο θα ισχυρίζονται τα παραπάνω...

Υπάρχει όμως, όπως σήμερα αποκαλύπτουμε και μια ακόμη ΒΡΟΜΙΚΗ ΠΤΥΧΗ στον deal Τσίπρα-Καμμένου που οδηγεί στην "εκτέλεση" Κοτζιά.

Αφού μόνο τυχαίες δεν είναι οι αναφορές Καμμένου σε "κακοδιαχείριση κονδυλίων από το ΥΠΕΞ" που έγιναν στον χθεσινό υπουργικό.

Το πιο πιθανό σενάριο είναι πως παράλληλα με την παραίτηση Κοτζιά μπορεί να "σκάσει" μέσα από τα παρασυστήματα του ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ και ένα "σοβαρό οικονομικό σκάνδαλο" που θα αφορά το ΥΠΕΞ, το οποίο θα εμπλέκει άμεσα τον Κοτζιά και μπορεί να τον οδηγήσει μέχρι και στα Δικαστήρια. Αυτό που γράφουμε κρατήστε το...
Το σίγουρο είναι πως ο Κοτζιάς είναι ήδη παρελθόν, πως ο Κυβερνητικό Θίασος τρεκλίζει και πως ζούμε τις τελευταίες μέρες της Πομπηίας των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ.
Με όσους κινδύνους για την χώρα αυτό συνεπάγεται...




Πηγή

2 σχόλια:

  1. Εν ολίγοις: ο παλαιο-μαρξιστής Κοτζιάς "εθίγη" απο τις χοντρές σπόντες Καμμένου, μέσα στο Υπ.Συμβούλιο, περί διαχειρίσεως των (ανέκαθεν ΠΟΛΥ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ) μυστικών κονδυλίων του ΥΠΕΞ.
    Οπότε "τήν έκανε" παραιτούμενος, ενώ την θέση του ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΛΜΟΥΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΡΕΛΛΟΣ να την πάρει και την ανέλαβε ο πλέον άχρηστος, άσχετος και ατάλαντος πολιτικός των τελευταίων 100 ετών, ο mr.Alexis!
    Ο Θεός να λυπηθεί την Ελλάδα μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα όπως βλέπεις, η κρίση στα Σκόπια μάλλον δείχνει ότι άρχισε να μας λυπάται λίγο παρόλο που ακόμη δεν το αξίζουμε…

      Βγάζουν όλα τα «άπλυτα» στη φόρα: Στη Βουλή φέρνει ο Κοτζιάς τα «μαύρα» κονδύλια Καμμένου (εικόνα)

      https://www.triklopodia.gr/%ce%92%ce%b3%ce%ac%ce%b6%ce%bf%cf%85%ce%bd-%cf%8c%ce%bb%ce%b1-%cf%84%ce%b1-%ce%ac%cf%80%ce%bb%cf%85%cf%84%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%b7-%cf%86%cf%8c%cf%81%ce%b1-%ce%a3%cf%84%ce%b7-%ce%92%ce%bf/#

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!