Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2018

Σύγκλιση Γεωπολιτικῶν γεγονότων μέ τίς προφητεῖες τῆς Ὀρθοδοξίας μέχρι σήμερα. Μία μικρή, ἀλλά οὐσιαστική ἀνάλυση - (Τελευταία ἐνημέρωση 14-01-19)


Ας ξεκινήσουμε διευκρινίζοντας κάποια σημαντικά πράγματα γύρω από τις προφητείες άλλα και τους λόγους για τους οποίους τις πολεμούν οι αντίχριστοι στην ανάρτηση μας ΕΔΩ

Related image




Από τη στιγμή που ο ορυκτός μας πλούτος έπεσε στα χέρια των τοκογλύφων μέσω μνημονίων και ΤΑΥΠΕΔ  , όπως ακριβώς το είχαν σχεδιάσει (δείτε ΕΔΩ), ήταν αναμενόμενο κάποια στιγμή να αρχίσουν να προετοιμάζουν την ανακήρυξη ΑΟΖ προκειμένου να τα κλέψουν και ουσιαστικά. Όπως βλέπετε, ο υπάνθρωπος της μασονίας, ο πράκτορας των Εβραίων, ο ελληνόφωνος προδότης Κοτζιάς, μας προετοιμάζει ήδη για την ανακήρυξη ΑΟΖ (δείτε ΕΔΩ) μέχρι του χρόνου τον Ιούνιο.  Πρόκειται δηλαδή για τα ‘’εξαμίλια’’ που μας είχε προρρήσει ο Άγιος Κοσμάς (ΕΔΩ) άλλα και την επεξήγηση τους από τον  Άγιο Παΐσιο με την εξής προειδοποίηση : «Όταν ακούσεις στην τηλεόραση να γίνεται θέμα για τα μίλια, για την επέκταση των μιλίων (της αιγιαλίτιδας ζώνης) από 6 σε 12 μίλια, τότε από πίσω έρχεται ο πόλεμος.» Δείτε ΕΔΩ

Είδαμε ήδη σε προηγούμενο άρθρο (ΕΔΩ και ΕΔΩ)  ότι οι Τούρκοι προετοιμάζουν προβοκάτσια στο Αιγαίο προκειμένου να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο. Διαβάστε και τα σχόλια που κάναμε στο άρθρο για να κατανοήσετε που θα το φτάσουν .

Ο γέροντας  Νεκτάριος Βιτάλης , που είχε αποδεδειγμένα χάρισμα, μας είχε προρρήσει ότι θα είναι Ιούλιος όταν θα πτωχεύσουμε (ΕΔΩ). Ο γέροντας Ιωσήφ ο Βατοπεδινός μας είχε πει ότι θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία, πτώχευση και τότε οι Τούρκοι θα μας επιτεθούν (ΕΔΩ). Αν συσχετίσουμε αυτές τις δυο προρρήσεις μαζί με αυτή του Αγίου Κοσμά που προφητεύει την έναρξη του ''μεγάλου πολέμου'' κάποιο χρόνο τον Ιούλιο-Αύγουστο η Οκτώβριο - Νοέμβριο  (Ή το βόδι στο χωράφι, ή το άλογο στ' αλώνι.» - δείτε ΕΔΩ), τότε το λογικό συμπέρασμα είναι ότι η εποχή έναρξης του πολέμου θα είναι κάποιο καλοκαίρι.

Παρακολουθούμε επίσης ότι οι Αμερικανοί δουλεύουν  παρασκηνιακά έντονα, και όχι μόνο θα έλεγα, την δημιουργία του Κουρδικού κράτους η εγκαθίδρυση του οποίου μας φέρνει πολύ κοντά στον πόλεμο όπως μας είπε ο Άγιος Παΐσιος ΕΔΩ.

Ταυτόχρονα βγαίνουν συνέχεια ειδήσεις γύρω από το ‘’μεγάλο και δυσβάστακτο φόρο’’ που σκοπεύουν να μας επιβάλουν με το περιουσιολόγιο τον οποίο όμως σύμφωνα με τον Άγιο Κοσμά  ''δεν θα προλάβουν να τον μαζέψουν'' γιατί θα έρθει ο πόλεμος – δείτε ΕΔΩ και ΕΔΩ.

Ακριβώς το ίδιο συμβαίνει και τις ηλεκτρονικές ταυτότητες που ανακοίνωσαν ότι θα ξεκινήσουν να εκδίδουν από τις αρχές του 2019 τις όποιες όμως δεν θα προλάβουν να μας τις δώσουν σύμφωνα με τον Άγιο Παΐσιο ΕΔΩ αλλά και τον Γέροντα Ιωάννη Καλαΐδη ΕΔΩ.

Έχουμε επίσης την εντατικοποίηση του εξισλαμισμού της Ευρώπης και της Ελλάδας ακολουθώντας το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) που επιβάλουν οι Ιλλουμινάτι. Σύμφωνα με τον γέροντα Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη (ΕΔΩ) αλλά και τον γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινό (ΕΔΩ) οι λαθρομετανάστες , κατ’ εντολή των Εβραίων, θα μας επιτεθούν μέσα στη χώρα μας προκειμένου να δημιουργήσουν αστάθεια που θα εξυπηρετεί τα γεωπολιτικά τους σχέδια. Ήδη είμαστε πολύ κοντά και σε αυτό το γεγονός όπως έχουμε αναλύσει ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ.

Στο Σκοπιανό θέμα βλέπουμε καθαρά πως αυτά βαίνουν προς πολιτειακή ανωμαλία μετά το αντισυνταγματικό αποτέλεσμα αλλά και την εξαγορά βουλευτών για την ψήφιση της αλλαγής του συντάγματος τους όπως είπαμε ΕΔΩ. Δηλαδή έχουν μπει σε πορεία διάλυσης όπως μας είχε προρρήσει ο Άγιος Παΐσιος ΕΔΩ.
Παράλληλα όμως μας είχε ενημερώσει ότι με τη διάλυση των Σκοπίων θα ανοίξει και το Βορειοηπειρωτικό ΕΔΩ. Για την Βόρειο Ήπειρο δείτε ΕΔΩ

Ο Άγιος Παΐσιος μας έχει ήδη πληροφορήσει ότι η ‘’ΕΟΚ’’ θα διαλυθεί (ΕΔΩ). Στο σημαντικό άρθρο της Ida Magli (ΕΔΩ) αναφέρεται ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει προγραμματιστεί να διαλυθεί προκειμένου να μας επιβάλουν την Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ). Βλέπουμε ήδη τι συμβαίνει με την Ιταλία αλλά και το πονηρό BREXIT που δείχνει ότι οι Ιλλουμινάτι δρουν προκαταβολικά για να διαφυλάξουν το σπιτικό τους, το City Of London, που αποτελεί το κέντρο οικονομικού σχεδιασμού των Ιλλουμινάτι (ΕΔΩ). 
 Ο Άγιος Παΐσιος εκμυστηρεύτηκε στον Σεβαστό Ηγούμενο της Ιεράς Μονής του Κουτλουμουσίου Αγίου Όρους  Γέροντα Χριστόδουλου ότι θα προσπαθήσουν να κάνουν την Ελλάδα ένα ΑΘΕΟ κράτος αλλά δεν προλάβουν γιατί θα τους προλάβει ο πόλεμος (ΕΔΩ). Και πράγματι έχει ήδη αρχίσει η συζήτηση επίσημα για την αναθεώρηση του συντάγματος και την αλλαγή της επίσημης θρησκείας από ορθόδοξη σε ‘’ουδετερόθρησκη’’. Επομένως, και αυτή η πρόρρηση αποτελεί άλλη μια ένδειξη ότι είμαστε κοντά στα γεγονότα του πολέμου.



Και πάλι ο Άγιος Παΐσιος μας έδωσε άλλη μια πρόρρηση η οποία προηγείται του πολέμου και η οποία θα πρέπει επίσης να εκπληρωθεί. Πρόκειται για την ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Θράκης (δείτε ΕΔΩ) και η οποία αναφέρει ότι πριν η κατά την διάρκεια της συζήτησης για τα 12 μίλια οι Τούρκοι θα κάνουν ανακήρυξη ανεξαρτησίας της Θράκης( δείτε και ΕΔΩ τα προεόρτια).


 Η προφητεία του Αγίου Κοσμά είναι επίσης μια από αυτές που εξελίσσεται  στις μέρες μας  και σίγουρα αφορά την προπολεμική περίοδο, καθως μετα τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο ΔΕΝ θα υπάρχει παπισμός. Ο Άγιος είπε «Τόν Πάπα νά τον καταριέστε, γιατί αυτός θά εΐναι αίτιος τοϋ χαλασμού τοϋ τόπου»  - δείτε ΕΔΩ. Η Σύνοδος των Ορθοδόξων στο Κολυμπάρι της Κρήτης με την συμμετοχή του πάπα αποτελεί μέγα έγκλημα για την ορθοδοξία μας. Ο πάπας μαζί με τον Βαρθολομαίο συνεργάζονται για τον κατακερματισμό και αποδεκατισμό της ορθοδοξίας μαζί με τα δεινά που θα φέρει αυτή. Ο πάπας και το Βατικανό είναι βασικό εργαλείο της Νέας Τάξης Πραγμάτων που θέλουν να φέρουν την Παγκοσμία διακυβέρνηση (ΕΔΩ) και είναι πρωτεργάτες στον διαμελισμό και εξισλαμισμό της Ελλάδας. Ο πάπας επισκέφτηκε και την Μυτιλήνη για να επιβραβεύσει τις συνεργαζόμενες τοπικές αρχές στον εξισλαμισμό του νησιού αλλά και της χώρας γενικότερα. Οπότε η προφητεία θεωρώ ότι έχει επαληθευτεί κατά το ήμισυ και περιμένουμε τώρα και ‘’τον χαλασμό του τόπου’’…


Υπάρχει τεράστια συγκέντρωση πλοίων στη Μεσόγειο από νατοϊκά, ελληνικά, ισραηλινά, ρωσικά και τουρκικά σκάφη πράγμα το οποίο έρχεται σε πλήρη συμφωνία με την πρόρρηση του Αγίου Κοσμά (Πατροκοσμά) για το ''Χιλιάρμενο'' που θα μαζευτεί στην Μεσόγειο ΠΡΙΝ την έναρξη του ''Μεγάλου Πολέμου'' ΕΔΩ

Έχουμε ακόμη μια πρόρρηση του Πάτερ Βασιλείου Καυσοκαλυβίτη (16-02-18) για θερμό ελληνοτουρκικό επεισόδιο με βύθιση πλοίου. Το περιστατικό θα προηγηθεί του ελληνοτουρκικού πολέμου. Δείτε ΕΔΩ

Θα πρέπει εδώ να αναφέρουμε και τα δυο σημαντικά γεγονότα, που έχει αναφέρει ο Μόρφου Νεόφυτος, ότι θα προηγηθούν του πολέμου και τα οποία είναι η επίθεση στο Ιράν και η Πτώση του Ερντογάν όπως είπαμε ΕΔΩ. Μάλιστα ειδικά για τον Ερντογάν έχουμε άλλη μια πρόρρηση ΕΔΩ. Αν παρακολουθείτε τα γεωπολιτικά και τα δυο αυτά γεγονότα βαίνουν προς επαλήθευση… 


Πριν την ελληνοτουρκική σύρραξη θα δημιουργηθεί επίσης και η σύγκρουση των λαθρομεταναστών με τους Έλληνες η οποια θα έχει πολλά θύματα σύμφωνα με τον Πάτερ Βασίλειο Καυσοκαλυβίτη (ΕΔΩ και ΕΔΩ) αλλά και σύμφωνα με τον γέροντα Ιωσήφ Βατοπεδινο ΕΔΩ. Η σύγκρουση αυτή θα είναι χρονικά πολύ κοντά στον πόλεμο και μάλιστα θα εξακολουθήσει και κατά την έναρξη του... !

Υπάρχουν πολλές μαρτυρίες των αγίων πατέρων μας που αφορούν ένα μεγάλο σεισμό που θα διαλύσει την Αμερική και που, σύμφωνα με τις περισσότερες, θα προηγηθεί του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου – δείτε ΕΔΩ. Επομένως, είναι ένα ακόμα γεγονός που αναμένουμε ΠΡΙΝ τα γεγονότα.

Βλέπουμε λοιπόν ότι έχει αρχίσει μια έντονη γεωπολιτική σύγκλιση με τις προρρήσεις των γερόντων μας και η όποια έχει ενδείξεις για σημαντικά γεγονότα μέχρι το επόμενο καλοκαίρι. Δεν προφητεύουμε και φυσικά ΔΕΝ ορίζουμε χρονικό ορίζοντα σε αυτά τα γεγονότα όπως μας έχουν πει άλλωστε και οι Άγιοι πατέρες μας καθώς οι προρρήσεις είναι ζωντανά κύτταρα και κινούνται ανάλογα με την μετάνοια των πιστών και την κρίση του Θεού. Όμως, έχουμε δικαίωμα να κάνουμε κάποιες μικρές προσωπικές προσεγγίσεις – εκτιμήσεις  με τις οποίες άλλοι θα διαφωνούν και άλλοι θα συμφωνούν. Σε κάθε περίπτωση πρέπει οπωσδήποτε να ολοκληρωθούν οι προρρήσεις που αφορούν προπολεμικά γεγονότα σαν αυτές που αναφέραμε παραπάνω προκειμένου να έχουμε περισσότερα θεϊκά ‘’σήματα’’ για τα επερχόμενα γεγονότα.

Υπάρχουν και αρκετές ακόμη προρρήσεις που προηγούνται του πολέμου αλλά προκειμένου να απλοποιήσουμε , όσο γίνεται, αυτή τη μικρή ανάλυση βάζουμε , ας πούμε, τις πιο σημαντικές και θα επανέλθουμε κάποια στιγμή χρονικά με μεγαλύτερη ανάλυση.

Πρέπει οπωσδήποτε να μελετήσετε τις παραπομπές του άρθρου προκειμένου να κατανοήσετε τα γεγονότα.

Δείτε τώρα και μια εκπομπή μας, όπου ο προσκεκλημένος κύριος Καλλιώρας Ηλίας, διεθνολόγος,  εκθέτει τις προσωπικές απόψεις του για τον χρονικό ορίζοντα του επερχόμενου πολέμου, το θερμό επεισόδιο που εκτιμά ότι θα προηγηθεί με τη βύθιση πλοίου, αλλά και άλλες σημαντικές πτυχές των αναμενόμενων γεγονότων.




1 σχόλιο:

  1. Ο Διονύσης Μακρής δεν είναι αξιόπιστος ομιλητής. Είχε πει στο ραδιόφωνο της Πειραϊκής Εκκλησίας ότι οι ΗΠΑ θα καταστραφούν πριν λήξει η θητεία του Ομπάμα, δεν έγινε τίποτα, του έκοψαν την εκπομπή. Επίσης κάνει αναφορές σε αναξιόπιστους «γέροντες» όπως του Παγγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!