Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2018

ΜΚΟ της ΠΑΠΙΚΗΣ “εκκλησίας” στην Ελλάδα βοηθάει ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ να πάρουν ελληνική ιθαγένεια…


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Οι παπικοί ρήμαξαν το Βυζάντιο.. οι παπικοί ρημάζουν τον πλανήτη (δείτε ΕΔΩ)... οι παπικοί θα φέρουν πάλι χαλασμό (δείτε ΕΔΩ)

Image result for ΠΑΠΑΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Eνώ τόσα προβλήματα και δυσκολίες αντιμετωπίζει ο Ελληνικός λαός, η Παπική Εκκλησία μέσω της ΜΚΟ αγωνίζεται να πάρουν πρόσφυγες και μετανάστες την ελληνική ιθαγένεια.

Σύμφωνα με άρθρο της voicenews έχει συσταθεί ΜΚΟ με το όνομα Κάριτας-Caritas, που ανήκει στην καθολική εκκλησία.
Με δεδομένη την οικονομική και ανθρωπιστική κρίση, το δίκτυο της Κάριτας Ελλάς σχεδιάζει και υλοποιεί πλήθος προγραμμάτων και δράσεων.Η Κάριτας οργάνωσε στις 21 Σεπτεμβρίου σεμινάριο για την απόκτηση της ελληνικής ιθαγένειας σε πρόσφυγες και μετανάστες.



Όπως η ίδια η ΜΚΟ αναφέρει το σεμινάριο, που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Cosmos of Culture, αφορά την ελληνική ιθαγένεια, τις προϋποθέσεις και τη διαδικασία απόκτησής της, και απευθύνεται σε πρόσφυγες και μετανάστες, που ζουν και εργάζονται χρόνια στην Ελλάδα νόμιμα. Το σεμινάριο θα γίνει στα Αγγλικά με διερμηνεία στα Γαλλικά, και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.


3 σχόλια:

  1. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΟΥΝ ΣΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΔΕΝ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗ ΤΗΝ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΒΑΤΙΚΑΝΟ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΝΑΖΙ, ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΗΘΗΣΕ ΝΑ ΤΗΝ "ΚΟΠΑΝΗΣΟΥΝ" ΣΤΗΝ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΨΕΥΔΕΣΤΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ;
    ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΦΟΥΚΑΡΙΑΡΗΔΕΣ" ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ...ΧΩΡΟ;
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΓΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΟ 1948;
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ ΤΟΤΕ ΠΟΥ "ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ" ΚΑΙ "ΔΕΝ ΕΒΛΕΠΕ" ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΘΗΡΙΩΔΙΕΣ ΑΝΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ;
    ΠΙΟΣ Ο 12ος ΔΕΝ ΗΤΑΝ;
    ΑΙΩΝΙΟΙ Ψ Ε Υ Τ Ε Σ ΚΑΙ ΑΝΙΑΤΟΙ Υ Π Ο Κ Ρ Ι Τ Ε Σ ΟΙ ΒΑΤΙΚΑΝΙΟΙ ΗΘΟΠΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντρέπομαι!
    Είμαι καθολική και ντρέπομαι!
    Υπάρχει και μια άλλη ομάδα που βοηθά μετανάστες. Είναι οι καλόγριες της Καλκούτα που η Αλβανή μοναχή Τερέζα ίδρυσε. Ειναι ντυμενες στα ασπρα με θαλασσια ριγα (κάτι μου θυμιζει χρωματα της ισραηλινης σημαιας..... Βρε λες????) Αν θυμάστε μια ασχημη γριούλα καλογρηα στις Ινδίες που μάζευε τα σκουπίδια για να βοηθήσει τους φτωχούς.
    Αυτές οι καλόγριες είναι στην Αθήνα, κοντά στο ποτάμι του Κηφισού. Στο ύψος της ιεράς οδού, αν θυμάμαι καλα. Από χρόνια λοιπόν ταιζουν τους λάθρο... Από τότε πρόβλεπαν..!!!???
    Μάλιστα έχουν και ξενώνα για μητέρες με παιδια λάθρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!