Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Αγνωστοι ξήλωσαν 105 «πυραμίδες» της οριογραμμής Ελλάδας-ΠΓΔΜ – Περίεργο περιστατικό

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Eφαρμόζεται στην χώρα μας από ΟΛΕΣ τις ''πολιτικές'' δυνάμεις και από όλους τους χώρους εξουσίας, δημόσιας διοίκησης, ΜΜΕ κ.λπ. το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδας, ΦΑΙΔΩΡΑ (ΕΔΩ).

Δείτε την συλλογή άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩ
Ενα πραγματικά περίεργο περιστατικό απασχολεί τις τελευταίες ώρες τις αστυνομικές, αλλά και τις στρατιωτικές αρχές της Δυτικής Μακεδονίας.
Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που δημοσιεύει το kozanimedia.gr, άγνωστοι δράστες…αφαίρεσαν από τη συνοριακή γραμμή Ελλάδας-ΠΓΔΜ, σε περιοχές της Φλώρινας…105 κολώνες-πυραμίδες που οριοθετούν τα σύνορα των δυο χωρών.

 
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Ανακοινώνεται ότι, το διάστημα από 23 έως 24 Νοεμβρίου 2018 άγνωστοι δράστες προέβησαν στην εκθεμελίωση – φθορά (105) πυραμίδων – κολώνων οριογραμμής, που οριοθετούν την συνοριακή γραμμή μεταξύ Ελλάδας – π.Γ.Δ.Μ. και συγκεκριμένα στο ύψος βορείως της Τοπικής Κοινότητας Μεσοκάμπου έως ανατολικά της Τοπικής Κοινότητας Αχλάδας του Δήμου Φλώρινας.
Για το περιστατικό ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Ασφαλείας Φλώρινας, ενώ ενημερώθηκαν οι αρμόδιες εισαγγελικές και στρατιωτικές Αρχές».

epilekta.com

KATOXIKA NEA

3 σχόλια:

  1. ΑΣΦΑΛΙΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΔΡΑΜΑΣ!
    25/11/2018


    Τις μεθόδους της αστυνομικής τρομοκρατίας, που κατηγορούσαν παλαιότερα, χρησιμοποιούν τώρα τα κομμούνια του ΣΥΡΙΖΑ, για να «σπάσουν» τις μαθητικές καταλήψεις, που τους έχουν κάνει άνω-κάτω!

    Σύμφωνα, λοιπόν, με καταγγελίες μαθητών Γυμνασίου του Αγίου Αθανασίου Δράμας, κατά τη διάρκεια κατάληψης του σχολείου από τους μαθητές, εισέβαλλαν σε αυτό συριζοασφαλίτες, σπάζοντας με κόφτη τις αλυσίδες που είχαν τοποθετήσει οι μαθητές στην πόρτα του σχολείου και επιχείρησαν να βγάλουν τους μαθητές από το σχολείο, με φωνές και απειλές. Μάλιστα, συνέλαβαν έναν 15χρονο μαθητή τον οποίον οδήγησαν σε περιπολικό που περίμενε απ’ έξω. Εκεί τον απείλησαν ότι αν συνεχιστεί η κατάληψη για την Μακεδονία μας, θα συλλάβουν όλους τους μαθητές, θα τους φορέσουν χειροπέδες και θα τους οδηγήσουν στα κρατητήρια!

    Η αστυνομία δεν έχει καμμία δουλειά με τις καταλήψεις! Να πάψουν, λοιπόν, κάποιοι να πουλάνε εκδούλευση στον ΣΥΡΙΖΑ και να πάνε να πιάσουνε κάναν κλέφτη!

    Η τρομοκρατία ψευδοκράτους – παρακράτους, δε θα περάσει! Οι αγωνιζόμενοι μαθητές θα νικήσουν!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρθρογράφος των «Νέων» ξεσπά εναντίον πολιτικού συστήματος: Κοιμάστε και η Χρυσή Αυγή κερδίζει την Ελληνική Νεολαία!
    Κυριακή, 25 Νοεμβρίου 2018 -

    Μπορεί οι δημοσκοπήσεις των τελευταίων ημερών να έδειξαν την Χρυσή Αυγή μέχρι και.. πέμπτη, ελέω της επιχειρήσεως νεκρανάστασης του κλεφτοΠαΣοΚ, για να μπορέσει να συγκυβερνήσει με τον Μητσοτάκη, όμως οι αρθρογράφοι του καθεστώτος που βλέπουν τα πραγματικά νούμερα ανησυχούν βαθύτατα.

    Τόσο βαθύτατα, όσο να οδηγούνται σε παραληρήματα, όπως αυτό του αρθρογράφου της εφημερίδας «Τα Νέα», Βασίλη Κανέλλη, ο οποίος σε άρθρο του με τίτλο «Έρχεται ο φασίστας της διπλανής πόρτας» σημειώνει ότι «τα γκάλοπ εμφανίζουν π.χ. το νεοναζιστικό κόμμα με σταθερό ποσοστό πάνω από 7%. Κι όπως γνωρίζουν καλά οι δημοσκόποι, όταν η Χρυσή Αυγή βλέπει 7άρια στις έρευνες τότε μπορεί να πάρει παραπάνω από τη λεγόμενη «κρυφή» ή «ντροπαλή» δεξαμενή ψηφοφόρων».

    Γνωρίζει, φυσικά, ο Κανέλλης, τις πραγματικές μετρήσεις κι αυτό σημειώνει τεχνηέντως στο παραλήρημά του. Και συνεχίζει, κάνοντας λόγο για την Ελληνική Νεολαία: «Οι έρευνες που γίνονται δείχνουν ότι οι νέοι ψηφοφόροι, αυτοί που για πρώτη φορά θα ψηφίσουν στις επόμενες εκλογές, σε μεγάλο ποσοστό θα επιλέξουν την αποχή. Η δεύτερη επιλογή τους είναι η Χρυσή Αυγή. Γιατί ο Μιχαλολιάκος και η παρέα του έχουν βάλει γερό «μικρόβιο» στις τάξεις της νεολαίας».

    Και συνεχίζει ο Κανέλλης, αναλύοντας τους λόγους για τους οποίους η Χρυσή Αυγή γιγαντώνεται και είναι δεύτερη δύναμη στην Ελληνική Νεολαία: «Αραγε οι οργανώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ που βρίσκονται; Οι νεολαίοι του κυβερνώντος κόμματος είναι κάπου διορισμένοι, της ΝΔ περιμένουν να διοριστούν ή διοργανώνουν εκδρομές στη Μύκονο και της προοδευτικής παράταξης περιμένουν απλά κάθε χρόνο το Πολυτεχνείο για να κρατήσουν τη ματωμένη σημαία». Και καταλήγει ο Κανέλλης: «Όταν μας χτυπήσουν την πόρτα δεν θα είναι ο γαλατάς, ο φασίστας της διπλανής γειτονιάς θα είναι που τον αφήσαμε να σπάσει το αυγό του φιδιού».

    Εμείς, από την πλευρά μας να προτρέψουμε τον αρθρογράφο, να επικοινωνήσει με τον γιατρό του. Η κατάστασή του μπορεί να χρειάζεται φαρμακευτική αγωγή, μια παρακολούθηση την χρειάζεται σίγουρα. Περαστικά και σιδερένιος, ευχόμαστε!

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/arthrografos-tou-dol-jespa-enantion-politikou-susthmatos-koimaste-kai-h-chr#ixzz5XtaK9qyy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επί της αναρτήσεως έρχεται στο μυαλό μας ΜΟΝΟΝ ΜΙΑ ερώτηση, η οποία μπορεί να απευθύνεται και στις αστυνομικές αρχές, αλλά κυρίως στους απλούς πολίτες της περιοχής εκεί.
    Πώς είναι τάχα δυνατόν, νά ΞΗΛΩΘΟΥΝ με άνεση 105 στήλες, χωρίς να πάρει μυρωδιά ΚΑΝΕΙΣ ; ; ;
    Πόσες ώρες ΞΗΛΩΝΑΝ και με τί τρόπο;
    Και ούτε ...μισό μάτι δέν τους είδε;
    "Κάτι" δεν πάει καθόλου καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!