Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

ΠΩΣ ΒΑΛΑΤΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟ 13χρονο ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΡΕ ΓΟΜΑΡΙΑ; ΔΕΝ ΕΚΛΕΒΕ ΠΟΥΛΑΓΕ ΣΤΥΛΟ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΥΣ ΣΤΡΑΒΩΜΑΡΑ ΕΧΕΤΕ; - ΑΤΖΕΝΤΑ 21


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ολες οι συλλήψεις ,τα πρόστιμα και οι φυλακίσεις Ελλήνων ( ΠΑΝΤΑ) μικροπωλητών, ηλικιωμένων, ΑΜΕΑ κλπ. είναι εσκεμμένες και εντάσσονται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου (ΕΔΩ) με σκοπό την πλήρη τρομοκράτηση του λαού προκυμμένου να υπακούν αυστηρά στους νεοταξίτικους νόμους που επιβάλει ο σιωνισμός. 


Πρόκειται για ενέργειες καθαρά της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ


Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλληψη 13χρονης για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Συνελήφθη, χθες το πρωί, στη Ναύπακτο, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ένα 13χρονο κορίτσι, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.  


Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλληψη 13χρονης για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
Συγκεκριμένα, κινούμενη πεζή σε υπαίθριο χώρο, διέθετε προς πώληση διάφορα στυλό, σε διερχόμενους πολίτες....
Αποτέλεσμα εικόνας για Σύλληψη 13χρονης για παράνομο υπαίθριο εμπόριο
  Πανελλήνια διάσταση, έλαβε η σύλληψη μιας 13χρονης επειδή πωλούσε στυλό στις καφετέριες της Ναυπάκτου, το βράδυ του Σαββάτου.

Η πληροφορία, ότι οι αστυνομικοί φόρεσαν χειροπέδες στο ανήλικο κορίτσι έκανε το γύρο του κόσμου, αποσπώντας δυσμενή σχόλια σε δημόσιες συζητήσεις. 
Η νεαρή φαίνεται να ζητούσε βοήθεια πωλώντας στυλό σε εστιατόρια και καφετέριες. Σύμφωνα με πηγές της Αστυνομίας, η ανήλικη ήταν γνώριμη της ΕΛ.ΑΣ αλλά και η οικογένειά της έχει απασχολήσει κατά καιρούς την τοπική Αστυνομία. 
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Αστυνομοικοί προσήγαγαν το κορίτσι, καθώς είχαν την υπόνοια ότι στόχος ήταν τα κινητά τηλέφωνα των θαμώνων.
Σε ότι αφορά τις χειροπέδες, ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χαράλαμπος Σφέτος, υποστηρίζει ότι οι αστυνομικοί δεν φόρεσαν χειροπέδες στην ανήλικη, την οποία όπως είπε μάλιστα, πήγαν πεζοί στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής, καθώς βρισκόταν σε μικρή απόσταση από εκείνο το σημείο. Η 13χρονη αφέθηκε ελεύθερη μετά από απόφαση του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ορίστηκε όμως, δικάσιμος για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, ενώ σε βάρος των γονέων για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκου. 

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!