Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Εκεί φτάσαμε: Λαθρομετανάστες παρενοχλούν γυναίκες στους δρόμους – Παρολίγον αιματηρή συμπλοκή με Έλληνες κατοίκους της Καστοριάς

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η πλήρη εφαρμογή του σχεδίου COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ)  με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ. 
Τα αποτελέσματα τα βλέπετε ήδη αλλά έρχονται και πολύ χειρότερα τα οποία θα δείτε ΕΔΩ
Αργά ή γρήγορα τέτοια φαινόμενα θα αποτελούν την φρικτή καθημερινότητα στους δρόμους των ελληνικών πόλεων.
Τα ξημερώματα της Παρασκευής προς Σάββατο, και γύρω στις 4:00 το πρωί, στον Πεζόδρομο της Νεάπολης, δημιουργήθηκε σοβαρό επεισόδιο με μετανάστες και ντόπιους.
Σύμφωνα με πληροφορίες του e-sterea, δύο Μαροκινοι οι οποίοι διαμένουν σε Δομή της Καστοριάς, είχαν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ.
Άρχισαν τότε να παρενοχλούν, κοπέλες ντόπιες που εκείνη την ώρα έφευγαν από μαγαζί που διασκέδαζαν.
Μάλιστα όπως υπάρχουν μαρτυρίες, ήταν ιδιαίτερα επιθετικοί και με επικίνδυνες διαθέσεις.
Η κοπέλα η μία, κάλεσε σε βοήθεια κι όπως ήταν φυσικό ανταποκριθηκαν πολίτες της Νεάπολης που εκείνη την ώρα διασκέδαζαν.
Ακολούθησε διαπληκτισμός κι αντί να ζητήσουν συγνώμη έγιναν περισσότερο εριστικοί καθώς κι επιθετικοί.


Αποτέλεσμα ήταν να πιαστούν στα χέρια κι ο ένας από αυτούς να διακομιστεί στο Νοσοκομείο με ασθενοφόρο και συνοδεία αστυνομίας, κι ο άλλος να συλληφθεί.
Τι θα γίνει άραγε όταν αυτού του είδους τα φαινόμενα θα αποτελούν την εφιαλτική ρουτίνα που θα έχουν να αντιμετωπίσουν εκατομμύρια Έλληνες;

Οι….«επενδυτές» του ΣΥΡΙΖΑ φαίνεται πως πιάνουν δουλειά, την στιγμή που ο εποικισμός της ηπειρωτικής χώρας από μετανάστες που καταφθάνουν στα νησιά μας συνεχίζεται με γοργούς ρυθμούς. 

EL

1 σχόλιο:

  1. Μια χουφτα ανοματαιοι είναι και δεν μπορούμε τίποτα να κάνουμε??
    Θα λυτρωθουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!