Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018

Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί... - Αλβανός:«Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα» - ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;


Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η ελληνική αστυνομία, όπως και ο στρατός, έχουν προδώσει τον όρκο τους και τώρα δρέπουν και αυτοί τους καρπούς της προδοσίας.
Το πρόβλημα όμως είναι βαθύτερο. Οι εντολές που έχουν να μην χρησιμοποιούν τα περίστροφα τους, και γενικά να μην αντιδρούν, και ειδικά σε αλλοδαπούς έχει βαθύτερα νοήματα και αποτελέσματα…. Πρόκειται για Υβριδικό Πόλεμο – (δείτε ΕΔΩ) με σκοπό να διαλύσουν εντελώς τον κοινωνικό ιστό και να έχουν τους Έλληνες συνεχώς σε καθεστώς ανασφάλειας προκειμένου να μην αντιδρούν και να δέχονται παθητικά ότι τους επιβάλουν! 

 ΈΝΣΤΟΛΟΙ ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΤΕ;



Ξυλοδαρμός αστυνομικών από Αλβανό στον Βόλο! - Μετά τους Ρομά και οι Αλβανοί...
Ένας Αλβανός, 31 ετών, στην συνοικία Χιλιαδούς στον Βόλο ξυλοκόπησε άγρια δύο αστυνομικούς από το Α.Τ. Βόλου που τον σταμάτησαν για έλεγχο!

Λίγες μέρες μετά την δολοφονία Κ.Κατσίφα από τους Αλβανούς, οι Αλβανοί ξυλοκοπούν Ελληνες αστυνομικούς. Τι άλλο θα βιώσει η χώρα;

Οι δύο αστυνομικοί ηλικίας 45 και 47 ετών αντίστοιχα, «έφαγαν το ξύλο της χρονιάς τους» και βέβαια ούτε καν διανοήθηκαν να χρησιμοποιήσουν τα υπηρεσιακά τους όπλα, όπως είχαν κάθε δικαίωμα να κάνουν.



Η επιθετικότητα του δράστη όμως δεν τελείωσε εκεί, καθώς κατά τη μεταφορά του στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας έσπασε και ένα καρτοτηλέφωνο και τους απείλησε ότι «Θα σας σκοτώσω όλους όπως κάναμε στον Κατσίφα»

Αμέσως κλήθηκαν ενισχύσεις και αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ, αλλά και άνδρες της Ασφάλειας με περιπολικό και εισέπραξαν και αυτοί αρκετές «ψιλές».
Στις ΗΠΑ, απλά θα ήταν νεκρός...

ΠΗΓΗ


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ





Απίστευτο! Μέλη του Ρουβίκωνα έκαναν έλεγχο σε… αστυνομικούς στου Ζωγράφου!

 

 Επίθεση Ρομά σε αστυνομικούς: Μαχαιροβγάλτης που αποφυλακίστηκε με τον νόμο Παρασκευόπουλου ο ένας από τους δράστες





Υπάρχει νόμος σε αυτή την χώρα; - 20 Ρομά «σάπισαν» στο ξύλο δύοαστυνομικούς στο «άβατο» των Άνω Λιοσίων

 

 

Ρομά έδειραν Έλληνες ασυνομικούς και τα τραύματα πραγματικά σοκάρουν

 


3 σχόλια:






















  1. Η ξεφτίλα σε όλο της το μεγαλείο!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ!!!! ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΟΠΩΣ............ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Βρίσκουν" α π ε ρ ί γ ρ α π τ η ΑΝΟΧΗ (από τον όποιον ένστολο) και έχουν απέναντί τους μία καθαρή Π Α Ρ Α Λ Υ Σ Ι Α! Κρίμα για τους αστυνομικούς μας και ΟΥΑΙ για εκείνους που δίνουν τις εντολές "α π ρ α ξ ί α ς"....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!