Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018

Η ΝΔ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟ «ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ». - Δηλαδή να γίνουμε μόνιμα προτεκτοράτο της γερμανικής Ευρώπης.

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Να ΄΄ καμαρώσετε '' και ΕΔΩ τον μελλοντικό πρωθυπουργό ''μας΄΄ ...
Ο κ. Μητσοτάκης προτείνει να μπει στο Σύνταγμα το «Μένουμε Ευρώπη». Δηλαδή να γίνουμε μόνιμα προτεκτοράτο της γερμανικής Ευρώπης.

Στο άρθρο 2 του Συντάγματος στο οποίο ορίζονται οι πρωταρχικές υποχρεώσεις της Πολιτείας, ο κ. Μητσοτάκης (μέσω των προτάσεων της ΝΔ για την αναθεώρηση του Συντάγματος) επιδιώκει να κατοχυρώσει συνταγματικά τη διασφάλιση του ευρωπαϊκού προσανατολισμού της χώρας.
Δηλαδή θέλει να κατοχυρωθεί συνταγματικά το «Μένουμε Ευρώπη», το οποίο προφανώς θα μας οδηγήσεις στο να γίνουμε μόνιμα προτεκτοράτο της γερμανικής Ευρώπης και έτσι να μην μπορεί καμία κυβέρνηση να έχει τη δυνατότητα κάποιου διαφορετικού ελιγμού.


Προφανώς και δεν θα πρέπει να γίνει καμία συνταγματοποίηση αυτής της απόλυτης δέσμευσης. Εξάλλου δεν είναι απαραίτητη για την παρουσία μας στην ΕΕ και την Ευρωζώνη.

Πέτρος Χασάπης

TRIKLOPODIA

3 σχόλια:

  1. Είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Λ Ι Γ Ο Σ αυτός ο άνθρωπος.
    Όπως άλλως τε, όλες μα όλες οι "επιλογές" του ξένου (και δυστυχώς κυριάρχου) παράγοντος για να τους "κ α τ σ ι κ ώ σ ο υ ν" στα κεφάλια μας!
    Όσο δεν αντιδρούμε και δίνουμε (κατά τις δημοσκοπήσεις) ΑΚΟΜΑ ποσοστά σε αυτούς τους ανάξιους πολιτικούς, τόσο θα διαιωνίζεται το πατρονάρισμα και η ποδηγέτησή μας...
    Σ α φ έ σ τ α τ α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρώπη από την 8η Μαιου 1945 είναι εβραϊκή. Η Γερμανία έχει πάψει από τότε να έχει πραγματική υπόσταση και διοικείται πλήρως από τους σιωνιστές. Παρακαλώ σταματήστε αυτήν την αηδία περί γερμανικής ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΠΛΟΥΤΟ ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ..............ΜΗΝ ΠΑΙΔΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΩ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΝ.......ΑΠΑΙΔΕΥΤΟΣ=ΠΟΛΥΚΕΦΑΛΟ ΘΗΡΙΟ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ Η ΚΕΦΑΛΗ,ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ.................

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!