Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2018

Από τους (βρωμο-) Γερμαναράδες ΤΙ ΑΛΛΟ θα περιμέναμε;

Π Ρ Ω Τ Ο Ν, ΜΕΓΑΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ !
Δ Ε Υ Τ Ε Ρ Ο Ν, ΔΙΑΒΑΣΤΕ  Π Ο Λ Υ  ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ !





Σχετική εικόνα





Σχετική εικόνα
ΕΥΓΕ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΙΣΜΑ ΤΟΥ,
ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΤΟΥ,
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΤΟΥ
ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ
ΔΕΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΤΑΙ....
(ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΒΑΣΙΛΗ!)


Aκόμα δεν έχετε καταλάβει, ότι είμαστε υπό Γερμανική κατοχή;

[Ορισμένα στοιχεία από : http://ixnos.blogspot.com/2018/11/k-fraport.html]

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Αμόμα δεν έχετε καταλάβει ότι η Γερμανία ευρίσκεται υπο σιωνιστική κατοχή από το 1945, ότι η Μέρκελ είναι εβραία και ότι η Γερμανία κατηγορείται για όλα τα κακά που συμβαίνουν στην Ευρώπη (λόγω του συνδρόμου της "κατοχής" από το οποίο πάσχουν οι ευρωπαίοι), για να αποπροσανατολίζονται οι λαοί και να αποκρύπτονται οι πραγματικοί δυνάστες μας, οι εβραίοι; Δεν το έχετε καταλάβει ή είσαστε γρανάζι του σιωνιστικού συστήματος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμε, μάλλον "θά πρέπει" να σε καλωσορίσουμε στην ιστοσελίδα μας. Δεν εξηγούνται αλλοιώς οι απίθανες ερωτήσεις που διατυπώνεις, οπότε 1.000% ΜΟΛΙΣ μπήκες εδώ.
      Άν γνώριζες απο παλαιά ΚΑΙ τις αναρτήσεις μας αλλά πρωτίστως ΚΑΙ τις εκπομπές στην διαδικτυακή μας τηλεόραση με τον 'mr.V', θα ήξερες ότι ΟΛΑ ΟΣΑ αναφέρεις, "ότι δεν τα ξέρουμε", τα έχουμε γράψει και τα έχουμε πεί ξανά και ξανά! Και με λεπτομέρειες κιόλας!
      Όσο για το τελευταίο σου α ν έ κ δ ο τ ο, ότι "είσαστε γρανάζι του σιωνιστικού συστήματος", να είσαι καλά, μας έκανες και γελάσαμε...

      Διαγραφή
  2. Τους πληρώνουμε για να μας εξευτελίζουν....
    Αισχροί φασιστογερμαναράδες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!