Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Εκτός βέβαια από τους εβραίους υπάρχουν και οι εβραιο-προσκυνημένοι που είναι όλοι οι υπόλοιποι εκτός του Ιωάννη Καποδίστρια… Μην ξεχάσετε να πάτε να ψηφίσετε στις εκλογές για να …. ‘’αλλάξετε τον ρου της ιστορίας !!!!!
Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, κείμενο

Η Εβραϊκή καταγωγή πρωθυπουργών της Ελλάδας (για να μην αναρωτιέστε γιατί φτάσαμε εδώ):
Ανδρέας Παπανδρέου: Γιος της Εβραίας Σοφίας Μινέϊκο η οποία ήταν κόρη του Ζίγκμουντ Μινέϊκο ο οποίος διέμενε στην Πολωνία. Ο Ζίγκμουντ έζησε για ένα διάστημα στη Γαλλία και τη Βουλγαρία, όπου και παντρεύτηκε μια Εβραία της Βουλγαρίας. Μαζί απόκτησαν μια κόρη, την Σοφία Μινέϊκο την μετέπειτα σύζυγο του Γεώργιου Παπανδρέου.

Γεώργιος (Τζέφρυ) Παπανδρέου: Γιος του Ανδρέα Παπανδρέου με εβραϊκή καταγωγή από τη Σοφία Μινέϊκο, και της επίσης Εβραίας Μάργκαρετ Τσαντ (Margaret Chant) κατοίκου Αμερικής με παππού τον Ντάγκλας Τσαντ (Douglas Chant) σημαντικού στελέχους των Ιεχωβάδων στις ΗΠΑ.

Αντώνης Σαμαράς: Εγγονός της Πηνελόπης Δέλτα, η οποία ήταν κόρη του Εβραίου επιχειρηματία Εμμανουήλ Μπενάκη που καταγόταν από την Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου (ιδρυτής του Μουσείου Μπενάκη). Η οικογένεια Μπενάκη μετακόμισε προσωρινά στην Αθήνα το 1882. Η Πηνελόπη Δέλτα γεννήθηκε το 1874 στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου κι ήταν το τρίτο παιδί.



Αλέξης (Άξελ) Τσίπρας: Απόγονος της εβραϊκής οικογένειας Άμποτ η οποία διέμενε στο χωριό Μπαμπέσκι του Κιρκλαρέλι (στην Ανατολική Θράκη, σημερινή Ευρωπαϊκή Τουρκία, στην επαρχία της Ανδριανούπολης) πριν μετακομίσει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο νομό Άρτας. Οι τουρκικές εφημερίδες Χουριέτ (Hürriyet) και Σαμπάχ (Sabah) μάλιστα έχουν δημοσιεύσει άρθρα για την οικογένεια του Τσίπρα και τη διαμονή τους στο Κιρκλαρέλι.

Κωνσταντίνος Μητσοτάκης: Δισεγγονός του Εβραίου Μωυσή Νικολάου Μητσοτάκη που διέμενε στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Ο αδελφός του Μωυσέως, Κωνσταντίνος μετέβη στα Χανιά όπου υπήρξε σημαντικός παράγοντας της εκεί εβραϊκής Συναγωγής.

Ελευθέριος Βενιζέλος: Γιος του Εβραίου εκ Θεσσαλονίκης Μπένυ Σελόν ο οποίος παντρεύτηκε μία Εβραία από την Κέρκυρα. Άλλαξε το όνομά του σε Κυριάκος Μπενιζέλος, όνομα που διατήρησε και στην Κρήτη, όπου εγκαταστάθηκε τελικά.

Κώστας Σημίτης (Ααρών Αβούρι): Το όνομα «Σημίτης» αυτό καθεαυτό σημαίνει: «Εβραίος» (εξ ου και αντισημιτισμός, κλπ). Η μεγαλύτερη κόρη του Φιόνα (Φανή – Ιωάννα) που ζει μόνιμα στο Λονδίνο, είναι παντρεμένη με Εβραίο και μάλιστα, ο γάμος έγινε σε Εβραϊκή Συναγωγή. Ο Κώστας Σημίτης είναι στενός φίλος με τον επίσης Εβραίο Χρήστο Ροζάκη-Ροζενστάιν τον οποίο κατά το παρελθόν είχε χρίσει ως υπουργό του.
*Δεν ξεχνάμε τον Κ.Καραμανλή όπου είχε τουρκική καταγωγή και γιαυτό ήταν πρόθυμος πάντα να πουλήσει την Ελλάδα.
Ο Κωνσταντίνος Καραμανλής έχει τουρκική καταγωγή από το χωριό Καραμανλί (Karamanli) της Δυτικής Τουρκίας. Μάλιστα κατά τη διάρκεια επίσημης επίσκεψής του στην Τουρκία, είχε συναντηθεί με αντιπροσωπεία από το χωριό αυτό.

Επίσης ο Κάρολος Παπούλιας έχει αλβανική καταγωγή (όπως έχουν αναφέρει μάλιστα μέσα ενημέρωσης της Αλβανίας). Το όνομα του αλβανού παππού του ήταν Σουλεϊμάν Παπούλια (Sulejman Papulja).

Ανδρέας Β
ΠΗΓΗ 


ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Κώστας Μπακογιάννης: Είμαι υπέρ του γάμου των ανώμαλων, της υιοθέτησης παιδιών από αυτούς και θέλω παρέλαση ανώμαλων και στο Καρπενήσι! Κάντε με δήμαρχο να συνεχίσω την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 στα παιδιά σας και να τα γαλουχήσω με τις ιδέες μου…. Είμαστε υπέρ του διαχωρισμού εκκλησίας – κράτους αλλά και υπέρ της συνθέτης ονομασίας των Σκοπίων… 

 

 

Στη γραμμή Τσίπρα & ο Μητσοτάκης: «Να διαφυλαχθούν οι σχέσεις μας με την Αλβανία»! – Δεν καταδικάζει ξεκάθαρα το καθεστώς Ράμα - ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΗΣ ‘’ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ’’ mede in βρωμUSA !!!

 

 

ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ; ΤΙ ΑΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (Βίντεο)

 

 

 

6 σχόλια:

  1. Είναι μια απλή περιγραφή χωρίς καμία απόδειξη. Χωρίς παραπομπή σε πηγές. Απαραίτητες όταν μιλάμε για καταγωγή.
    Το ότι η κόρη του Σημίτη παντρεύτηκε Εβραίο δεν κάνει Εβραίο τον ίδιο τον Σημίτη.
    Είναι σαν να λέμε πως επειδή η κόρη ενός οιουδόπτε Ελληνα Χριστιανού παντρεύτηκε Ινδό ,
    ο πατέρας της ήταν Ινδός.
    Επειδή όλες αυτές οι καταγγελίες είναι πολύ σοβαρές χρειάζονται και ακλόνητες αποδείξεις.
    Διαφορετικά θα σας πιστέψουν μόνο αυτοί που θέλουν να σας πιστέψουν.
    Φαντάζομαι πως κατανοείται το πνεύμα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Παιδιά εβραίος εν όψη! Παρεξηγήθηκε που βγαίνουν στη φορά τα άπλυτα τους! Βρωμίσατε μην στενοχωριέσαι!

      Τα παραμυθία περί αποδείξεων να τα πεις αλλού!

      Ξύπνησαν οι κόρακες! Δεν είναι τοσο κορόιδα όσο την εποχή του Αισώπου!

      Διαγραφή
    2. Πλάκωσαν τα μασονάκια (HASBARA) των 60 λεπτών το σχόλιο για να μας πείσουν ότι δεν ήταν εβραίοι οι εν λόγο δοσίλογοι!

      Μα από το προδοτικό αποτέλεσμα της διακυβέρνησης τους και μόνο το καταλαβαίνει κάνεις χωρίς να χρειάζεται περεταίρω αποδείξεις!

      Για πολύ κουτούς μας περνάτε αλλά δεν είναι έτσι!

      Τώρα που θα ξυπνήσει επιτέλους ο ελληνισμός, μιας και δεν θα έχει άλλη επιλογή, θα δούμε ποιοι είσαστε και ποιοι είμαστε και θα τα πούμε!

      Κανείς δεν θα μείνει ατιμώρητος!

      Διαγραφή
    3. Ολόκληρες Hürriyet και Sabah δεν σού φτάνουν για την περίπτωση του ήρωά σου κουκλίτσα μου;..

      Διαγραφή
  2. Ήρθε η ώρα να ξυπνήσουμε από τον λήθαργο και να πάρουμε όλους αυτούς άθεους μασόνους ανθέλληνες και εντολοδόχους των εβραιοσιωνιστών με τις πέτρες να ξεβρομίσει αυτός ο ευλογημένος τόπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν τους καθαρισε ολους ο χιτλερ που και αυτκς απο εβραιοπολωνεζα μαννα ηταν να ησυχασει η ανθρωποτιτα αλλα ολοι αυτοι το σχεδειο του θεου προοθουν και οχι την αντζεντα 21

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!