Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Ερυθρός ΠΑ-ΝΙ-ΚΟΣ! ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ...ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ!

Αποτέλεσμα εικόνας για η μακεδονια ειναι ελληνικη


Τον ΤΡΟΜΟ και τον ΠΑΝΙΚΟ έχουν σπείρει οι μαθητές των σχολείων της Βορείου Ελλάδος στην αμερικανονατοϊκή συγκυβέρνηση της προδοσίας της Μακεδονίας, Τσίπρα-Καμμένου, καθώς και στα τσιράκια της, το Κ.Κ.Ε.! (ΠΟΙΟ ΑΛΛΟ;)

Αποτέλεσμα εικόνας για η μακεδονια ειναι ελληνικη

Αποτέλεσμα εικόνας για η μακεδονια ειναι ελληνικη

Το οποίο Κ.Κ.Ε., δηλαδή τό κόμμα ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ και της ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ κατά Γεώργιο Παπανδρέου, έχει αναλάβει την καταστολή (!) των καταλήψεων, αλλά όπου εμφανίζονται τα φυτά της Κ.Ν.Ε.για να δηλητηριάσουν τους μαθητές με τον συμμορφωτισμό προς την κόκκινη συγκυβέρνηση των προδοτών και τα ξένα αφεντικά της (Τραμπ. Μέρκελ και CIA), «τρώνε πόρτα» – για… πρώτη δόση.









Αφού, λοιπόν, βλέπουν πως δεν πιάνει αυτό το κόλπο, τώρα απευθύνονται στους… γονείς των μαθητών, μέσω ελεγχόμενων ...Ενώσεων Γονέων, όπως είναι η Ομοσπονδία Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.




Αποτέλεσμα εικόνας για η μακεδονια ειναι ελληνικη


Έτσι, «με αφορμή τις κρούσεις εξωσχολικών κύκλων σε σχολεία και μαθητές για καταλήψεις με θέμα το «Μακεδονικό», τον θάνατο του Κ. Κατσίφα και τη «Β. Ήπειρο» (όπως γράφουν οι ξεδιάντροποι αμερικανόδουλοι σταλινικοί…), ζητούν από τους γονείς να μην επιτρέπουν στα παιδιά τους (!!!!!!) να πηγαίνουν στις καταλήψεις και τις πορείες, γιατί πρόκειται για «δράσεις μικρών ομάδων μαθητών» (μόνο που στις πορείες συμμετέχουν αποδεδειγμένα χιλιάδες μαθητές!) και γιατί «αποτελούν ενορχηστρωμένη δράση εξωσχολικών ατόμων που πρόσκεινται σε ...ακροδεξιά και νεοναζιστικά μορφώματα».


Σχετική εικόνα


Χαρακτηρίζουν δε το σύνθημα “Μακεδονία γη Ελληνική”, «σύνθημα που ανοίγει το δρόμο για αλλαγή συνόρων και προσπάθεια να καθοδηγήσουν μαθητές σε επικίνδυνα μονοπάτια αλυτρωτισμού»!



Μια ζωή κατάπτυστες  δ ο υ λ ά ρ ε ς  του συστήματος -που δήθεν… πολεμούν - ήταν, τώρα θ’ αλλάξουν;


(Υ.Γ.): Όξω τα κομμούνια απ’ όλα τα σχολεία! Ουστ!

https://ethnikismos.net/2018/11/24/%CF%80%CE%B1%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%83-%CE%BF%CE%B9-%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%BA%CE%BF%CF%85%CE%B5%CE%B4%CE%B5%CF%83-%CE%BA%CE%B1%CE%BB%CE%BF%CF%85%CE%BD-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%83-%CE%B3%CE%BF%CE%BD/

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. Πορεία μουσουλμάνων λαθρομεταναστών στην Αθήνα για τον Μωάμεθ: Aν ήταν Έλληνες για την Μακεδονία θα έτρωγαν ξύλο και χημικά!

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/poreia-mousoulmanwn-lathrometanastwn-sthn-athhna-gia-ton-mwameth-an-htan-el#ixzz5XsnBvF38

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΝΑΤΟ προωθεί θρησκευτικό πόλεμο στην Μέση Ανατολή

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/to-nato-prowthei-thrhskeutiko-polemo-sthn-mesh-anatolh#ixzz5XrXe86eU

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Εθνομάρτυρας Κατσίφας στοιχειώνει τους αλβανούς: Ζητούν εξηγήσεις από τον δήμο Δρόπολης, επειδή πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας
    Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018 -

    Ο Εθνομάρτυρας Κατσίφας στοιχειώνει τους αλβανούς: Ζητούν εξηγήσεις από τον δήμο Δρόπολης, επειδή πλήρωσε τα έξοδα της κηδείας

    Σε μια ατέλειωτη σειρά προκλήσεων επιδίδονται οι Αλβανοί. Εκμεταλλευόμενοι το δήθεν «ακραίο» και «εξτρεμιστικό» προφίλ του Εθνομάρτυρα Κατσίφα, που έχει φιλοτεχνηθεί σκοπίμως από τα ελεγχόμενα - από το καθεστώς Ράμα - μίντια αλλά και από την επίσημη αλβανική κυβέρνηση, προσπαθούν να μετατραπούν σε θύματα της υποθέσεως και έτσι να προωθήσουν υπογείως τα επεκτατικά τους σχέδια και τις ανθελληνικές τους βλέψεις.

    Οι αλβανικές αρχές λοιπόν απαιτούν εξηγήσεις γιατί ο Δήμος Δρόπολης στη Βόρειο Ήπειρο συνέδραμε οικονομικώς στη διεξαγωγή της τελετής της κηδείας του Κωνσταντίνου Κατσίφα! Συγκεκριμένα, με σχετικό έγγραφο οι αλβανοί έχουν το θράσος να ζητούν εξηγήσεις από το Δήμαρχο Δρόπολης γιατί τα έξοδα της κηδείας του μεταστάντος Ήρωα καλύφθησαν από το Δήμο.

    Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο καθηγητής Θεοφάνης Μαλκίδης: «Μέσα σε αυτό το κλίμα αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα το γεγονός ότι οι αλβανικές αρχές εγκαλούν το δήμαρχο Δρόπολης ούτε λίγο ούτε πολύ να απολογηθεί επειδή οι φτωχοί γονείς του Κωνσταντίνου Κατσίφα δεν πλήρωσαν μόνοι τους τα έξοδα της κηδείας, αλλά τους βοήθησε ο δήμος».

    Στην Βόρειο Ήπειρο λοιπόν που υπάρχει ΕΠΙΣΗΜΩΣ αναγνωρισμένη Ελληνική μειονότητα, οι Αλβανοί αλωνίζουν. Το ελληνικό (;) υπουργείο Εξωτερικών για άλλη μια φορά κωφεύει…

    Γ.Σ.

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/o-ethnomarturas-katsifas-stoicheiwnei-tous-albanous-zhtoun-ejhghseis-apo-to#ixzz5XsqmqK5L

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!