Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Τρίτος ρουφιάνος του σιωνισμού που κατηγορεί τον ήρωα Κατσιφά – συΦΙΛΗΣ: ‘’Δεν υπάρχει Βόρεια Ήπειρος‘’ - ‘’δεν είναι ήρωας ο Κατσιφάς’’

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Είναι προφανές πως προκαλούν εσκεμμένα μετά από εντολή ξένης δύναμης. Κατά τη γνώμη μου θέλουν να προκαλέσουν σύρραξη με τους βορειοηπειρώτες προκειμένου οι αλβανοί να κάνουν κατόπιν εθνοτικές εκκαθαρίσεις. Το σχέδιο ‘’ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΒΑΝΙΑ’’ (ΕΔΩ) σε πλήρη εξέλιξη.
Σε αυτό πλαίσιο κινήθηκαν και δηλώσεις των γνωστών ρουφιάνων του σιωνισμού, ο Πάγκαλος ΕΔΩ και ο Παπαδημούλης ΕΔΩ και τρίτος ο συΦιλης.  Δηλαδή είναι καθόλου τυχαία η τοποθέτηση τους άλλα φαίνεται ότι πραγματοποιήθηκε κατόπιν εντολής γνωστής πρεσβείας προκειμένου να οξυνθούν περαιτέρω τα πνεύματα!



Την ήμερα της κηδείας του ήρωα 08-11-18 ξανα προκάλεσε με δηλώσεις του ΕΔΩ αλλά και το ''έργο'' του για την γενοκτονία των Ποντίων ΕΔΩ.




Η υπόλοιπη ανάλυση όπως είπαμε ΕΔΩ.

Σε μια πρωτοφανή ανθελληνική δήλωση προχώρησε ο πρώην υπουργός Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Φίλης σε τηλεοπτική του συνέντευξη. Ο πρώην υπουργός ακολουθεί τη γραμμή Ράμα και δεν αναγνωρίζει ούτε τον φόνο του Έλληνα ήρωα, Κωνσταντίνου Κατσίφα, αλλά ούτε και την Βόρειο Ήπειρο.

Ενώ ο Φίλης αποδέχεται και υποστηρίζει θερμά τη «Βόρεια Μακεδονία” καθως και τη μακεδονική γλώσσα και εθνότητα των Σκοπιανών, γυρίζει την πλάτη στους Βορειοηπειρώτες που βρίσκονται σε «μάχη” με το αυταρχικό αλβανικό καθεστώς.


Όταν ο ίδιος ρωτήθηκε  για την δολοφονία του Κωνσταντίνου Κατσίφα απάντησε πως «όταν ένα πρόσωπο πηγαίνει σε μία ξένη χώρα με Καλάσνικοφ και υψώνει μια ξένη σημαία στην νότιο Αλβανία και όχι στην βόρεια Ήπειρο, καθώς είναι αλβανικά τα εδάφη και εκεί ζει ελληνική μειονότητα, τι περιμένουμε να γίνει».

Ο πρώην υπουργός επέμενε πάρα πολύ να μιλά μόνο για ελληνική μειονότητα και να απορρίπτει μετά βδελυγμίας τα περί Βορείου Ηπείρου τα οποία προσπαθούσε να πει η δημοσιογράφος.

Την ίδια στιγμή ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει τον Κωνσταντίνο Κατσίφα και τον αποκαλεί αυτόκλητο σωτήρα χωρίς να γνωρίζει κανείς ακόμα το πως και το γιατί έγινε η δολοφονία του.

ΠΗΓΗ 
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Μπερίσα κατηγορεί τον Ράμα για Π Ρ Ε Ζ Ε Μ Π Ο Ρ Α ! ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ 'ΣΟ Κ' !!!!

 


Δολοφονία Κωνσταντίνου Κατσίφα από τούς αλβανούς: Απάντηση στους προδότες Νίκο Φίλη και Χρήστο Καραγιαννίδη. Ποιος δημιουργεί και διαδίδει τα fakenews




Οι τρεις «γενίτσαροι» Ελληνικής καταγωγής: Ερντογάν - Γκρουέφσκι - Ράμα

Οι Αλβανοί μας χλευάζουν στα σύνορα και οι εκσλαβισμένοι στήνουν χορούς στην Φλώρινα – Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συμβαίνει (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Εκτός ορίων οι Αλβανοί εθνικιστές ενόψει εθνικής επετείου: Πορεία διαμαρτυρίας για τα ελληνικά νεκροταφεία – Κατηγορούν την Ελλάδα για «γενοκτονία»

 

Back to top Υδρογονάνθρακες! Να γιατί η Αλβανία θέλει να γίνει Μεγάλη Αλβανία… 

 

 

1 σχόλιο:

  1. ο γελοιος αρλεκινος υπαλληλος των σιωνιστων υπηρξε και υπουργος δεν φροντισε να μαθει τυις ισχυουσες
    διεθνεις συνθηκες οπως την συνθηκη της φλωρεντιας και το πρωτοκολλο της Κερκυρας ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!