Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2018

Παραδοχή για αεροψακασμούς μέσω γεωμηχανικής από το ΣΚΑΪ - ATZENTA 21

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Το άρθρο είναι του 2015 αλλά παραμένει επίκαιρο και δείχνει ποιοι είναι οι υπαίτιοι για την αλλαγή του κλίματος και οι οποίοι έχουν το θράσος να μας προειδοποιούν ότι θα έχουμε λειψυδρία (ΕΔΩ). Περισσότερα για το HAARP  ΕΔΩ.
Το  ΣΚΑΪ, στα econews μας ενημερώνει για τις προσπάθειες των επιστημόνων που ασχολούνται με τη γεωμηχανική να αλλάξουν το κλίμα και μέσω αεροψεκασμών. Μιλάμε για τους ψεκασμούς που κάποιοι εδώ και 15 χρόνια καταγγέλλουν, αλλά το σύστημα βάφτισε γραφικούς.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε πως για το καλό μας προπαγανδίζεται η προσπάθεια μεταβολής του παγκόσμιου κλίματος και μέσω χημικών αεροψεκασμών.
Πρόκειται ουσιαστικά για τα chemtrails που καμία σχέση δεν έχουν με τα contrails.

Τα contrails είναι ένα φυσικό φαινόμενο κρυσταλλοποίησης των θερμών καυσαερίων των αεροπλάνων σε μεγάλο ύψος, που όμως διαλύονται μετά από 1 ή 2 άντε 3 το πολύ λεπτά, χωρίς να αφήνουν πίσω τους υπολείμματα.

Αντίθετα τα chemtrails είναι οι γνωστές άσπρες γραμμές που αφήνουν τα αεροπλάνα πίσω τους και δεν διαλύονται, αλλά απλώνουν και δημιουργούν τελικά ένα λευκό σύννεφο πάνω από τα κεφάλια μας.

Όπως έχω παρατηρήσει τα τελευταία 15 χρόνια που έμαθα για το «φαινόμενο» και έχοντας στην κατοχή μου δεκάδες φωτογραφίες που έχω τραβήξει σε διάφορα σημεία της Ελλάδας, μπορώ να πω πως στατιστικά:

1.    Τα chemtrails παρατηρούνται κυρίως το καλοκαίρι όταν δεν υπάρχουν καθόλου σύννεφα. Τότε τα αεροπλάνα «ψεκάζουν» σε παράλληλες γραμμές ή ακόμη και σε «καρό».
2.    Οι ψεκασμοί γίνονται ακόμη και τη νύχτα. Κατάφερα να τραβήξω φωτογραφία ένα βράδυ με πανσέληνο και έτσι φαίνεται καθαρά το τι γινόταν εκείνο το βράδυ.
3.    Υπάρχει τεράστια διαφορά ενός contrail και ενός chemtrail, την οποία ο καθένας μπορεί να αντιληφθεί μετά από λίγο καιρό παρτηρήσεων.

Δείτε το video από το ΣΚΑΪ και αφού ψάξετε στο internet με σοβαρότητα, τότε βγάλτε τα συμπεράσματά σας.



 


 

COSMOSTATUS

3 σχόλια:

  1. Αν οι επιστήμονες σκοτώνουν τον άνθρωπο, τα ζωα, τα φυτά...
    γιατί εμείς δεν μπορούμε να σκοτώσουμε τους μερικους επιστήμονες που μας δηλητιριαζουν με σκοπό τον θάνατο μας?
    Γιατί εμείς θα είμαστε δολοφόνοι ενώ αυτοί δεν είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εντελώς μεταξύ μας (...) επί θεωρητικής βάσεως, φαίνεται νά έχει λογική το ερώτημά σας και το σκεπτικό σας.
      Αλλά είμαστε βέβαιοι, ότι γνωρίζετε και "αναγνωρίζετε" πώς τα (όποια) δικαστήρια και οι νομοθεσίες - σε οποιαδήποτε χώρα - δεν δικαιώνουν ποτέ αυτήν την λογική.
      Επειδή δικαιώνουν την ..."άλλη" λογική!
      Όταν κάποτε ορισμένοι διαβαθμισμένοι πιλότοι του 'ΝΑΤΟ' αποφασίσουν να ανοίξουν το στόμα τους, τότε θα μάθουμε από πρώτο χέρι, ΤΙ μας κάνουν, ΠΩΣ μας το κάνουν, ΠΟΤΕ μας το κάνουν και ασφαλώς ΠΟΙΟΙ μας το κάνουν ...από ψηλά...

      Διαγραφή
  2. Θέλω να δω τα μούτρα τώρα του κάθε κοιμισμένου που έλεγε "Κι όμως υπάρχει κόσμος που πιστεύει ότι μας ψεκάζουν!!!"
    Όταν η αμάθεια ξεπερνά την ηλιθιότητα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!