Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Στην αντεπίθεση τα «Κίτρινα Γιλέκα» – Πυρπολούν τράπεζες – Άγριο ξύλο στην Γαλλία

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Η σιωνιστικά κατευθυνόμενη ''επανασταση'' των κίτρινων γιλέκων προχωρά στην σχεδιαζόμενη διάλυση της Ευρωπαϊκής Ένωσης όπως σας είπαμε ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και φυσικά στο πάντα σπουδαίο και σχετικό με τα δρώμενα άρθρο της Ida Magli ΕΔΩ.


 Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ

Χαμός πάλι στο Παρίσι. Τα «κιτρινα γιλέκα» στη αντεπίθεση πυρπολούν ό,τι βρουν μπροστά τους. 


Σοκαριστική εικόνα ενός διαδηλωτή που δείχνει στην κάμερα ένα απίστευτο εξόγκωμα στον μηρό του. Δακρυγόνα και απίστευτη ένταση ξανά στην γαλλική πρωτεύουσα. Δείτε βίντεο, φωτογραφίες και ζωντανή εικόνα.
Κίτρινα γιλέκα… κεφάλαιο έβδομο! Για ένα ακόμη σαββατοκύριακο χιλιάδες διαδηλωτές έχουν κατακλύσει το Παρίσι, με τον Εμανουέλ Μακρόν να έχει αποδειχτεί ως η… απόλυτο persona non grata του συγκεκριμένου κινήματος.
 Ενός κινήματος που ξεκίνησε με διαμαρτυρίες για τις αυξήσεις στα καύσιμα, αλλά κατέληξε σε μια γενικευμένη αποδοκιμασία του Γάλλου προέδρου, τον οποίο εδώ και εβδομάδες πια καλούν να… πάει σπίτι του.
Δείτε ζωντανή εικόνα από τις διαδηλώσεις με τα κίτρινα γιλέκα στο Παρίσι στην πηγή ΕΔΩ

1 σχόλιο:

  1. Mε προβληματίζει πώς είναι δυνατόν να είναι μαριονέτα των σιωνιστών ο Σαλβίνι, ενώ "έχει επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό πολιτικά από την αντισιωνίστρια Ida Magli".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!