Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Άξιος συνεχιστής του Μπουτάρη ο εκλεκτός της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

  Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Είναι όλοι στο κόλπο και εφαρμόζουν το σχέδιο διαμελισμού της Ελλάδος ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' (ΕΔΩ) όπως έχουμε πει άπειρες φορές.

Δείτε την ‘’άποψη’’ ΟΛΟΥ του ‘’συνταγματικού τόξου’’ για τις καταλήψεις των ελληνόπουλων που υπερασπίζονται την Μακεδονία μας ΕΔΩ αλλά και τα βρώμικα κόλπα της μηντιακής προπαγάνδας ΕΔΩ, ΕΔΩ, ΕΔΩ αλλά και ΕΔΩ

Για τον Μητσοτάκη να δείτε ΕΔΩ

Δείτε όλη τη συλλογή των σημαντικών άρθρων για το Σκοπιανό πρόβλημα ΕΔΩ


Άξιος συνεχιστής του Μπουτάρη ο εκλεκτός της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης
Άξιος συνεχιστής του Μπουτάρη ο εκλεκτός της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΗΓΗ
 
Δεν ενδιαφέρεται για το όνομα των Σκοπίων, είναι κοσμοπολίτης και υπέρ της «ανοιχτής κοινωνίας» του Σόρος!

Ως μια πολιτική συνέχεια του εθνομηδενιστή Μπουτάρη φέρεται ο υποψήφιος της ΝΔ για τον Δήμο Θεσσαλονίκης Νίκος Ταχιάος, ο οποίος σε σχετική ερώτηση που του έγινε για το όνομα των Σκοπίων όχι μόνο απέφυγε να μιλήσει καθαρά γι’ αυτό το θέμα, αλλά υποστήριξε ότι «το Μακεδονικό δεν πρέπει να είναι στο επίκεντρο της προεκλογικής εκστρατείας των δημοτικών εκλογών. Το θέμα μας είναι η πόλη»!


Δηλαδή, το κατεξοχήν κυρίαρχο Εθνικό θέμα το τελευταίο χρονικό διάστημα θα πρέπει, σύμφωνα με τον Ταχιάο, να είναι απόν από τις προσεχείς δημοτικές εκλογές, λες και δεν αφορά τους Θεσσαλονικείς. Το ότι ο Ταχιάος φέρεται ως πολιτική συνέχεια του Μπουτάρη φαίνεται και από τον τρόπο που αντιλαμβάνεται την Θεσσαλονίκη, σύμφωνα με τα όσα λέει σε συνέντευξή του: «ως βέρος Θεσσαλονικιός έχω μεγαλώσει πιστεύοντας ότι στην πόλη αξίζει ένας αέρας κοσμοπολιτισμού και εξωστρέφειας».


Για να μην μείνει καμία αμφιβολία για τον εθνομηδενιστικό κοσμοπολιτισμό του, ο Ταχιάος λέει ότι «έχω ξεκαθαρίσει πως στο ψηφοδέλτιό μου χωρούν όλοι όσοι πιστεύουν στην Ενωμένη Ευρώπη, στην ανοιχτή κοινωνία, στην ελεύθερη οικονομία, όχι όμως τα άκρα, ούτε ο λαϊκισμός».
Ο όρος «ανοιχτή κοινωνία», ασφαλώς και παραπέμπει στον Σόρος και δείχνει ότι ο εκλεκτός της ΝΔ είναι ένας πατενταρισμένος εθνομηδενιστής που δεν διαφέρει κατ’ ελάχιστον στα όσα υποστηρίζει (και) ο Μπουτάρης. Ψηφίζοντας, λοιπόν, κανείς τον Ταχιάο της ΝΔ, είναι σαν να επικροτεί την συνέχεια της ανθελληνικής πολιτικής του νυν δημάρχου Θεσσαλονίκης.

ΓΡΟΘΙΑ

2 σχόλια:

  1. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ο ΟΡΟΣ ΚΟΣΜΟΠΟΛΙΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ?ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΘΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΩΣΕΙ Η ΦΥΣΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΥΤΕΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΙ ΒΑΜΠΙΡ ΚΑΙ ΤΡΟΦΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ,ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΑΦΟΥΝ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΠΟ ΒΑΜΠΙΡ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΟΥΝ,ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΤΑ ΟΠΛΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ Η ΦΥΣΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΑ ΒΑΜΠΙΡ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ......ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΠΟΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΑ?ΘΑ ΤΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΧΑΣΟΥΝ ΟΛΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΦΡΕΣΚΟ ΑΙΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΤΡΩΓΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.................ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΦΙΔΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΤΙΔΟΤΟ ΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tό "παιδί" αυτό, ο Κούλης Νουδούλης, συνεχίζε α σ τ α μ ά τ η τ α την ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ του πορεία και μαζί και του κόμματός του.
    Με ..."χρυσές" επιλογές, άλλοτε τύπου Τατσόπουλου (έλεος!), άλλοτε τύπου Ταχιάου, δεν πρόκειται να βρεθούν ΟΥΤΕ κάν οι ίδιοι τους οι ψήφοι!
    Όπως ξαναγράψαμε στο ιστολόγιό μας, ΤΙ Κούλης, ΤΙ Αλέξης.
    Φ Ρ Ι Κ Η !
    (Να ψηφίσουμε πρωτίστως Ε Λ Λ Η Ν Ε Σ & ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ Χριστιανούς υποψηφίους, πετώντας στο καλάθι κάθε είδους άλλη κομματική δηλαδή Θ Λ Ι Β Ε Ρ Η υποψηφιότητα!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!