Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Χιλιάδες Σουηδοί «με το χαμόγελο στο στόμα» (!) τρέχουν να βάλουν το τσιπάκι !




Θα τρέξουν να το βγάλουν κι αυτό ως είδηση-Hoax;

του Άρη Δημόπουλου

Mε ραγδαίους ρυθμούς συνεχίζεται στην Σουηδία, η αντικατάσταση όλων των πιστωτικών καρτών αλλά και σχεδόν κάθε ηλεκτρονικής κάρτας από τα τσιπάκια. 
Οι εμφυτεύσεις των τσιπ , τα οποία έχουν συνήθως μέγεθος όπως ένας κόκκος ρυζιού, γνωρίζουν μεγάλη αύξηση στην σκανδιναβική χώρα από….χαρούμενους πολίτες που τρέχουν να «κάνουν τη ζωή τους πιο εύκολη».


Σχετική εικόνα


Οι καλύτερες «διαφημίσεις» του τσιπ πλέον δεν γίνονται όπως παλιότερα με τηλεοπτικά σποτάκια ή ταινίες, αλλά με τις μαρτυρίες των ίδιων των ανθρώπων που επέλεξαν να….ξεφορτωθούν το μεγάλο βάρος των πιστωτικών ή των μετρητών.  

Όλα σε ένα….νοικοκυρεμένα λοιπόν όπως πολλάκις σας έχουμε γράψει στο el.gr 
Θυμηθείτε:





Ο κόσμος λοιπόν «συρρέει στην Σουηδία προκειμένου να κάνει μαζικά τις εμφυτεύσεις», όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του 'Euronews'. 


Άρα γε θα το βγάλουν κι αυτό τα «έγκριτα ΜΜΕ» ως ψευδή είδηση ή αλλιώς Hoax; 

https://scripta---manent.blogspot.com/2018/12/blog-post_516.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

2 σχόλια:

  1. Ο Άγιος Παΐσιος αναφέρει στο ιδιόχειρο σημείωμά του "Σημεία των Καιρών" οτι το σφράγισμα θα γίνει ΜΕ ΑΚΤΙΝΕΣ ΛΕΪΖΕΡ. Αυτό σημαίνει οτι το σφράγισμα ΔΕΝ θα είναι το γνωστό εμφυτεύσιμο τσιπάκι κάτω από το δέρμα που σκόπιμα ο διάβολος μας άφησε να περιμένουμε τόσα χρόνια, για να μας φέρει αθόρυβα το χάραγμα με τη νέα τεχνολογία εγγραφής ψηφιακών δεδομένων στο DNA.

    ΒΙΝΤΕΟ: "Σημεία των καιρών (4) - Η φυλακή της νέας Ταυτότητας και το ΧΑΡΑΓΜΑ στο DNA"
    https://www.youtube.com/watch?v=kTB5Dr2ehHE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή κι ευλογημένη Νέα Χρονιά - ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
    https://www.youtube.com/watch?v=JhdSBSEgpkc

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!