Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2018

Διαβάστε γιατί τα ΠΡΑΓΜΑΤΑ είναι σοβαρά: Η Σουηδία βρίσκεται σε «εμπόλεμη» κατάσταση – Ποια η σύνδεση, με την ΕΛΛΑΔΑ - ΣΧΕΔΙΟ COUDENHOVE-KALERGI

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ).

 
Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ



 Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση.... πόσο πιο καθαρά να το πούμε;
 

Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας - δείτε ΕΔΩ


Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ.  

Προσέξτε σε όλα αυτά τη συμμετοχή του μουσουλμανικού λαθρομεταναστευτικού στοιχείου καθώς και την καθαρή διαπίστωση ότι το προωθούν όλα τα κόμματα της ανθελληνικής βουλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει η ενημερωτική ιστοσελίδα europe.infowars, Σουηδός αστυνομικός είπε μερικά πράγματα, που μόνο ΣΟΚ προκαλούν, σε κάθε απλό πολίτη.


Η κατάσταση στην πολυπολιτισμική Σουηδία, έχει γίνει επικίνδυνη. Οι θάνατοι από πυροβολισμούς, έχουν γίνει ένα φαινόμενο σχεδόν, καθημερινό. Ο Gunnar Appelgren, ο οποίος είναι επικεφαλής στο τμήμα που ασχολείται με το οργανωμένο έγκλημα στην Στοκχόλμη, εξέφρασε την ανησυχία του για την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά και της βίας γενικότερα, σε ολόκληρη την χώρα (στην Σουηδία).

Το 2018, 44 άνθρωποι πέθαναν, έπειτα από πυροβολισμό, που δέχτηκαν. 
 Τι δήλωσε ο Appelgren, στο SVT: Ο αριθμός των νεκρών από πυροβολισμούς, είναι ένα πρόβλημα εφιαλτικά μεγάλο. Είμαι εξαιρετικά ανήσυχος, πρέπει να βρούμε τρόπο, να βελτιώσουμε αυτή την άσχημη κατάσταση. Η Σουηδία βρίσκεται, σε μια εμπόλεμη κατάσταση…περίπου.
Ο αστυνομικός παρακάτω δήλωσε, ότι δεν υπάρχουν εύκολες και γρήγορες λύσεις και ότι για να καλυτερεύσουν τα πράγματα, θα πρέπει να περάσει ένα αρκετά μεγάλο διάστημα.

Τα στοιχεία που σοκάρουν

2018: 44 θάνατοι μετά από πυροβολισμό, όπως διαβάσατε και παραπάνω.
Πάνω από 800 πυροβόλα όπλα, κατασχέθηκαν από την αστυνομία, μόνο το 2018.
299 άνθρωποι συνελήφθησαν, επειδή είχαν κάποια σύνδεση με εγκλήματα σοβαρά, μόνο τον Νοέμβριο του 2018.
Ο αστυνομικός επίσης είπε: Οι εγκληματίες, έχουν στην διάθεση τους μέχρι και χειροβομβίδες.

Η λογική απορία που μας έρχεται στο μυαλό

ΓΙΑΤΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΚΑΙ 20 ΧΡΟΝΙΑ, Η ΣΟΥΗΔΙΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ;
Δεν είναι δύσκολο να δούμε την αιτία. Άλλωστε, το πρόβλημα αγγίζει και την Ελλάδα. Βέβαια δεν μπορούμε να μιλάμε αυθαίρετα ΑΛΛΑ:
1.Όταν βλέπουμε την κατάσταση που επικρατεί στα Εξάρχεια
2. Όταν βλέπουμε την ανομία που επικρατεί στα Πανεπιστήμια
3. Όταν μαθαίνουμε για τρομοκρατικά χτυπήματα (έκρηξη βόμβας έξω από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου στην Αθήνα)
4. Όταν μαθαίνουμε ότι διάφοροι «δήθεν» αναρχικοί, πραγματοποιούν επιθέσεις εναντίον Ορθόδοξων Εκκλησιών αλλά και εναντίον των περιουσιών των πολιτών
5. Όταν μαθαίνουμε ότι καθημερινά δράστες ανατινάζουν ΑΤΜ
6. Όταν μαθαίνουμε ότι καθημερινά γίνονται διαρρήξεις

ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΟΥΗΔΙΑ;

Ποιος είναι ο κοινός παρανομαστής…..στις δύο ΧΩΡΕΣ;
Τα συμπεράσματα αλλά και τα σχόλια, δικά σας!!!!

el.gr

1 σχόλιο:

  1. Οι Σουηδοί ΑΡΓΗΣΑΝ απελπιστικώς να καταλάβουν, τί τους ..."έστησαν" μέσα στο σπίτι τους!
    Και εκεί όποιος, ή όποιοι μιλήσουν, διαμαρτυρηθούν, βγούν δημοσίως και καταγγείλουν τήν αρρωστημένη κατάσταση με τήν απίστευτη (λαθρομεταναστευτική) εγκληματικότητα, το ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 'ΡΕΚΟΡ' βιασμών από τους "φουκαριάρηδες λαθροεισβολείς", τότε "ξαφνικά" (...) τους επιτίθενται σφοδρότατα εφημερίδες, κόμματα και λοιπά 'παρτάλια' του σουηδικού συνταγματικού τόξου!
    ΜΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΜΑ, ΤΙ ΜΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!