Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Απίστευτο: Εφοριακοί απείλησαν με πρόστιμο 1000€ τον Λευτέρη με τον τράγο γιατί πουλούσε λεμόνια στην αγορά της Μυτιλήνης - ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΛΑNΟΔΙΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΕΣΤΩ ΜΕ ΕΝΑΝ ΕΛΕΓΧΟ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Πρόκειται για ενέργειες της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ
Εφοριακοί απείλησαν 

με πρόστιμο 1000€ τον Λευτέρη



Τούτες τις μέρες, αλλά και καθημερινά στην αγορά της Μυτιλήνης, υπάρχουν άνθρωποι μικροπωλητές που πουλάνε λεμόνια, λαχανικά, κάστανα και διάφορα άλλα, οι οποίοι προσπαθούν με νύχια και με δόντια να βγάλουν ένα μεροκάματο για να επιβιώσουν μέσα σ’ αυτή την καταχνιά και φτώχεια που υπάρχει.

 Αυτούς τους φτωχούς κυνηγάνε οι κρατικές υπηρεσίες, επί το πλείστον η Εφορία. Μέσα σ΄αυτούς είναι και ο Λευτέρης, γνωστό παιδί, καλοσυνάτο. Πριν λίγες μέρες πουλούσε λεμόνια μέσα στην αγορά και η εφορία τον απείλησε με πρόστιμο χίλια ευρώ, εάν δεν σταματήσει την πώληση (Λευτέρης, χονδρέμπορας!!). Παντρεμένος τελευταία, έχοντας ένα παιδάκι και η γυναίκα του έγκυος.

Θα θέλαμε να ρωτήσουμε εκεί βρίσκεται η υπόθεση της χρεοκοπίας του Κράτους; Σε έναν άνθρωπο που παλεύει για να ζήσει την οικογένειά του;

1 σχόλιο:

  1. ΗΤΑΝ 24 ΧΡΟΝΩΝ, ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ, Ο ΠΡΩΤΟΣ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΥΟ ΣΤΟ HOT SPOT ΜΟΡΙΑΣ ΛΕΣΒΟΥ. ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΝ ΕΝ ΨΥΧΡΩ ΟΙ «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ»!

    Εμείς, οι «φασίστες», «ναζιστές», «ρατσιστές» και όλα τα συναφή, προειδοποιήσαμε από προχθές, ότι θα υπάρξουν θάνατοι δύστυχων από το κρύο, στα hotspots των «αλληλέγγυων»!

    Αλλά, οι κάθε λογής «αλληλέγγυοι» αγρόν ηγόρασαν… Και είχαν πολλές επιλογές, εκτός από τους πάρουν στα σπίτια τους – μια οικογένεια «αλληλέγγυων» να πάρει από ένα «προσφυγάκι», έστω και για λίγες μέρες μόνο, μέχρι που να περάσει ο χιονιάς… Οι συριζοψεκασμένοι, θα μπορούσαν να μεταφέρουν –έστω και γι’ αυτές τις μέρες- σε θερμαινόμενες αίθουσες των δήμων, των περιφερειών, κ.λπ. τους δύστυχους που «περισσεύουν» κι έχουν στήσει καλοκαιρινές σκηνές έξω από τα hotspots. Το ΚΚΕ θα μπορούσε ν’ ανοίξει γι’ αυτούς το θερμαινόμενο δεκαόροφο Παλάτι του Περισσού… Τίποτα απ’ όλα αυτά δεν έκαναν οι αναίσθητοι, δήθεν «αντιρατσιστές»!

    Ήδη, έχουμε τον πρώτο ΝΕΚΡΟ! Πρόκειται για έναν 24χρονο από το Καμερούν, που βρέθηκε νεκρός από το κρύο από φίλους του, με τους οποίους έμενε μαζί σε σκηνή στην Μόρια της Λέσβου!

    Πρόκειται βεβαίως για εν ψυχρώ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ, με δράστες όλους αυτούς τους αληταράδες που παριστάνουν στα λόγια τους «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυους», προσελκύοντας τους δύστυχους όλου του κόσμου στην Ελλάδα, για να τα παίρνουν από τον Σόρος και να ξεκοκαλίζουν τα κοινοτικά κονδύλια που προορίζονται για τους δύστυχους!

    (ΥΓ) 1: Ήταν μόνο 24 χρονών! Δεν έχει σημασία από πού ήταν, τι χρώμα είχε το δέρμα του, ποιον Θεό λάτρευε, και πως βρέθηκε εδώ. Ήταν ένας συνάνθρωπός μας που πέθανε άδικα! Καθάρματα «αλληλέγγυοι», τι θα πείτε στη μάνα του;

    (ΥΓ) 2: Θα επέμβει άραγε καμμιά «αντιρατσιστική» Υπηρεσία, για αυτούς τους ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ που εν γνώσει τους, εξέθεσαν τον άτυχο αυτό νέο σε κίνδυνο θανάτου, ο οποίος τελικά επήλθε;

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!