Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

18 μήνες και πρόστιμο 7.500 ευρώ στον «μοναχό Κλεομένη» γιατί πέταξε αυγά στο εβραϊκό μνημείο, και 10.000 ευρω πρόστιμο στον Αμβρόσιο για το “φτύστε τους ομοφυλόφιλους”….

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Δείτε όμως τον γνωστό... Ιερώνυμο που δεν έβγαλε άχνα για την Μακεδονία να προασπίζεται την τιμή των μνημείων των εβραίων (ΕΔΩ)..... 
Πρόκειται για ενέργειες της  ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ Αποτελούν ακόμη εξαιρετικά επικίνδυνες ενέργειες Υβριδικού Πολέμου (ΕΔΩ) με σκοπό να διαλύσουν την συνοχή του κοινωνικού ιστού γύρω από την ορθοδοξία αλλά και να τονώσουν το αίσθημα της ανασφάλειας των πολιτών προκείμενου να τους έχουν συνεχώς κάτω από καθεστώς φόβου και καταστολής.

Σήμερα μάθαμε λοιπόν ότι τα αυγά στα εβραϊκά μνημεία έχουν κόστος τουλάχιστον 7.500 ευρώ και 18 μήνες φυλάκισης ενώ το κάψιμο της ελληνικής σημαίας, των εκκλησιών, των σταυρών, και των ελληνικών μνημείων είναι.... δωρεάν! Επίσης δωρεάν είναι και ο διαμελισμός της Μακεδονίας μας από τους εβραίους (ΕΔΩ) που το ''ελληνικό'' κράτος υπερασπίζεται τα μνημεία του! Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ.
Στην φυλακή ο «μοναχός Κλεομένης» - 18 μήνες και πρόστιμο 7.500 ευρώ

 

Άσχημοι μπελάδες για τον «Πάτερ Κλεομένη». Με ποινή φυλάκισης 18 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 7.500 ευρώ τιμώρησε το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λάρισας τον ρασοφόρο αυτοαποκαλούμενο «μοναχό» Κλεομένη για τις πράξεις του στο μνημείο των Λαρισαίων Εβραίων μαρτύρων του ολοκαυτώματος, στην ομώνυμη πλατεία, το καλοκαίρι του 2017.


Ο γνωστός «μοναχός» κατά των ΑΤΜ και των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας σε βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο εμφανιζόταν να βεβηλώνει το μνημείο πετώντας αυγά. Ο ρασοφόρος έφτυνε, κλωτσούσε και έβριζε το μνημείο και τους Εβραίους.

«Έβριζε συνέχεια και προέτρεπε τους άλλους να κάνουν το ίδιο» είπε μεταξύ άλλων στην κατάθεσή του ένας μάρτυρας προσθέτοντας πως «τον αναγνώρισα πως ήταν αυτός γιατί πρόσφατα είχε ανεβάσει κι ένα βίντεο από τον Πειραιά».
Για το περιστατικό κατέθεσε και ο πρόεδρος της Ισραηλίτικης Κοινότητας Λάρισας κ. Μωυσής Μαγρίζος που μεταξύ άλλων είπε ότι: «τα είδαμε όλα από την κάμερα που έχουμε αλλά και μετά στο βίντεο που ανέβασε ο ίδιος» και αναρωτήθηκε «δεν μπορώ να καταλάβω πώς ενώ τα κάνουν, μετά τα διαφημίζουν κιόλας».

Εξήγησε στην πρόεδρο του δικαστηρίου αλλά και στην εισαγγελέα της έδρας τη σπουδαιότητα του μνημείου.
Από την πλευρά της η Ιερά Σύνοδος είχε ξεκαθαρίσει πως ο «πατήρ Κλεομένης» δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική εκκλησία, αποδοκιμάζοντας τις παράνομες αυτές πράξεις.
Τον ρασοφόρο συνόδευαν στις πράξεις του τρία άτομα, εκ των οποίων μία γυναίκα ντυμένη καλόγρια.

 Ο αυτοαποκαλούμενος «μοχανός» καταδικάστηκε ερήμην.

ΠΗΓΗ 

Πρωτοφανές! – Ένοχος ο Αμβρόσιος για το “φτύστε τους ομοφυλόφιλους” – Χρηματικό πρόστιμο 10.000 ευρώ

 
 Την ενοχή του Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου αποφάσισε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αιγίου.
 Σύμφωνα με πληροφορίες, το δικαστήριο τον έκρινε ένοχο και για τα δυο αδικήματα τα οποία τον βάρυναν.
 Στο κείμενό του ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων Αμβρόσιος, μεταξύ άλλων, ανέφερε: «Ε, λοιπόν αυτούς τους ξεφτιλισμένους, φτύστε τους! Αποδοκιμάστε τους! Είναι εκτρώματα της φύσεως! Ψυχικά και πνευματικά πάσχουν! Είναι άτομα με διανοητική διαταραχή! Δυστυχώς αυτοί είναι τρισχειρότεροι και πολύ πιο επικίνδυνοι από κάποιους που ζουν στα τρελλοκομεία!»

ΠΗΓΗ

3 σχόλια:

  1. Γιατί, επειδή είπε για τον "περιούσιο" λαό?
    6 εκατομμύρια εβραίοι,ολοκαύτωμα δεκαετίς πριν(1915-1938)
    https://www.youtube.com/watch?v=A4MFud7NJjA&t=190s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εδω ο Ιησους Χριστος φτυνει του εβραιους γιαυτο που εκαναν 2000 χρονια πριν(γιαυτο ειναι σε προσωρινη τυφλωση) ο κλεομενη του πταιει??μεχρι να τον βρουνε οι διαβολομπατσοι,θα τον παρει ο Θεος στην Αρπαγη τη Νυφης και θα τον ψαχνουν,θα τον ψαχνουν...και ουτε ξανα θα τον βρουν γτ ο κλεομενη θαναι παραδεισο και προφανως οι αντιχριστοι-αθεοι-αριστεροι στη κολαση με το σατανα που προκυνανε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!