Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ALLAHU AKBAR! (Βίντεο)

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ). Από το 2016 έψαχναν να βάλουν 1.500.000 λαθρομετανάστες σε σπίτια για να αλλοιώσουν τον πληθυσμό (ΕΔΩ) ΑΚΟΜΗ ΑΜΦΙΒΑΛΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ;
Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ

Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ.  

Προσέξτε σε όλα αυτά τη συμμετοχή του μουσουλμανικού λαθρομεταναστευτικού στοιχείου καθώς και την καθαρή διαπίστωση ότι το προωθούν όλα τα κόμματα της ανθελληνικής βουλής.
 
Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη
Κάθε φορά που οι μουσουλμάνοι κινούνται, δεν είναι ποτέ με την πρόθεση της ενσωμάτωσης, αλλά μόνο για να κυριαρχούν.

 
Πηγαίνετε στην πόλη του Μανχάιμ, όπου τα ΜΜΕ θέλουν να πουν ότι οι Τούρκοι μουσουλμάνοι έχουν εξομοιωθεί με τον γερμανικό πληθυσμό. Αλλά κοιτάξτε γύρω και θα δείτε ότι σχεδόν όλα τα καταστήματα και τα εστιατόρια στην πόλη είναι τουρκική ιδιοκτησία και τα γερμανικά πρόσωπα είναι λίγα και πολύ μακριά. Αυτό κάνουν οι μουσουλμάνοι ανεξάρτητα από τον τόπο στον οποίο αποφασίζουν να ζήσουν. Αργά ή γρήγορα, οι μη μουσουλμάνοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν και όλοι οι υπόλοιποι είναι μουσουλμάνοι, εξαλείφοντας κάθε σημάδι του αυτόχθονου πολιτισμού και την αντικατάστασή του με το Ισλάμ.

Στο βίντεο μας λέει ο φαρμακοποιός της περιοχής ότι έγινε μικρό Ισταμπούλ η περιοχή του και αναγκάστηκε να πάρει Τούρκους υπαλλήλους για καλύτερη συνεννόηση καθημερινής βάσεως, ούτως η άλλως  μόνο Τούρκους πελάτες έχει πλέον διότι οι Γερμανοί εξαφανίστηκαν από την περιοχή.

Δείτε τη συνέχεια και τα βίντεο ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!