Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Αποκαλύπτεται (για τους ανενημέρωτους) ο πραγματικός ρόλος του τουρκορβραίου Axel Cipra: Ακροδεξιοί λαϊκιστές αυτοί που διαδήλωσαν για τις Πρέσπες (video) - - - ΠΡΟΔΙΔΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΝΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ....

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ
Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ
 
Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.  
 
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα


Γ. Παπανδρέου το 2010: «Κυβερνώ μία διεφθαρμένη χώρα» ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ;

Αποτέλεσμα εικόνας για παπανδρεου παπακι


Ως «ακροδεξιούς λαϊκιστές» περιέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας σε Ευρωπαίους ομολόγους του αυτούς που συμμετείχαν στα συλλαλητήρια για την Μακεδονία. Η ερώτηση του Γάλλου προέδρου Εμανουέλ Μακρόν, παρουσία του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη, αφορούσε τον όγκο των διαδηλωτών, με τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει λόγο για περίπου 70.000 πολίτες.

Ωστόσο, δείχνει να αντιλαμβάνεται ότι η προφορά του δεν είναι καλή, και διευκρινίζει ότι δεν είπε 17.000 αλλά 70.000.
Στην ερώτηση αν η πλειοψηφία των πολιτών ήταν υπέρ, ο Αλέξης Τσίπρας απαντά χαμογελώντας «ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους».

Ο επόμενος αξιωματούχος που ρωτά τον Αλέξη Τσίπρα για τις διαδηλώσεις κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών ήταν ο πρωθυπουργός της Μάλτας, Τζόζεφ Μουσκάτ, που παρατηρεί προς τον Έλληνα ομόλογό του «φαινόταν δύσκολο απ’ έξω». «Φανταστείτε από μέσα. Για αυτό ήταν σημαντικό» απαντά ο Αλέξης Τσίπρας.
  • Αλέξης Τσίπρας: «Ήταν δύσκολα. Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών κατά της συμφωνίας».
  • Εμανουέλ Μακρόν: «Πόσοι συμμετείχαν;»
  • Αλέξης Τσίπρας: «Στις τελευταίες διαδηλώσεις ήταν περίπου 70.000. Όχι 17, 70. Δεν ήταν τόσο ογκώδες».
  • Εμανουέλ Μακρόν: «Η πλειοψηφία των ανθρώπων ήταν υπέρ;»
  • Αλέξης Τσίπρας: «Ναι νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους»
  • Τζόζεφ Μουσκάτ-πρωθυπουργός Μάλτας: «Φαινόταν δύσκολο από έξω»
  • Αλέξης Τσίπρας: «Φανταστείτε από μέσα. Για αυτό ήταν σημαντικό»
  • Τζόζεφ Μουσκάτ: «Εξασφαλίσατε τη θέση σας στην ιστορία»



mononews



2 σχόλια:

  1. Και ο πρόεδρος της Κύπρου να επικροτεί: https://www.tovima.gr/2019/01/30/politics/anastasiadis-gia-prespes-to-onoma-eixe-dothei-apo-to-1992/. Άλλος προδότης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!