Τρίτη 8 Ιανουαρίου 2019

Ευχαρίστησε τον ...σατανά !!! (Ναί, αυτό ΦΡΟΝΤΙΣΑΝ και το έδειξαν τα κανάλια "μας"...)

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ 'Β Ι Ν Τ Ε Ο'  ΚΑΙ  ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΘΟΥΜΕ...

Αποτέλεσμα εικόνας για christian bale
ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ, ΕΠΕΛΕΞΕ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣΕ
ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΚΟΥΣΤΟΥΜΙ, ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ,
ΚΑΤΑΜΑΥΡΗ ΓΡΑΒΒΑΤΑ...
Τ Υ Χ Α Ι Ο ;

O γνωστός 'Χολλυγουντιανός' ηθοποιός Κρίστιαν Μπέϊλι που υποδύθηκε τον (πρώην Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ) Ντίκ Τσένι δήλωσε, πως ¨ευχαριστώ τον σατανά που με ενέπνευσε¨!!!

Αποτέλεσμα εικόνας για christian bale
ONTΩΣ ΣΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ..."ΦΤΥΣΤΟΣ"!
ΑΛΛΑ...

Αποτέλεσμα εικόνας για christian bale

Ο Άγγλος ηθοποιός Κρίστιαν Μπέϊλι που επί δύο σεζόν υποδύεται τον Ντικ Τσέϊνι-αντιπρόεδρο του πρώην προέδρου Τζορτζ Μπους, σε ομιλία που έκανε κατά την τελετή βραβεύσεως, είπε πως ¨Ευχαριστώ τον σατανά που με ενέπνευσε σχετικά με το πώς θα έπαιζα αυτόν τον ρόλο¨...

Αποτέλεσμα εικόνας για christian bale

Θέμα της επικαιρότητας έγινε η δήλωση που έκανε ο Άγγλος ηθοποιός Κρίστιαν Μπέϊλ, ο οποίος κέρδισε βραβείο στις Χρυσές Σφαίρες, για την ταινία όπου υποδύεται τον Ντίκ Τσέϊνι.

Αποτέλεσμα εικόνας για christian bale

Η ομιλία αυτή προκάλεσε αντιδράσεις ιδιαίτερα από Αμερικανούς Ρεπουμπλικάνους, ενώ αρκετοί ήταν αυτοί που στήριξαν στο Μπέϊλι.


Σχ: Δεν αμφιβάλλουμε πως μπορεί να τον βοήθησε ο σατανάς. 
Το θέμα είναι με τι αντίτιμο όμως… 

Και το κακό είναι πως όλες αυτές οι αμερικανιές, από τις εκδηλώσεις με τους νεκρούς-ζωντανούς μέχρι την ΛΑΤΡΕΙΑ του τρισκατάρατου, έρχονται και προς τα εδώ…

Πηγή: TourkikaNea

****

Και αυτή είναι η απάντηση της «εκκλησίας» του σατανά, στον Christian Bale :

«Για μας, ο Σατανάς είναι ένα σύμβολο υπερηφάνειας, ελευθερίας (!) και ατομικότητας (!)  και χρησιμεύει ως εξωτερική μεταφορά των ανώτατων προσωπικών μας δυνατοτήτων. 
Καθώς το ταλέντο και η δεξιότητα του κ. Bale του κέρδισαν το βραβείο, αυτό είναι ότι αρμόζει κατάλληλο. Ζήτω Christian! Ζήτω ο Σατανάς!»

.
.
 https://averoph.wordpress.com/2019/01/07/%CE%B5%CF%85%CF%87%CE%B1%CF%81%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%83%CE%B1%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%AC/

"Ιωάννης Καποδίστριας"

1 σχόλιο:

  1. Oυτε αυτός με ενδιαφέρει, ούτε η μάπα του, αλλά ούτε και η ταινία του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!