Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

ΕΤΣΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ ΝΑ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ; [Καί ποιός, ή ποιοί θα της απαντήσουν τώρα;]


Πρέσβης του Ισραήλ: ''Ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα προέρχεται και από την Εκκλησία''!


Την έντονη αντίδρασή της για τον βανδαλισμό του μνημείου του εβραϊκού νεκροταφείου, εξέφρασε η Πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα Irit Ben Abba, στην τελετή μνήμης για την εθνική ημέρα των μαρτύρων και ηρώων του Ολοκαυτώματος...
Αποτέλεσμα εικόνας για Irit Ben Abba

Σχετική εικόνα


Η Πρέσβης του Ισραήλ στην ομιλία της, μεταξύ άλλων τόνισε πως «δεν βεβηλώνουν άγνωστοι τα μνημεία, ο βανδαλισμός των οποίων προκαλεί αβάσταχτο πόνο στη Θεσσαλονίκη».

Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για Irit Ben Abba

Επίσης η Πρέσβης ανέφερε ότι «ο αντισημιτισμός στην Ελλάδα προέρχεται και από την Ορθόδοξη Εκκλησία», προσθέτοντας ότι, αντίθετα η Καθολική Εκκλησία έχει προβεί σε σημαντικές (;;;) αλλαγές επί του θέματος.

Σχετική εικόνα

Σύμφωνα με την Irit Ben Abba η Ελλαδική Εκκλησία πρέπει να καταδικάσει την βεβήλωση του μνημείου, και να μην ταυτίζεται με ορισμένους Ιεράρχες που είναι «σφόδρα αντισημίτες».

Αποτέλεσμα εικόνας για Irit Ben Abba

«Θα θέλαμε να δούμε την Ελλαδική Εκκλησία να καταδικάσει την βεβήλωση, διότι πάντα είναι σιωπηλή» ανέφερε μεταξύ άλλων η Πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα.

Αποτέλεσμα εικόνας για Irit Ben Abba

Του Αιμίλιου Πολυγένη

https://scripta---manent.blogspot.com/2019/01/blog-post_693.html
romfea.gr

αττικα νεα
Πηγή
================

...ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΡΥΦΘΗΚΕ ΤΩΡΑ, ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ, ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ;

Αποτέλεσμα εικόνας για φερμουάρ στο στόμα

ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΚΑΤΙ, ΣΤΗΝ  ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΘΑΛΜΑ ΑΠΡΕΠΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΠΡΕΣΒΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ;

Σχετική εικόνα

ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΕΣ ΙΣΩΣ;

ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΤΑΧΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΞΕΝΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ;

ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ:
Ο ΕΛΛΗΝ ΠΡΕΣΒΥΣ ΣΤΟ ΤΕΛ-ΑΒΙΒ, ΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΕ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΞΕΧΟΝΤΕΣ ΡΑΒΒΙΝΟΥΣ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΙ ΕΠΑΚΟΛΟΥΘΑ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ; ; ; 

"ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ"

7 σχόλια:

  1. Συγχαρτηρια στον διηνεκη ,ειναι ετη μπροστα επισης βοηθαει να νικησεις τον ναρκισσισμο αν εχεις απ αυτον(το σχολιο μου δεν περιεχει ουτε το παραμικρο ιχνος ειρωνειας,προς αποφυγη των κακοβουλων.)ευχαριστω εκ τον προτερων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://topothoumeno.blogspot.com/2019/02/blog-post_1.html
    ΚΑΙ
    http://topothoumeno.blogspot.com/2019/02/blog-post_7.html

    Ευχαριστώ εκ των προτέρων, επίσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τι εγινε υποκεινουμενη-παραπλανητικη λογοκρισια επεσε?.... και τετοιες τακτικες κατι μου θυμιζουν?... δεν υπαρχει μαυρο αλλα δεν υπαρχει κ ασπρο?...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάτι ἀναφέρουμε γιὰ προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς κάτω ἀπὸ τὰ σχόλια, ἀλλὰ προφανῶς ἡ ὑποκινουμένη-παραπλανητικὴ ὅρασις δὲν τὰ βλέπει!
      Καὶ τέτοιες τακτικές, κάτι μᾶς θυμίζουν! Ἔτσι δὲν εἶναι;

      Διαγραφή
    2. Ο eucharist tassilli, έχει κάποιο πρόβλημα με 'μένα κυρία Βασιλειάδου, εδώ και χρόνια. Όπου με πετυχαίνει, με καθυβρίζει σαν Μαλτέζος λεμβούχος τού 17ου αιώνος από τη Βαλλέττα. Είναι τού κύκλου τού Ψευτοθόδωρου, ενός παλαιού δημοσιογράφου τής εφημερίδος «Ελεύθερη Ώρα» (των δεκαετιών τού 1980 και 1990).

      Είναι μικρή η χώρα μας και γνωριζόμεθα όλοι...

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!