Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Αλβανία: Εμφάνιση του «Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς»

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Σας είχαμε πει από τις πρώτες μέρες της δολοφονίας του ήρωα Κ. Κατσίφα, ότι οι αμερικανοί ενεργοποιούν το σχέδιο της Μεγάλης Αλβανίας. Δείτε ΕΔΩ που άρχισαν να εκδίδουν και διαβατήρια τησ Τσαμουριάς.... Έχουμε συλλέξει όλα τα σημαντικά άρθρα που περιλαμβάνουν και τις αναλύσεις για την Μεγάλη Αλβανία ΕΔΩ. Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ
Στα αλβανικά κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν μερικές φωτογραφίες ανθρώπων με στολές που φέρουν το έμβλημα του «UÇÇ»- «Απελευθερωτικού Στρατού Τσαμουριάς»-[ Ushtria Çlirimtare e Çamërisë] και κάθονται σε έναν τυπικό αλβανικό οντά (odë).


Φαίνεται ότι το θέμα των τσάμηδων κάνει πάλι την εμφάνισή του όπως είχε ανακοινωθεί από τον φερόμενο αρχηγό αυτής της οργάνωσης που έχει έδρας την Ολλανδία, τον Φεστίμ Λατό (Festim Lato), όπως σημειώνεται.
Σύμφωνα με το αλβανικό δημοσίευμα «είναι ακόμη άγνωστο εάν οι ενώσεις των τσάμηδων (στην Αλβανία) υποστηρίζουν αυτήν την ομάδα ή η ομάδα είναι ένα σενάριο από άλλα κράτη.

albeu.com

 The Hellenic Information Team

echedoros-a.gr

2 σχόλια:

  1. ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ: ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΟΥΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!
    15/01/2019

    Ατάραχος εμφανίστηκε στους δημοσιογράφους ο εκπρόσωπος της φράου Μέρκελ, Στέφεν Ζάιμπερτ, απαντώντας στις ερωτήσεις τους για τις πρόσφατες πολιτικές εξελίξεις στην Αθήνα:

    «Η γερμανική κυβέρνηση είναι ενήμερη για την παραίτηση του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου. Ως συνήθως δεν θέλω να σχολιάσω γεγονότα εσωτερικής πολιτικής στον εταίρο μας, την Ελλάδα».

    Όταν ρωτήθηκε «αν η κυβερνητική κρίση στην Αθήνα θα μπορούσε να προκαλέσει πολιτική αστάθεια στην Ελλάδα», ο άνθρωπος της Μέρκελ ήταν καθησυχαστικός: «η γερμανική κυβέρνηση εμπιστεύεται τις διαδικασίες που προβλέπονται από το ελληνικό Σύνταγμα για την επίλυση μιας τέτοιας κυβερνητικής κρίσης».

    Εννοώντας, εμμέσως πλην σαφώς, ότι η φράου ήταν ενήμερη –προφανώς από την Τετάρτη, που βρισκόταν στην Αθήνα- ότι το «διαζύγιο» Τσίπρα-Καμμένου θα είναι στημένο, αλλά και για την εξασφάλιση των «προθύμων» για ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση των προδοτών και για υπερψήφιση της Συμφωνίας των Πρεσπών και ως εκ τούτου, δεν έχει κανέναν λόγο ανησυχίας!

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΕΙΔΗΣΗ ΚΑΙ ΕΙΣ ΤΑΣ ΕΥΡΩΠΑΣ! SPIEGEL: ΚΑΛΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΟ ΤΟ «ΔΙΑΖΥΓΙΟ» ΜΕΤΑΞΥ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ
    16/01/2019

    Παρ’ ότι την πρώτη μέρα του καραστημένου «διαζυγίου» Τσίπρα-Καμμένου, τα διεθνή ΜΜΕ εξέφραζαν τους… φόβους τους για την πολιτική σταθερότητα στην Ελλάδα (μην τυχόν και δεν περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών, αυτό τους έκαιγε!), πήραν τις πληροφορίες τους και πλέον βεβαιώθηκαν ότι το παιχνίδι είναι στημένο.

    Έτσι, το γερμανικό Spiegel, σε εκτενές άρθρο για την υποτιθέμενη κυβερνητική κρίση στην Ελλάδα, σημειώνει τα εξής: «Με μια πρώτη ματιά, το τέλος της κυβέρνησης φαίνεται σαν ένας επώδυνος χωρισμός. Στην πραγματικότητα όμως ο Τσίπρας και ο Καμμένος παίζουν τα χαρτιά τους ακολουθώντας τους δικούς τους πολιτικούς στόχους. Μέχρι σήμερα η πολιτική τους συνεργασία βασιζόταν σε μια ατζέντα κατά των μνημονίων. Αυτό τους έδενε. Αλλά από τον Αύγουστο που ολοκληρώθηκε το τελευταίο ευρωπαϊκό πρόγραμμα βοήθειας, δεν υφίσταται πλέον αυτό το θέμα για να τους ενώσει. Ο Τσίπρας και ο Καμμένος ελπίζουν τώρα ότι μπορούν να επωφεληθούν από αυτό το καλά προετοιμασμένο διαζύγιο. Ο Τσίπρας για να κρατηθεί στην εξουσία και ο Καμμένος για να διασφαλίσει την πολιτική του επιβίωση. Ο Καμμένος, με τη σκληρή στάση του στο μακεδονικό ελπίζει να κερδίσει ψήφους και από την άλλη πλευρά, και ο Τσίπρας χάρη στο πολιτικό διαζύγιο, δεν φέρει πλέον το στίγμα ότι μοιράζεται την εξουσία με δεξιούς λαϊκιστές. Και αυτό του δίνει τη δυνατότητα να ακολουθήσει και να σκηνοθετήσει καλύτερα την τακτική του πριν από τις νέες εκλογές: να πείσει δηλαδή τους Έλληνες ότι από ένας ακραίος λαϊκιστής μετατράπηκε σε μετριοπαθή, ρεαλιστή, αριστερό πολιτικό αρχηγό».

    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!