Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ο διαμελισμός της Ελλάδας και οι… σκέψεις Κίσινγκερ – Έλληνες διαβάστε τι έρχεται (ΒΙΝΤΕΟ) - ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΟΥ ''ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ'' ΣΤΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΩΝ ΕΝΣΤΟΛΩΝ....

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μια προσφορά της συμμορίας των 
κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ

Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ
 
Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.  
 
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.

Δείτε ΕΔΩ τα σημαντικότερα άρθρα για το Σκοπιανό ζήτημα

Τι θα πουν σε Θεσσαλονικείς, Κρήτες, Θρακιώτες και στους άλλους... (Σχόλιο Ρωμιού: σχέδιο ''ΦΑΙΔΩΡΑ'' ΕΔΩ)
Τις τελευταίες μέρες γίνεται κυριολεκτικά χαμός.
του Κίμωνα Χαραλάμπους
 
Το σλαβόφωνο περιθωριακό κόμμα «Ουράνιο Τόξο» υψώνει φωνή εναντίον της Ελλάδας, καλώντας τους πολίτες να… «ζητήσουν συγγνώμη για τα εγκλήματα κατά του “μακεδονικού λαού”». Μένει να καλέσουν τον Ο.Η.Ε., προκειμένου να τεθεί «θέμα ανθρωπίνων δικαιωμάτων» και να αναγνωριστεί «μακεδονική εθνική μειονότητα» την Ελλάδα, μιας και οι Πρέσπες αναγνωρίζουν «μακεδονικό λαό».

Προς στήριξή του έρχεται προκλητικό άρθρο της γερμανικής εφημερίδας FAZ, κάνοντας λόγο  για εκδίωξη των «Μακεδόνων» της Βορείου Ελλάδας, ενώ κολακεύει τον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος μαζί με τον, Νίκο Κοτζιά, βρήκαν, όπως τονίζει η γερμανική εφημερίδα «το θάρρος να αντιπαραταχθούν σε μία ισχυρή φάλαγγα εθνικιστών πολιτικών, πανεπιστημιακών, δημοσιογράφων, κληρικών και άλλων αντιπάλων».

Το euronews από την πλευρά του αναρωτιέται σε σχέση με την εθνική ταυτότητα των Σκοπίων, την οποία αποκαλεί «μακεδονική».
Και μέσα σε όλα αυτά, όπως διαβάσατε σε σχετικό μας άρθρο, στην ελληνική Βουλή καλούν την Θεσσαλονίκη να γίνει πρωτεύουσα αλλού.
 Τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά! Μετά όλα όσα γίνονται στην Μακεδονία, θα πάρουν θάρρος και οι μειονοτικοί της Θράκης καλώντας τους σλαβόφωνους της Β. Ελλάδας σε συμμαχία κατά της Ελλάδας, με σκοπό τον διαμελισμό της.

Στην Θεσσαλονίκη, θα αρχίσουν να μιλούν ακόμα πιο έντονα για το «Κράτος των Αθηνών», το οποίο έχει συγκεντρώσει τα «προνόμια», καλώντας τους πολίτες να ζητήσουν απόσχιση και να γίνουν πρωτεύουσα αλλού. Ενδεχομένως χρησιμοποιήσουν και το ποδόσφαιρο.

Παρόμοια επιχειρήματα θα πλασάρουν ενδεχόμενα, για παράδειγμα, και στους Κρητικούς, με το θέμα της ανεξάρτητης Κρήτης να υποκινείται εδώ και καιρό, χωρίς όμως να έχει βρει, μέχρι σήμερα, στέρεο έδαφος.

Τώρα, όμως, τα πράγματα δείχνουν να έχουν αλλάξει, καθώς το πολιτικό έδαφος στην Ελλάδα είναι γόνιμο για τέτοιου είδους υποχθόνια σχέδια, όπως αποδείχθηκε με την Συμφωνία των Πρεσπών.

Άλλωστε, όπως λένε οι παγκοσμιοποιητές, με πρώτον και καλύτερο τον Χένρι Κίσινγκερ, «είναι μπάσταρδος, αλλά είναι δικός μας μπάσταρδος».
Τι λέτε; Αυτό δεν σκέφτεται, αυτή την στιγμή, ο «αγαπητός Χένρι»; 

ΕΛ

2 σχόλια:

  1. MISTER TSIPRAS: ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΜΥΑΛΟΙ ΟΣΟΙ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

    Έναν σύντομο διάλογο, σχετικά με τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια κατά της προδοτικής Συμφωνίας των Πρεσπών, είχε ο εθνικός ολετήρας Τσίπρας με τον πρόεδρο της Γαλλίας Μακρόν, στο περιθώριο της 5ης Συνόδου των Χωρών του Νότου της ΕΕ, παρουσία του Αναστασιάδη και του Ιταλού πρωθυπουργού.
    Ο αρχιπροδότης χαρακτήρισε τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο της 20ης Ιανουαρίου στο Σύνταγμα «ακροδεξιούς λαϊκιστές» και τους υπολόγισε… 70.000 (δέκα χιλιάδες παραπάνω απ’ ότι οι σταλινικοί κομισάριοι της ΕΛΑΣ).

    Τέλος, σε νέα ερώτηση «αν η πλειοψηφία των πολιτών είναι υπέρ;» (της προδοτικής Συμφωνίας), απάντησε χάσκοντας: «ναι, νομίζω. Η πλειοψηφία των ανθρώπων που μπορούν να σκέπτονται και να ασκούν κριτική με το μυαλό τους».
    Το μυαλό σου και μια λίρα, αρχιπροδότη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο τελευταίο 'βίντεο', ξαναθυμηθήκαμε ένα απο τα πλέον ΑΙΣΧΡΑ, ΔΟΛΙΑ & ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ προπαγανδιστικά φιλμάκια "διαφημίσεως", που έχουμε δεί ποτέ στην τηλεόρασή μας.
    Η άκρως α δ ι κ α ι ο λ ό γ η τ η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, βάζει στο "κάδρο" του γραφείου πίσω, ενώ μιλάει ο ταλαντούχος ηθοποιός, μία σημαία της ΔΗΘΕΝ & ΤΑΧΑ "ανεξάρτητης" Κρήτης, βρωμερή δηλαδή σύμπτωση χωρίς να μάθαμε ποτέ ΠΩΣ στήθηκε έτσι αυτή η υπόθεση, αλλά και μία άσχετη εντελώς σημαία των ...νησιών Μάρσαλλ !
    ΥΠΟΠΤΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!