Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2019

ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΥ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΑΒΡΟΓΛΟΥ – ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ;

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Ο  Axel Cipra έβαλε τον Γαβρόλου (ΕΔΩ και ΕΔΩ) σε θέση κλειδί προκειμένου να προωθήσει την ΑΤΖΕΝΤΑ 21 (ΕΔΩ) στο κομμάτι που αφορά την εξάλειψη της εθνικής συνείδησης προκειμένου να μας οδηγήσει στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση (ΕΔΩ). 
Να υπενθυμίσουμε ότι αυτή τη στιγμή κυβερνά τη χώρα η Τουρκία καθως από τους 153 βουλευτές του μασονικού κουκλοθέατρου ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ οι 4 είναι μουσουλμάνοι (δείτε ΕΔΩ) που αυτοπροσδιορίζονται ως ΤΟΥΡΚΟΙ.  Οι τρεις είναι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και ο ένας της ΝΔ.

 

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ
ΣΟΥ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΟΝ ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ !!! ΤΟ ΓΟΥΔΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ !!!

;

1 σχόλιο:

  1. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ=ΜΗΝ ΠΑΙΔΙ ΜΑΧΑΙΡΑΝ ΚΑΙ ΑΠΑΙΔΕΥΤΩ ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΝ....ΠΛΗΡΗ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΤΥΧΙΑ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΤΥΧΙΑ.....ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΑΡΑΚΟΥΝΗΣΕΙ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ........ΕΝΑΝΤΙ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΟΝΕΙΡΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ........ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΡΚΗΣ, ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ........ΟΣΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ ΑΝ ΑΛΛΑΞΕΙ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!