Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Ακόμα καί ένας ...μπέμπης, θα τα ΜΠΕΡΔΕΥΕ τα αγγλικά ΛΙΓΩΤΕΡΟ.... (ΡΕΖΙΛΙ ξανάγινε!)

Γ Ε Ν Ν Η Μ Ε Ν Ο Σ   Ψ Ε Υ Τ Η Σ!
ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΓΓΛΙΚΑ ΤΟΥ ...Ν Η Π Ι Α Γ Ω Γ Ε Ι Ο Υ !
ΔΕΙΤΕ ΤΟ 'ΒΙΝΤΕΟ'

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΕΥΤΗΣ


Οι δηλώσεις αυτές έλαβαν χώρα στην Λευκωσία, όπου βρίσκεται ο Πρωθυπουργεύων για την Σύνοδο των ευρωπαϊκών χωρών του Νότου. 
Αναφερόμενος στη Συμφωνία των Πρεσπών κατά την συζήτησή του με τον ομόλογό του της Μάλτας και τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, έκανε λόγο για διαδηλώσεις από ...ακροδεξιούς λαϊκιστές (!) ενώ τόνισε ότι η πλειοψηφία του ελληνικού λαού, ήταν υπέρ της Συμφωνίας.
(Ο ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑΣ, ΤΟΥ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ, ΤΩ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ, ΤΟΝ ΑΡΧΙΨΕΥΤΑΡΑ, Ω ...ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ!)

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΨΕΥΤΗΣ

«Ήταν δύσκολα. 
Υπήρξαν διαδηλώσεις ακροδεξιών λαϊκιστών κατά της συμφωνίας» ανέφερε. 

 Όταν ο Γάλλος πρόεδρος τον ερώτησε για τον αριθμό των διαδηλωτών, εκεί ο πρωθυπουργεύων χάθηκε στα αγγλικά του: 
Ενώ προσπαθεί να πει στον Γάλλο πρόεδρο, ότι η συμμετοχή ήταν μικρότερη από το συλλαλητήριο του 2018 με 70.000 διαδηλωτές, επειδή αντιλαμβάνεται ότι η προφορά του δεν είναι καλή, διευκρινίζει ότι δεν είπε 17.000 (seventeen thousand), αλλά 70.000 (seventy thousand).

Σπεύδει να το κάνει και σαφέστερο: «seven zero» (επτά μηδέν). 
Δεν ήταν τόσο ογκώδεις» επεσήμανε...




http://ixnos.blogspot.com/2019/01/blog-post_23.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ!!!
    ΔΙΣ ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ ΔΙΑ ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΔΗΜΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ. ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΕΚΝΩΝ ΤΟΥ, ΔΙΑ ΒΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναί, αλλά πιστεύετε οι πολλοί Έλληνες έχουν Α Ν Τ Ι Λ Η Φ Θ Ε Ι τό όλο σκηνικό;
    (Όχι μόνον του 1996, αλλά γενικώτερα).
    Ασχολούνται;
    Γνωρίζουν;
    Καταλαβαίνουν;
    Αναζητούν;
    Πληροφορούνται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η πλειοψηφία των Ελλαδιτών δεν πράττει ουδέν εκ των παραπάνω που αναφέρετε. Προσωπικά, ο εσμός αυτός με κρατά παγερά αδιάφορο. 2.300.000 είναι περίπου οι καλοπερασάκηδες καταστροφείς-ψηφοφόροι που έφεραν τους μπολσεβίκους στην εξουσία. Οι εγωιστές και ασυνείδητοι αυτοί ψηφοφόροι, είναι οι ηθικοί αυτουργοί στην καταστροφή της Πατρίδας μου. Ακόμα και αν σφαγιαστούν, δεν θα τους θρηνήσω. Προσωπικά με ενδιαφέρουν μονάχα οι λίγοι καλοί 'Ελληνες και καλές Ελληνίδες που έχουν πατριωτική συνείδηση, απόλυτη γνώση της τρέχουσας (γεωπολιτικής) πραγματικότητας και ψάχνουν εναγωνίως τρόπους με τους οποίους θα αντισταθούν στα τερατώδη που λαμβάνουν χώρα εις την Πατρίδα μας. Εγώ με αυτούς συντάσσομαι, γιαυτούς νοιάζομαι και αυτούς θα κοιτάξω να βοηθήσω. Η σπίθα θα ανάψει από τους λίγους...

      Καλή συνέχεια στον Αγώνα σας!

      Ιωάννης

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!