Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Αποκάλυψη ‘’Φράγκα’’: Το μυστικό ταξίδι του Πρωθυπουργού που κινητοποίησε το ΝΑΤΟ και τα ΟΥΚ – Την κοπάνησε για διακοπές ινκόγκνιτο χωρίς να ενημερώσει κανέναν και έπεσε σε πραξικόπημα!

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Ο μαρτυριάρης ο κύριος ''Φράγκας'' τίποτα δεν κρατάει μυστικό... Μια εκδρομουλα στα κρυφά πήγε ο γκαντέμης ο μασονάκος και έπεσε σε πραξικόπημα! Αναστάτωσε όλο το ΝΑΤΟ και τον αμερικανικό στρατό και πάλι για να τον σώσουν.... Τι τραβάμε!!!!! 
Κύριε ''Φράγκα'' .... άρχισε το ''πρόμο'' για τον Καραμανλή, τώρα που τελείωσε του φίλου σου του Πάνου, η ακόμη; 
 
Σχετική εικόνα


Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΟΥΡΟ
Σε αποκαλύψεις – «βόμβα» προέβη στην αποψινή του εκπομπή 31/01 στο Νέο Epsilon ο Γιώργος Τράγκας όσον αφορά το μυστικό ταξίδι του Πρωθυπουργού και της οικογενείας του στον εξωτικό προορισμό στις Μαλδίβες.
Αποτέλεσμα εικόνας για τραγκασ φραγκασ

Οπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τράγκας, ο Έλληνας Πρωθυπουργός μετέβη μέσω του Ντουμπάι στις Μαλδίβες χωρίς να ενημερώσει τις αρχές και τον ελληνικό λαό παραβιάζοντας έτσι τον θεσμικό του ρόλο. Σε αντιδιαστολή έθεσε το παράδειγμα του προέδρου των ΗΠΑ ο οποίος ενημερώνει τον αμερικανικό λαό ακόμα και για μια εισαγωγή του στο νοσοκομείο, πόσο μάλλον για ένα ταξίδι που μπορεί να αποτελέσει κίνδυνο για τη σωματική του ακεραιότητα και όχι μόνο.

Ο Ελληνας Πρωθυπουργός αδιαφορώντας για αυτού του είδους τις πρακτικές, δεν προέβη σε καμία ενημέρωση ούτε προς το λαό ούτε καν προς την ίδια την κυβέρνησή του. «Ο κύριος Πρωθυπουργός θα πρέπει να αναλογιστεί ότι η πρωθυπουργική ζωή δεν έχει μόνο χλιδή με διαμονή σε πανάκριβα θέρετρα και πούρα, αλλά έχει και βαρυσήμαντες ευθύνες».

«Οχι μόνο πούρα κοχίμπα και μοχίτο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας.

Το μεγάλο θέμα που προέκυψε ωστόσο, είναι ότι στον προορισμό που επέλεξε, ξέσπασε στρατιωτικό πραξικόπημα, και μέσα στην αναταραχή και τη μυστικότητα η ελληνική κυβέρνηση «έτρεχε» να εντοπίσει και να διασώσει τον πρωθυπουργό. Καθοριστικό ρόλο στην όλη επιχείρηση φαίνεται να έπαιξε ο εμίρης του Κατάρ ο οποίος προσπάθησε να φυγαδέψει τον πρωθυπουργό μέσω της προσωπικής του θαλαμηγούς. Στην επιχείρηση διαφυγής πήραν μέρος τόσο οι ελληνικές ένοπλες δυνάμεις, οι οποίες έστειλαν βατραχανθρώπους στο Ντουμπάι να συνοδέψουν με ασφάλεια τον Πρωθυπουργό, όσο και τα πλοία του ΝΑΤΟ που βρίσκονταν στην περιοχή όπου διέφευγε ο Πρωθυπουργός με στόχο να μη προκύψει κανένα απρόοπτο στη μυστική μεταφορά του.

Ο Γιώργος Τράγκας με τον χαρακτηριστικό τρόπο που τον διακρίνει, έθεσε θέμα «διάσωσης» του Ελληνα Πρωθυπουργού στις ανοιχτές θάλασσες των Μαλδίβων λέγοντας: «κινδυνεύει από τους καρχαρίες και τι θα πούμε εμείς μετά στον ΣΥΡΙΖΑ;».

Αλλά, το μπαράζ αποκαλύψεων από τον Γιώργο Τράγκα, δε σταματά εδώ. Αίσθηση συνεχίζει να προκαλεί η πρωτοφανής, και μόνη από πλευράς Ευρωπαίων ηγετών, στήριξη του Αλέξη Τσίπρα στον Μαδούρο. «Μήπως αυτή η περίεργη κίνηση εξηγείται μέσα από το περίεργο τρίγωνο Τσίπρας-Μαδούρο-PODEMOS; Πώς πηγαίνει κόντρα στις ΗΠΑ και τον Τράμπ οι οποίοι έχουν εκφράσει ξεκάθαρη θέση ενάντια στο καθεστώς Μαδούρο;», διερωτήθηκε ο Γιώργος Τράγκας.
Τέλος, στο στόχαστρο του γνωστού δημοσιογράφου μπήκε και η διαμάχη μεταξύ Κοτζιά-Καμμένου. Η διαμάχη αυτή ξεκίνησε όταν ο πρώην Υπουργός Άμυνας κ. Καμμένος στο υπουργικό συμβούλιο, στο όποιο να σημειωθεί ότι είχε βεβαιωθεί από τον πρωθυπουργό ότι ο κ.Κοτζιάς δε θα είναι παρών και τελικά παρευρέθη, έκανε μπαράζ αποκαλύψεων αναφορικά στη σχέση ΥΠ.ΕΞ με τις offshore του Σόρος. Μάλιστα στη διαμάχη που ξέσπασε ανάμεσα σε Κοτζιά και Καμμένο ο κ.Κουίκ πήρε θέση απέναντι στον αρχηγό των ΑΝΕΛ και υπέρ του Υπουργού Εξωτερικών. Παράλληλα με αυτή την υπόθεση που έφερε την ρήξη ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ βρίσκεται και η υπόθεση της Υπουργού Τουρισμού της κ. Κουντουρά, η οποία όσο έπειθε τους βουλευτές των ΑΝΕΛ να ψηφίσουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, «κέρδιζε» μια αύξηση στο μπάτζετ του υπουργείου της από τον υπουργό επικρατείας κ. Παππά.

CRASH

1 σχόλιο:

  1. ΔΥΣΚΟΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΤΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΕ ΤΩΡΑ...Ο ΤΡΑΓΚΑΣ.

    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΕΓΜΕΝΟΣ Ο ΣΕΊΧΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΣΟΥ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΚΡΥΦΑ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ.
    ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΙΧΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΓΙΑ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΜΟΙΒΉ ΤΟΥ ΤΟ ΜΟΥΛΙΚΟ!
    ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΔΗΘΕΝ ΣΤΟ ΝΗΣΑΚΙ ΤΗΣ Β.ΚΕΡΚΥΡΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ,ΚΙ Η ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΕΛΕΓΕ ΠΩΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ Ο ΨΥΧΑΚΙΑΣ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΚΟΙΜΟΤΑΝ.ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΑΓΓΛΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΦΕΡΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΣΣΙΏΠΗ ΓΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ.
    ΚΑΙ ΤΟ ΙΓΚΟΓΝΙΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΑΠΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΣ ΓΑΛΛΙΚΟΝ ΟΙΚΟ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΤΕ;ΑΥΤΗ Η ΜΝΗΜΗ ΣΑΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;!

    ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΡΙΑΝΟΣ ΦΙΛΟΣ ΕΓΚΑΡΔΙΟΣ ΤΩΝ ΡΟΤΣΙΛΝΤ ΣΩΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΜΠΙΝΕ....ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΣΙΠΡΑΚΙ ΠΗΓΕ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΚΑΤΑ ΗΜΩΝ.ΚΑΙ...ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ.

    Ο ΤΡΑΓΚΑΣ;ΞΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΞΑΜΟΛΑΕΙ ΟΛΑ...
    ΑΠΛΑ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΝΑ ΤΑ ΒΓΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ ΤΩΡΑ....ΩΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΊΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ.ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΣΕΙ ΦΡΟΝΙΜΑ;ΘΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΊΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΤΗΣ ΚΟΛΆΣΕΩΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ;
    ΤΕΤΕΛΕΣΤΑΙ!

    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΟΛΑ ΤΟΥ ΣΕ ΣΤΥΛ ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ.

    ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ;

    Ο ΨΥΧΟΠΑΘΗΣ ΑΝ ΚΟΨΕΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!