Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Ο Γερμανός κυβερνήτης υποβρυχίου που έγινε ...Ι ε ρ ο κ ή ρ υ κ α ς !


Αποτέλεσμα εικόνας για martin nimeler

Θά σας περιγράψουμε εν συντομία, μία πραγματικά ασυνήθιστη ιστορία των αρχών του 20ου αιώνος και συγκεκριμένα στην Γερμανία. 
Ο Μάρτιν Νιμέλερ, ένας απο τους εθνικούς ήρωες της Γερμανίας, διακριθείς ως διοικητής υποβρυχίου στον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, το 1924 άφησε τήν στρατιωτική του καρρίερα και έγινε ιεροκήρυκας!

Σχετική εικόνα

Αποτέλεσμα εικόνας για martin nimeler

Ήταν ένας απο τους πρώτους που κατήγγειλε τις αντιχριστιανικές αρχές του εθνικοσοσιαλισμού και αυτό το "πλήρωσε" με εγκλεισμό στο φρικτό Νταχάου μέχρι το τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου.

Μιλώντας για την εμπειρία της φυλακής του, είπε : "Δεν φοβόμουν τόσο ότι κάποια ημέρα θα με κρεμούσαν στην αγχόνη που είχαν στήσει στο προαύλιο της φυλακής μας.

Αποτέλεσμα εικόνας για martin nimeler

Περισσότερο φοβόμουν μήπως αντιδρούσα λέγοντας: "Υπάρχει Θεός και Αυτός θα σας δείξει!"

Όμως, άν ο Χριστός πέθανε έτσι, χωρίς να συγχωρήσει τους σταυρωτές του, δεν θα υπήρχε για εμάς σωτηρία, ούτε τρόπος να καταλάβουμε ότι ο Θεός μας αγαπάει.

Δέν θα είχαμε ελπίδα Αναστάσεως!

Γι' αυτό και η δική μας σωτηρία προϋποθέτει το ότι και εμείς πρέπει να συγχωρούμε τους εχθρούς μας".

[Από κυριακάτικο εκκλησιαστικό φυλλάδιο (2018) της 'Φωνής του Κυρίου'.]

"Π α π α φ λ έ σ σ α ς"

2 σχόλια:

  1. ΛΕΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ Ή ΤΟΝ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ… ΓΕΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Ο ΣΤΟΛΤΕΝΜΠΕΡΓΚ;

    Επίθεση στον Γ.Γ. του ΝΑΤΟ Στόλτενμπεργκ, κάνουν σε ανάρτησή τους οι κουκουέδες, χαρακτηρίζοντάς τον «ανδρείκελο», «εκτελεστικό όργανο του ιμπεριαλισμού», «γεράκι της συμμαχίας» και σοσιαλδημοκράτη εντός εισαγωγικών.

    Μόνο που «κρύβουν λόγια»! Όντως ο λεγάμενος ήταν επικεφαλής του Εργατικού Κόμματος και πρωθυπουργός της Νορβηγίας, προτού γίνει Γ.Γ. του ΝΑΤΟ, αλλά οι κουκουέδες κάνουν πως δεν ξέρουν τι ήταν πρωτύτερα.

    Ο Στόλτενμπεργκ, λοιπόν, τις αρχές της δεκαετίας του 1970, όντας φοιτητής, ήταν μέλος της κομμουνιστικής οργάνωσης Red Group – όπως και η αδελφή του Καμίλα.

    Επρόκειτο για μια οργάνωση που ανέπτυσσε έντονη αντιαμερικανική δράση στη Νορβηγία, πρωταγωνιστώντας σε εκδηλώσεις κατά του πολέμου στο Βιετνάμ και κατά της παρουσίας αμερικανικών-NATOϊκών βάσεων σε σκανδιναβικά εδάφη, ενώ συμμετείχε και σε πολλές επιθέσεις κατά της αμερικανικής πρεσβείας στο Όσλο.

    Εν συνεχεία, προσχώρησε στο σοσιαλδημοκρατικό Εργατικό Κόμμα και στις αρχές της δεκαετίας του ’90 έγινε γραμματέας του κόμματος.

    Τότε αποκαλύφθηκε ότι είχε στενές σχέσεις με διπλωμάτη της ρωσικής πρεσβείας στο Όσλο, ο οποίος ήταν πιθανότατα και πράκτορας της KGB. Μάλιστα, η νορβηγική μυστική υπηρεσία είχε υποψίες ότι ο Στόλτενμπεργκ ήταν ο πράκτορας με το ψευδώνυμο «Στέλκοβ», που έδινε πληροφορίες στους Σοβιετικούς, αλλά αντί να «εξαφανιστεί» από την πολιτική ζωή της χώρας, έγινε αργότερα πρωθυπουργός της!

    Πρόκειται για μια διδακτική ιστορία, από την οποία προκύπτει πως μπορεί κάποια μέρα να δούμε τον Τσίπρα ή ακόμα και τον Κουτσούμπα Γ.Γ. Γραμματέα του ΝΑΤΟ! Μην το αποκλείετε καθόλου! Που υστερούν του Στόλτενμπεργκ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστούμε για τις ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες σας που ΔΕΝ σκοπεύουν να μας πούν τα βοθροκάναλα.
      Όμως, άς μήν λησμονούμε ότι αρκετοί "ονομαστοί" Ευρωπαίοι πολιτικοί, όπως λ.χ. ο Πορτογάλος Μπαρόζο που ήταν ...Μαοϊκός στα νειάτα του, είδατε ΤΙ θέσεις πήρε μετά!
      Όπως και ο Ισπανός Σολάνα, που διαδήλωνε ως νεαρός στους δρόμους της Μαδρίτης, αλλά τον έκαναν μετά Γ.Γ.του ΝΑΤΟ !
      Άρα;
      Άρα "ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ" των Νεοταξιτών & Νεοεποχιτών ήταν ΑΝΕΚΑΘΕΝ το "σερβίρισμα" ψευδο-κομμουνιστών νεαρών αρχικώς που κατόπιν "προσγειώνονται" σε θέσεις κλειδιά!
      Σ α φ έ ς ;

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!