Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2019

Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μόλις προ ολίγων ημερών Α/ΓΕΕΘΑ Ευάγγελος Αποστολάκης, υπέγραψε ανερυθρίαστα την άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μα, δεν είχαμε καμία αμφιβολία για τον Αποστολάκη όπως είπαμε ΕΔΩ.....
 


Ο νέος Υπουργός Εθνικής Άμυνας και μόλις προ ολίγων ημερών Α/ΓΕΕΘΑ 

Ευάγγελος Αποστολάκης, υπέγραψε ανερυθρίαστα την άθλια και προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών, σοκάροντας τον Ελληνισμό και προσβάλλοντας βαρύτατα τις Ένοπλες Δυνάμεις, που διαφωνούν κάθετα, όπως και η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων και Φιλελλήνων του κόσμου, στην παράδοση του ελληνικού όρου "Μακεδονία" στα Σκόπια!

Με την αναγκαία υπογραφή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας Ευάγγελου Αποστολάκη και ημερομηνία 18-1-2019, η Συμφωνία των Πρεσπών κατατέθηκε στη Βουλή για να κυρωθεί! 

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

 

Αποστολάκης: "Προσβλέπω στην συνεργασία όλων των κομμάτων για το καλό της πατρίδας" - ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ ΓΙΑ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ - ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΟΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ! 

 

 

Βαρυσήμαντη δήλωσις Α/ΓΕΕΘΑ: «Θά ἰσοπεδώσουμε τήν βραχονησίδα ἂν ἀνέβη κάποιος!» - Δέν μᾶς εἶπες καπετάνιε... ποιός θά σοῦ δώση τήν ἐντολή... Ἕλληνας ἤ Ἀμερικανός; Πρίν ἤ μετά τήν πτῶσι τοῦ Ἐρντογάν;

 

 

Κάποιοι γνώριζαν τις εξελίξεις στο Πεντάγωνο από την Πρωτοχρονιά! Μας δουλεύουν κανονικά.

 

 






1 σχόλιο:

  1. ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΜΑΤ, ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΕ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, Η ΟΜΙΛΙΑ ΣΚΟΥΡΛΕΤΗ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)
    19/01/2019


    Πουθενά δεν μπορούν να μιλήσουν ανενόχλητοι από την λαϊκή αγανάκτηση οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ. Και δεν μιλάμε μόνο για την Βόρειο Ελλάδα, που δεν τολμούν να πατήσουν τα κουλάδια τους!

    Με αποδοκιμασίες, λοιπόν, υποδέχθηκαν τον κομμουνιστή Σκουρλέτη στο δημαρχείο του Βόλου, μέλη της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών που διαμαρτύρονταν για την καύση των απορριμμάτων, κρατώντας πανό και φωνάζοντας συνθήματα.
    Οι αγανακτισμένοι πολίτες επιχείρησαν να εισέλθουν στην αίθουσα, αλλά απωθήθηκαν βιαίως από τα ΜΑΤ, ενώ ο Σκουρλέτης και τα υπόλοιπα συριζόμουτρα μπήκαν από την… πίσω πόρτα.

    Επιπροσθέτως, οι πολίτες καταγγέλλουν και την ανάμειξη μπράβων του ΣΥΡΙΖΑ στα επεισόδια, από τα οποία τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο δύο πολίτες…

    Αυτοί είναι οι… λαοπρόβλητοι, που μιλάνε μόνο υπό την προστασία των ΜΑΤ!

    https://www.facebook.com/epitropiAgonaVolou/videos/1058895784318446/

    https://www.facebook.com/epitropiAgonaVolou/videos/1021291668056265/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!