Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο στα Διαβατά - Πέταξαν πέτρες στους οδηγούς τραυματίζοντας τους (φωτό, βίντεο) - ΠΡΟΒΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΥΦΩΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.... ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΟΛΑ ΚΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ: Αυτά που σας λέμε τόσο καιρό και τα επαναλαμβάνουμε συνέχεια. Έχουν επαναλάβει το τελευταίο εξάμηνο κατάληψη ελληνικού εδάφους πολλές φορές - δείτε ΕΔΩ. Η μεγαλύτερη απειλή για την πατρίδα μας είναι η λαθρομετανάστευση των μουσουλμάνων από όλα τα σημεία της γης ΟΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΜΑΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΝΟΜΟ (ΕΔΩ).  Δείτε όλη την ανάλυση ΕΔΩ.

Βλέπετε να εκτυλίσσεται μπροστά σας το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' (ΕΔΩ), το οποίο θα πρέπει να μελετήσετε ΠΟΛΥ σοβαρά καθώς και τις παρακάτω σημαντικότατες παραπομπές, που σας δίνουμε προκειμένου να κατανοήσετε σε βάθος αυτό που έρχεται και να προετοιμαστείτε με την δέουσα προσοχή και σοβαρότητα. Αφορά την δική σας σωματική ακεραιότητα και βιολογική επιβίωση.... πόσο πιο καθαρά να το πούμε;



Το σχέδιο ''ΤΥΦΩΝ'' εντάσσεται στις ενέργειες του Υβριδικού Πολέμου ενάντια στην πατρίδα μας - δείτε ΕΔΩ

Πλήρη εφαρμογή του σχεδίου εξισλαμισμού COUDENHOVE-KALERGI (ΕΔΩ) με σκοπό να μας οδηγήσουν στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση ΕΔΩ



Μελετήστε ΚΑΛΑ τις παραπομπές ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ και  ΕΔΩ.  


Προσέξτε σε όλα αυτά τη συμμετοχή του μουσουλμανικού λαθρομεταναστευτικού στοιχείου καθώς και την καθαρή διαπίστωση ότι το προωθούν όλα τα κόμματα της ανθελληνικής βουλής ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ... Δείτε τι επακολούθησε το συμβάν .... ΕΔΩ.
Αλλοδαποί έκλεισαν τον δρόμο στα Διαβατά - Πέταξαν πέτρες στους οδηγούς τραυματίζοντας τους (φωτό, βίντεο)
Για ακόμη μια φορά παράνομοι μετανάστες επιτέθηκαν


και τραυμάτισαν οδηγούς που προσπαθούσαν να περάσουν από μπλόκο που είχαν στήσει οι αλλοδαποί.
Πράγματα που πριν από 15 ή 20 χρόνια θα ήταν αποκύημα μυθιστορήματος πολιτικής φαντασίας τώρα φαίνεται να το συνηθίζουμε και αυτό. Μέχρι το επόμενο κ.ο.κ

Αλλοδαποί που έχουν μπει παράνομα στη χώρα να κλείνουν δρόμους, να επιτίθενται κατά Ελλήνων και να μην συμβαίνει απολύτως τίποτε!

Αυτό ακριβώς γίνεται εδώ και περίπου μία ώρα  στη "Δομή Φιλοξενίας" (sic) των Διαβατών, στο πρώην στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, επικαλούμενο την Αστυνομία, περίπου 40 αλλοδαποί, που βγήκαν από τη δομή λίγο μετά τις 13:00 έχουν κάνει κατάληψη του οδοστρώματος στη Συμμαχική Οδό τοποθετώντας λάστιχα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τη θέρμανση στο Κέντρο Φιλοξενίας.
Ωστόσο, τα «αίματα άναψαν» με οδηγούς που ήθελαν να περάσουν από το σημείο. 

Τρία άτομα με πέτρες και με ξύλα άρχισαν να χτυπούν το παρμπρίζ μιας νταλίκας με αποτέλεσμα να προκληθούν ζημιές ενώ ελαφρά τραυματίστηκε ο οδηγός.
Η Αστυνομία που έφτασε στο σημείο προχώρησε σε συλλήψεις προσφύγων.

Δείτε τις εικόνες που κατέγραψε το Life-Events.gr…
 

2 σχόλια:

  1. 1.Η Αστυνομία δεν το "είπε"....
    2.Το Υπ.Δημοσίας Τάξεως δεν το "είπε"...
    3.Τά κανάλια δεν το "έμαθαν"...
    (Μάλλον η έλλειψις θερμάνσεως ΔΕΝ είναι ο αληθινός λόγος του "ξεσηκωμού", έτσι δεν είναι;)
    Ενημέρωση Ελλήνων πολιτών 2019...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χρυσοβελώνη: Ποια συμφωνία των Πρεσπών; Η καρέκλα πάνω από όλα!

    Το πόσο διαλυμένο είναι το κόμμα των ΑΝΕΛ επιβεβαιώνεται καθημερινά από τα στελέχη του Πάνου Καμμένου που έχουν ήδη αποχαιρετήσει το ανύπαρκτο μόρφωμα.

    Μετά λοιπόν τον Παπαχριστόπουλο, τον Κουίκ και την Κουντουρά που έχουν διαφοροποιηθεί, εμφανίστηκε σήμερα και η υφυπουργός Εσωτερικών, Μαρίνα Χρυσοβελώνη να δηλώνει πως θα μείνει στην κυβέρνηση Τσίπρα ανεξαρτήτως των προθέσεων Καμμένου.

    Η Χρυσοβελώνη που δεν είναι βουλευτής και μέλος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΛ δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό:

    "Όταν θα έρθει αυτό το κείμενο της Συμφωνίας των Πρεσπών, αυτό που εγώ θέλω είναι να μπορέσω να το αναγνώσω. Εγώ θα αναγνώσω το κείμενο της συγκεκριμένης συμφωνίας και εφόσον είναι πράγματι προς το συμφέρον της χώρας, από εκεί και πέρα δεν νομίζω ότι υπάρχει κανένας λόγος να φύγω από τη θέση μου και να δημιουργήσω προβλήματα στην κυβέρνηση, εκτός και εάν η λύση αυτή υποδειχθεί από τον πρωθυπουργό".

    Με λίγα λόγια το προβεβλημένο στέλεχος των ΑΝΕΛ και υφυπουργός Εσωτερικών επιβεβαίωσε την πατριδοκαπηλία του μορφώματος: Ποια προδοσία της Μακεδονίας; Η καρέκλα πάνω από όλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!