Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2019

Α Ν Α Β Λ Υ Ζ Ε Π Ε Τ Ρ Ε Λ Α Ι Ο στην Ζάκυνθο λίγο πρίν τίς σεισμικές δονήσεις!!! [Καί όσοι ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ, κ α τ ά λ α β α ν...]



Αναβλύζει πετρέλαιο στη Ζάκυνθο!

(ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΗΡΩΪΚΕ ΣΩΤΗΡΙΕ ΣΟΦΙΑΝΟΠΟΥΛΕ! 
ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΠΡΟΣ "ΚΟΥΦΟΥΣ"(...) ΓΙΑ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΤΗΝ ΑΝΤΛΗΣΗ ΚΑΙ ...ΣΕ  Σ Υ Ν Ε Λ Α Β Α Ν  ΜΕ ΔΙΑΤΑΓΗ ΤΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗ ΕΒΕΡΤ!)
Ο γνωστός σεισμολόγος, Γεράσιμος Χουλιάρας, με μία ανάρτηση βίντεο στο 'Facebook', αποκάλυψε πρίν λίγα 24ωρα ένα ιδιαίτερο φαινόμενο.
Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μία ημέρα πριν από τον σεισμό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, 22 Ιανουαρίου, στις 23:30, υπήρχε έντονη μυρωδιά  π ε τ ρ ε λ α ί ο υ  (ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ!) και νερό με πίσσα στην άσφαλτο!

Αποτέλεσμα εικόνας για γΕΡΑΣΙΜΟΣ ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για ζακυνθοσ χαρτης

Τους τελευταίους μήνες, δεν είναι λίγοι οι σεισμοί που κλονίζουν το νησί της Ζακύνθου, με τους κατοίκους να ανησυχούν έντονα και τους σεισμολόγους να παρακολουθούν από κοντά κάθε τύπου φαινόμενα.

Αποτέλεσμα εικόνας για σωτηρησ σοφιανοπουλοσ

Ο γνωστός σεισμολόγος, Γεράσιμος Χουλιάρας με μια ανάρτησή του στο 'Facebook', αποκάλυψε ένα 'βίντεο' που αποτυπώνει ένα ιδιαίτερο φαινόμενο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων, μία μέρα πριν από τον σεισμό που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης, στις 23:30, υπήρχε έντονη μυρωδιά πετρελαίου και νερό με πίσσα στην άσφαλτο και όπως φαίνεται στο βίντεο, αναβλύζει νερό μαζί με πετρέλαιο!


Πηγή: https://www.iliakanea.gr 
"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

3 σχόλια:

  1. ΜΙΑ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΣΠΙΤΙ ΣΤΗ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ»!

    Φωτιά ξέσπασε χθες το βράδυ σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, σε πολυκατοικία επί της οδού Καπετανίδου στην Δραπετσώνα, ευτυχώς όμως οι πυροσβέστες κατάφεραν να την σβήσουν εγκαίρως, και να μην υπάρξουν θύματα.

    Η φωτιά προήλθε από αναμμένα κεριά, με τα οποία ο ιδιοκτήτης του σπιτιού αναγκαζόταν να φωτίζει το σπίτι, καθώς λόγω οικονομικής του αδυναμίας να πληρώσει τους λογαριασμούς, η ΔΕΗ της «πρώτης φοράς αριστερά» είχε διακόψει την παροχή ρεύματος!

    Αυτό είναι το αντικοινωνικό πρόσωπο των αμερικανοκομμουνιστών που κυβερνούν την Ελλάδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ «ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ»

    Γράφει ο Νικόλαος Παπαδιονυσίου

    Έχουμε πολλές φορές μιλήσει και αναφερθεί στην ελαφρότητα του κυρίου Σταύρου Θεοδωράκη, καθώς και στην ανυπόστατη, ανακόλουθη και ανερμάτιστη επιχειρηματολογία του. Ήταν αναμενόμενο λοιπόν το ότι θα χρησιμοποιούσε την ίδια ακριβώς διαλεκτική για να ενημερώσει στελέχη του Ποταμιού στην Θεσσαλονίκη σχετικά με την απόφασή του να στηρίξει την προδοτική Συμφωνία των Πρεσπών.

    Ανάφερε λοιπόν ο πολιτικός μπαλαντέρ (τζόκερ) του κυρίου Τσίπρα ότι «αν δεν προχωρούσαμε στη Συμφωνία θα χάναμε τα πάντα. Θα χάναμε συμμάχους και κυρίως θα διαιωνίζαμε τον σφετερισμό της ελληνικής ιστορίας, της μακεδονικής ιστορίας, από τους γείτονές μας».

    Σε αυτό το σημείο που ακόμη και η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά δεν γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε. Να γελάσουμε με την φαιδρότητα του ή να κλάψουμε επειδή υπήρξαν Έλληνες πολίτες που βοήθησαν αυτό το πρόσωπο να λάβει έδρα στο Κοινοβούλιο;

    Ας εκποιήσουμε λοιπόν και ας αρνηθούμε δυο χιλιετηρίδων Ιστορία. Ας σκυλεύσουμε και ας απαξιώσουμε τους Έλληνες Μακεδόνες προγόνους μας, τους ήρωες της Ιστορίας μας, αφαιρώντας τους από τα βιβλία και ξεριζώνοντας την μνήμη τους για να μην φθάσει στις επόμενες γενεές . Τον Μεγάλο Αλέξανδρο, τον Παύλο Μελά, τον Τέλλο Άγρα και τόσους άλλους. Τέλος ας μαγαρίσουμε τους ποταμούς αίματος που χύθηκαν για την Μακεδονία μας.

    Γιατί όλα αυτά;;;

    Για να μην χάσουμε τους συμμάχους μας.

    Ποιους συμμάχους;;; Αυτούς του ΝΑΤΟ που όταν οι Τούρκοι καθημερινά μας προκαλούν παραβιάζοντας τον εναέριο χώρο μας, μιλώντας και προπαγανδίζοντας για τη «γαλάζια πατρίδα» και απειλώντας μας με ένοπλη βία, αυτοί νίπτουν τας χείρας τους ως νέοι Πόντιοι Πιλάτοι και δηλώνουν να τα βρούμε μόνοι μας;;

    Ποιους σύμμαχους;;; Τους Ευρωπαίους εταίρους που μας απομυζούν, μας πνίγουν και μας εξουθενώνουν οικονομικά;;; Που έχουν υποθηκεύσει την Πατρίδα μας και τον πλούτο της, που αρνούνται να κουρέψουν έστω και ελάχιστα το χρέος, ενώ συγχρόνως απορρίπτουν κάθε συζήτηση ή διεκδίκηση σχετικά με τις πολεμικές αποζημιώσεις;; Που όταν ο Ερντογάν προκαλεί και απειλεί έναν οικονομικό τους εταίρο και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης, αυτοί κωφεύουν;;

    Αυτούς τους σύμμαχους φοβάται ότι θα χάσουμε ο κύριος Θεοδωράκης και προκειμένου να διασώσει τις πολύτιμες (γι αυτούς) σχέσεις μας μαζί τους, δεν διστάζει να πουλήσει την Ιστορία μας;; Να καταστρέψει τον Πολιτισμό μας;;;

    Επιπλέον ο φαύλος και κωμικός κύριος Θεοδωράκης προχωρεί στο επόμενο επιχείρημα επισημαίνοντας ότι «είναι στο χέρι μας να αλλάξουμε τη ζωή των παιδιών μας, έχοντας σπρώξει τους γείτονές μας σε έναν ευρωπαϊκό δρόμο και όχι σε έναν δρόμο που θα αντιμάχονται διαρκώς τους Έλληνες».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η συμπεριφορά του ίδιου του Ζάεφ τον διαψεύδει, ο οποίος με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών άρχισε να αποκαλεί το …. τέλος πάντων κράτος του όχι ως «Βόρεια Μακεδονία» όπως πρόβλεπε η συμφωνία αλλά ως Μακεδονία σκέτο. Αλήθεια πόσο ανεγκέφαλος και αιθεροβάμων είναι ο κύριος Θεοδωράκης για να θεωρεί ότι πλέον οι Σκοπιανοί θα ηρεμήσουν και θα επέλθει ισορροπία και αρμονία στις σχέσεις μας. Όσο ηρέμησε η μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης όταν εκπρόσωποι της μπήκαν στο κοινοβούλιο και τους παραχωρήθηκαν δικαιώματα και προνόμια, όχι ως Έλληνες, αλλά ως Έλληνες μουσουλμάνοι, τόσο και περισσότερο θα ηρεμήσουν και οι Σκοπιανοί. Όπως οι πρώτοι διεκδικούν το δικαίωμα να αυτοπροσδιορίζονται ως Τούρκοι, έτσι και οι Σκοπιανοί δεν είναι απίθανο στην πορεία να διεκδικήσουν θαλάσσια έξοδο προς τη Θεσσαλονίκη. Και αν δεν υπογράφονταν η Συμφωνία κύριε Θεοδωράκη και αν συνέχιζαν να μας αντιμάχονται, σιγά τα ωά. Τι θα έκαναν;;; θα εισέβαλαν στην Ελλάδα ή θα μας έκοβαν τη ρευστότητα;;; Δηλαδή αντί να φοβούνται και να τρέμουν αυτοί, να φοβόμαστε εμείς;;;

      Αλλά όποιος θεωρήσει ότι ο συγκεκριμένος κύριος πιστεύει έστω και λέξη από τα ανόητα και γελοία επιχειρήματα και τις δικαιολογίες του, είναι πολύ αφελής.

      Απλά και μόνο ο άνθρωπος, λόγω του ότι το πολιτικό του μέλλον ήταν απελπιστικά βραχύ, ξεπούλησε και το κόμμα και την ψήφο του για να αποκτήσει οφίκιο. Διότι αρχής εξαρχής ανήκε και ανήκει σε αυτούς που ο αείμνηστος Λάμπρος Κωσταντάρας αποκαλούσε ως υπουργός Μαυρογιαλούρος, τα «Παράσιτα της πολιτικής».

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!