Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019

Η υπερβολική δόση αριστεράς οδηγεί (ΣΙΓΟΥΡΑ!) δ ε ξ ι ά…

Σχετική εικόναΟ Luiz Inácio Lula da Silva (Λούλα) θυμίζει περισσότερο τον Ανδρέα Παπανδρέου παρά τον ερασιτέχνη μίμο του. 
Ο Λούλα ανέλαβε την εξουσία πριν 16 χρόνια και για μια μεγάλη περίοδο κυβέρνησε με την εντύπωση πως είχε πετύχει ένα μείγμα πολιτικής μεταξύ καπιταλισμού και σοσιαλισμού ικανό για ευημερία ακόμη και σε μια χώρα με αχανείς αντιφάσεις όπως η Βραζιλία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ανδρεασ παπανδρεου
ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΝΟΙΩΘΟΥΝ, ΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΤΣΙ ΝΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ,
ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ. ΑΛΛΟΤΕ
ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΤΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ...
Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΟΧΙ! ΠΡΟΤΙΜΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ "ΓΙΟΥΓΚΟΣΛΑΒΟ" (...)
ΗΓΕΤΗ ΓΙΟΣΙΠ ΜΠΡΟΖ ΤΙΤΟ....


Αποτέλεσμα εικόνας για Luiz Inácio Lula da SilvaΑποτέλεσμα εικόνας για Luiz Inácio Lula da Silva

Όπως όμως συνήθως συμβαίνει, οι περίοδοι ευημερίας ή ύφεσης οφείλονται κυρίως σε συνδυασμούς κύκλων των τιμών των πρώτων υλών και των επιτοκίων στην παγκόσμια οικονομία, παρά σε "μαγικές" πολιτικές συνταγές.

Αποτέλεσμα εικόνας για Luiz Inácio Lula da Silva

Υπό αυτή την έννοια οι οικονομίες με περισσότερη ελευθερία και ανταγωνισμό στις καλές περιόδους αποδίδουν περισσότερα και στις κακές γράφουν λιγότερες απώλειες. 
Τοιουτοτρόπως μακροπρόθεσμα παράγουν και συσσωρεύουν περισσότερο πλούτο.

Σχετική εικόνα
ΔΕΞΙΑ Ο ΝΕΟΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΠΟΛΣΟΝΑΡΟ, ΣΑΦΩΣ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΩΝ
ΤΑΣΕΩΝ....

Το 2016 η διάδοχος του Λούλα, Ντίλμα Ρούσεφ έχασε την εξουσία, καθώς η οικονομία είχε εισέλθει σε κρίση και ο ίδιος ο Λούλα βρέθηκε στην ΦΥΛΑΚΗ να εκτίει ποινή 16 ετών για διαφθορά.

Για την συνέχεια Capital

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

  1. ΟΙΚΟ-ΝΟΜΙΑ=Ο ΕΧΩΝ ΟΙΚΟ ΝΕΜΕΙ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ,ΠΡΩΤΑ ΠΑΤΡΙΔΑ-ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ-ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ-ΕΘΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ............ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΠΟΤΕ......ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ 168ΠΧ-ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΣ 146ΠΧ............ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΘΑΝΑΤΟ,Η ΕΥΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΡΕΛΘΟΥΝ ΑΙΩΝΕΣ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΑΝΟΙΚΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!