Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Βόμβες Τράγκα για Τσίπρα, Καμμένο και Πετσίτη - Η εμπιστοσύνη του Νετανιάχου στο πρόσωπο του (Συγ)Καμμένου - Πράκτορας της Μοσάντ ήταν σύμβουλος του Καμμένου....

Σχόλιο ΡΩΜΙΟΥ:  Μια προσφορά της συμμορίας των  κρυφο-εβραίων   ''κιπά-δων''  ΕΔΩ και ΕΔΩ και ΕΔΩ οι οποίοι συνεργάζονται για τα σχέδια του Ισραήλ (ΕΔΩ) και με την συμβολή και ανοχή του ''ελληνικού'' στρατού ΕΔΩ

Και όλα αυτά γιατί οι Έλληνες δεν ενημερώνονται (ΕΔΩ) και δεν θέλουν να καταλάβουν ότι όλοι οι πολιτικοί και τα κόμματα είναι μια παρέα (ΕΔΩ), υπηρετούν το ίδιο αφεντικό και τα σχέδια του. Δείτε ΕΔΩ και την απροκάλυπτη ομολογία των αμερικανών για την εκδούλευση και τις πολύτιμες υπηρεσίες του τουρκοεβραίου Axel Cipra και των υπολοίπων υπόδουλων μειοδοτών... Όλους τους εβραιοπροσκυνημένους θα τούς βρείτε ΕΔΩ
 

Όλες τις επιθέσεις που με συγκεκριμένους σχεδιασμούς δέχεται η χώρα από τους σιωνιστές και τις ντόπιες πολιτικές μαριονέτες τους, σας τις έχουμε συγκεντρώσει ΕΔΩ, για να καταλάβετε πλήρως τα συγκεκριμένα σχέδια διαμελισμού της Ελλάδος, που εφαρμόζουν.  

 
Δείτε τις προρρήσεις των γερόντων μας Νο1 ΕΔΩ και Νο2 ΕΔΩ, αλλά και την γεωπολιτική σύγκλιση των προφητειών της ορθοδοξίας μας ΕΔΩ.
Αποτέλεσμα εικόνας για ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ



Mossad - Israel's secret forces that always get their man
Σε αποκαλύψεις για τα «σιαμαία» της κυβέρνησης Τσίπρα και Καμμένο, την έξοδο Κοτζιά καθώς και την υπόθεση Πετσίτη, προέβη ο Γιώργος Τράγκας στην τηλεοπτική του εκπομπή στο «Νέο Εψιλον».


Οπως είπε ο κ. Τράγκας, ο Πάνος Καμμένος παρέδωσε στον Αλέξη Τσίπρα, λίστα με εταιρείες που διαχειρίζονται τις μίζες του υπουργείου Εξωτερικών, γεγονός που οδήγησε στην έξοδο του κ. Κοτζιά.
«Θόλωσε ο κ. Τσίπρας», υπογράμμισε ο κ. Τράγκας, προχωρώντας σε βάθος στις αποκαλύψεις για το που βρήκε ο κ. Καμμένος αυτές τις πληροφορίες:

«Ο κ. Καμμένος, έχει λάβει επιστολή από τον Νετανιάχου στην οποία του εκφράζει την εμπιστοσύνη που έχει στο πρόσωπο του. Μάλιστα, πρώην σύμβουλος της κυβέρνησης του Ισραήλ και πρώην πράκτορας της Μοσάντ, ήταν σύμβουλος του Καμμένου. Οι επαφές Καμμένου έδωσαν στα χέρια του ένα πλήρη φάκελο με τις επαφές Σόρος. 


Ολα αυτά θα τα βρούμε μπροστά μας τις επόμενες ημέρες, όπως μπροστά μας θα βρούμε και την υπόθεση του Πετσίτη. Ξαφνικά ο κ. Πετσίτης όπως ανέδειξαν δημοσιεύματα του τύπου, παρουσιάστηκε ως σύμβουλος εταιρειών των Λαυρεντιάδη και Κοντομηνά, με έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων. Διεγέρθη ο εισαγγελέας για τον κολλητό του υπουργού επικρατείας, για το πως έφτασε να διαχειρίζεται τέτοιες υποθέσεις. Με το που τους πλησίαζε ο φίλος του Παππά τους περνούσε ο πονόδοντος των δανείων», τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Τράγκας για να καταλήξει:
«Ετσι λοιπόν το σίριαλ του «χειρουργείου των σιαμαίων» Τσίπρα – Καμμένου θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες».


crashonline

ΕΣΧΑΤΗ ΓΡΑΜΜΗ ΑΝΑΣΧΕΣΕΩΣ 



ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ












4 σχόλια:

  1. Μα, όλοι (οι παντογνωστες) λένε ότι για όλα φταίνε οι Γερμανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι Γερμανοί είναι το μακρύ χέρι των Αμερικανών στην Ευρώπη και οι Αμερικανοί είναι το μακρύ χέρι του Ισραήλ και των σιωνιστών …… Άρα οι Γερμανοί δουλεύουν για το Ισραήλ… Εμείς τα έχουμε πει εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα α κ ρ ι β ή ς τοποθέτηση.
      Σέ μία και μισή γραμμή, όλο το "ζουμί"...

      Διαγραφή
  3. Η ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΠΕΡΙ ΒΕΤΟ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΣΤΗΝ Ε.Ε. ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΥΠΟΨΙΝ

    Μεγάλη πρεμούρα έχουν οι παγκόσμιοι τύραννοι να «τακτοποιήσουν» το σκοπιανό κρατίδιο σε ΝΑΤΟ και Ε.Ε., αξιοποιώντας στο έπακρο την προδοσία των Τσιπροκαμμένων.

    Έτσι, μετά την “fast track” διαδικασία εισόδου στο ΝΑΤΟ, που αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις προσεχείς ημέρες, ανακοινώθηκε και ο χρόνος έναρξης των ενταξιακών διαπραγματεύσεων με την Ε.Ε.

    Ερωτηθείσα, λοιπόν, η εκπρόσωπος της Κομισιόν, αρμόδια για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Μάγια Κοτσίγιανσιτς, για την παραμύθα του Κούλη, ότι μπορεί να ασκήσει βέτο στην προσχώρηση των Σκοπίων στην Ευρωπαϊκή Ένωση εάν εκλεγεί πρωθυπουργός στις επόμενες εκλογές, η εκπρόσωπος απάντησε πως το Συμβούλιο της ΕΕ έχει ορίσει μια «σαφή πορεία για το άνοιγμα των ενταξιακών διαπραγματεύσεων τον Ιούνιο του 2019».

    Το οποίον σημαίνει, ότι οι Ευρωπαίοι γνωρίζουν πολύ καλά –πιθανότατα από τον ίδιον!- ότι ο Κούλης πουλάει παραμύθι και δεν αλλάζουν τα σχέδιά τους, ούτε και του απευθύνουν έκκληση να… αλλάξει γνώμη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!