Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Στην ΝΟΔΕ Πιερίας, έκαναν χορό, την μέρα της ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ. Ξεφτελίστε τους και κοινοποιήστε να φτάσει παντού αυτή η εικόνα.


ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ;
Ο ...ΚΟΝΤΕ - "ΔΕΝΔΙΑΣ" ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ
ΔΙΟΛΟΥ ΑΝ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΟ, Η ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΗ
ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΣΤΗΝ
ΒΟΥΛΗ...
ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΕΙ
ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ...
ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΝ !


Η Νέα Δημοκρατία έκανε ...χορό τήν 25/01/2019!!! 
ΡΕ, ΠΟΣΗ ΑΝΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΧΕΤΕ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ;
Ναί καλά καταλάβατε, 25/01/2019 την ημέρα που έγινε η μεγαλύτερη εθνική μειοδοσία-προδοσία αυτοί έκαναν χορό ΠΟΥ ΛΕΤΕ ;;;
Στην καρδιά της Μακεδονίας!!! Στήν Κατερίνη !!! 
 
Και με καλεσμένο ποιόν;; 
Τον υπέρμαχο της ...βορειομακεδονίας.

Παρακαλώ κοινοποιήστε να φτάσει παντού αυτή η εικόνα, γιατί δόθηκε εντολή να εξαφανίσουν τις φωτογραφίες.

Ξεφτελίστε τους και μη το ξεχάσετε ποτέ οι κατέχοντες την Ελληνική συνείδηση, πως αυτοί γλεντούσαν όταν εμείς ήμασταν μεταξύ εμφράγματος και εγκεφαλικού.

  αττικα νεα

Πηγή

"Ιωάννης Καποδίστριας"

2 σχόλια:

  1. Ο Δένδιας ως μασονερί χαχαμίκος (και νομικός σύμμβουλος του Ρότσιλντ)είναι δυνατόν να μην είναι κατευχαριστημένος με το αποτέλεσμα και με το βαρύ πλήγμα που δεχτήκαμε ως 'Εθνος;;;; (Δένδιας / Δέν-τε / Ντέν-τε = χαχάμηδες των Ιονίων Νήσων)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν ήταν πραγματικός νομικός ΔΕΝ θα υπερψήφιζε την λεγόμενη, αφού είναι ΑΚΥΡΗ, συμφωνία. Και αυτός το πτυχίο θα το πήρε όπως ο Τσίπρας. Με το μέσο. Και αυτός ό,τι του λένε κάτι. ΠΡΟΔΟΤΗΣ και (ΘΡΑΣΥ)ΔΕΙΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!