Τετάρτη 30 Ιανουαρίου 2019

Το Μαρτύριο των Βασιλομαρτύρων Ρ ο μ α ν ώ φ [ΒΙΝΤΕΟ/Μέρος Ι]




Αποτέλεσμα εικόνας για οι ρομανωφ

Κατά τις 2.00 π.μ. της 17ης Ιουλίου 1918, ο Γιάκοφ Γιουρόφσκι, διοικητής της φρουράς στο σπίτι Ιπάτιεφ, το Σπίτι του Ειδικού Σκοπού, διέταξε τον ιατρό των Ρομάνοφ, δρα Ευγένιο Μπότκιν, να ξυπνήσει την οικογένεια και να τους ζητήσει να ντυθούν, προφασιζόμενος ότι θα τους μετακινούσαν σε ασφαλέστερη τοποθεσία, εξ αιτίας του χάους που θα επικρατούσε, με την επικείμενη απώλεια του ελέγχου του Αικατερίνμπουργκ από τους Μπολσεβίκους. 

Σχετική εικόνα


Σχετική εικόνα

Αμέσως μετά, μετέφεραν τους Ρομάνοφ σε ένα ημιυπόγειο δωμάτιο, που είχε διαστάσεις μόλις 6 x 5 μέτρα. 
Ο Νικόλαος ζήτησε από τον Γιουρόφσκι δύο καρέκλες, για να καθίσουν η Αλεξάνδρα και ο νεαρός Αλεξέι.

Αποτέλεσμα εικόνας για οι ρομανωφ

Στην συνέχεια, είπαν στους αιχμάλωτους να περιμένουν στο δωμάτιο, καθώς το φορτηγό που "θα τους μετέφερε" (...) κατέφθανε στο σπίτι. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ένα εκτελεστικό απόσπασμα της μυστικής αστυνομίας κατέφθασε και ο Γιουρόφσκι διάβασε την εντολή της  ε κ τ ε λ έ σ ε ω ς,  που του είχε επιδώσει η Εκτελεστική Επιτροπή των Ουραλίων.

Αποτέλεσμα εικόνας για οι ρομανωφ

Η Ρωσική Αυτοκρατορική οικογένεια των Ρομάνοφ, ο Τσάρος Νικόλαος Β', η σύζυγός του Τσαρίνα Αλεξάνδρα Φεόντοροβνα και τα πέντε παιδιά τους, Όλγα, Τατιάνα, Μαρία, Αναστασία και Αλέξιος, όπως και όσοι φυλακίστηκαν μαζί τους, ο δρ Ευγένιος Μπότκιν, η Άννα Ντιμίντοβα, ο Αλεξέι Τρουππ και ο Ιβάν Χαριτόνοφ δολοφονήθηκαν είτε μέσω πυροβολισμών, ξιφολόγχης, είτε ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου! 


Δ Ε Ι Τ Ε !



  


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το βιβλίο "Άγιοι Βασιλομάρτυρες Ρομάνοφ" δείτε την ιστοσελίδα του έργου: 

&
https://proskynitis.blogspot.com/2019/01/blog-post_844.html

"Π Α Π Α Φ Λ Ε Σ Σ Α Σ"

1 σχόλιο:

  1. Ενέχυρο τα αποθεματικά των κρατικών φορέων για να βγει ο ΣΥΡΙΖΑ στις αγορές των τοκογλύφων
    Τετάρτη, 30 Ιανουαρίου 2019

    Για να δελεάσει τις αγορές να δανείσουν στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω της έκδοσης ενός πενταετούς ομολόγου ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης διατάζει όλους τους φορείς της γενικής κυβέρνησης να μεταφέρουν τα πλεονάζοντα ταμειακά τους διαθέσιμα στην ιδιωτική εταιρία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ) προφανώς για διαπίστωση διαθέσιμου ποσού και πιθανή ενεχυρίαση λόγω της προσπάθειας εξόδου στις αγορές με πανάκριβο επιτόκιο.

    Στις 28 Ιανουαρίου 2019 ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Γιώργος Χουλιαράκης ξαφνικά διέταξε όλους τους φορείς της γενικής κυβέρνησης να μεταφέρουν τα πλεονάζοντα ταμειακά διαθέσιμα τους από άλλα πιστωτικά ιδρύματα στον αντίστοιχο λογαριασμό ταμειακής τους διαχείρισης που κρατείται στην ιδιωτική εταιρία της Τράπεζας της Ελλάδος (ΤτΕ). Επιπροσθέτως η παραπάνω απόφαση συνοδευόταν από μια αυστηρή προειδοποίηση ότι όποιος φορέας δεν έχει ολοκληρώσει την παραπάνω ενέργεια στις επόμενες 30 μέρες τότε το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους θα επιβάλλει τις προβλεπόμενες από τον νόμο κυρώσεις.

    Είναι άξιο αναφοράς ότι η παραπάνω διάταξη του Χουλιαράκη αφήνει ένα παραθυράκι εξαίρεσης κάποιου φορέα από αυτή την υποχρέωση, ύστερα από αιτιολογημένη πρόταση του αιτούμενου φορέα και σύμφωνες γνώμες της εποπτεύουσας Γενικής Δ/νσης Οικονομικών Υπηρεσιών (ΓΔΟΥ) και του Γενικού Λογιστηρίου τους Κράτους (ΓΛΚ). Με λίγη κριτική σκέψη, αυτή η ενέργεια προφανώς έγινε έχοντας υπ όψη κάποια ιδιαίτερη κατάσταση που δεν θα πρέπει να πειραχτεί.

    Βέβαια με λίγη ακόμη κριτική σκέψη η πρεμούρα της εσπευσμένης μεταφοράς των παραπάνω αποθεματικών γίνεται για να λάβουν χειροπιαστή γνώση οι διεθνείς τοκογλύφοι σχετικά με τα ακριβή ταμειακά διαθέσιμα του κράτους. Περαιτέρω με αυτή την κίνηση τα αποθεματικά θα λειτουργήσουν ως ενέχυρο για την αλμυρή έξοδο στις αγορές που ο Τσίπρας χρειάζεται επειγόντως και με κάθε κόστος για την αγορά σανού ελέω επερχόμενης προεκλογικής εκστρατείας.

    Δυστυχώς η έξοδος του ΣΥΡΙΖΑ στις αγορές, εάν τελικώς επιτύχει, θα γίνει με ένα πανάκριβο επιτόκιο του 3,6% και με πενταετή διάρκεια αντί για το αρχικά σχεδιαζόμενο δεκαετές ομόλογο που ονειρευόταν ο Τσίπρας μαζί με τους Rothschild. Παρεμπιπτόντως μια είδηση που πέρασε στα ψιλά ήταν, περίπου στις 25 Ιανουαρίου 2019, το διαζύγιο του ΣΥΡΙΖΑ με τους Rothschild που κόστισαν στον Έλληνα φορολογούμενο εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για τις άχρηστες συμβουλές τους σχετικά με την έξοδο στις αγορές με δεκαετή ομόλογα.

    Συμπερασματικά ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί διακαώς να δανειστεί από τις αγορές, έστω και με πανάκριβα επιτόκια, έστω και με ελάχιστη διάρκεια αποπληρωμής, για να μπορέσει να χρηματοδοτήσει την προεκλογική εκστρατεία του. Όμως αυτή η χρηματοδότηση θα πέσει βαριά στον Έλληνα φορολογούμενο αφού αυτός θα κληθεί τελικά να πληρώσει τους δυσθεώρητους τόκους και κεφάλαιο αυτού του βαρύτιμου δανεισμού.

    Θεόδωρος Γ. Κωστής

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!