Κυριακή 27 Ιανουαρίου 2019

Από που ε ι σ π ρ ά τ τ ε ι ο Νικολάκης ο Κοτζιάς για το "Π ρ ά τ τ ω";



Ταμίας του Κοτζιά είναι επισήμως ο Γενικός Διευθυντής Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Καραχάλιος...

Ο Γενικός Διευθυντής Απόδημου Ελληνισμού Κώστας Καραχάλιος είναι ΤΑΜΙΑΣ... σύμφωνα με όλα τα επίσημα στοιχεία που κοινοποιεί το "Πράττω" του Κοτζιά.



Συνεπώς η αρμόδια Επιτροπή της βουλής, ένας/μία βουλευτής, ένας/μία εισαγγελέας οφείλει να τον καλέσει ώστε να παρουσιάσει και να ενημερωθεί ο ελληνικός λαός -όπως επιτάσσει ο δικός τους νόμος-  τα επίσημα και νόμιμα παραστατικά, όπου πρέπει να εμφανίζονται οι χρηματοδότες και τα έξοδα του υποτιθέμενου "Πράττω"!

ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΕΙ κι από ποιους το "Πράττω"... αν υπάρχει;

Πόθεν έσχες ΤΑΜΙΑ του "Πράττω";

Αν δεν υπάρχει "Πράττω" η αστική δικαιοσύνη έχει το λόγο -αν υπάρχει ένας/μία έντιμος δικαστής στον τόπο τούτο-, αλλά κυρίως ο Κυρίαρχος Λαός!

Ο κύριος Κώστας Καραχάλιος, ΤΑΜΙΑΣ του "Πράττω" του Κοτζιά... θα πρέπει να εμφανίσει μεταξύ πολλών... το ενοικιαστήριο, τις αποδείξεις πληρωμής ενοικίου και από που...
ΕΙΣ-ΠΡΑΤΤΕΙ για τα γραφεία στην Πλάκα!
Για δείτε:



Στα γραφεία του «Πράττω»
(...) Με τις ευλογίες του πρωτοσύγκελου της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, αρχιμανδρίτη Συμεών Βολιώτη και παρουσία του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, αλλά και των συνεργατών της και φίλων, η βουλευτής Α’ Πειραιώς και Νήσων, Γεωργία Γεννιά, έκοψε τη βασιλόπιτα του πολιτικού της γραφείου. 


Ο πρωτοσύγκελος κ. Συμεών, αναφερόμενος στην ονομασία του «Πράττω», τονίζοντας:

«Ο Κύριος μας Ιησούς Χριστός μάς καλεί όχι απλώς στο «πράττειν» αλλά στο «ευ πράττειν». Εύχομαι λοιπόν, αυτή η χρονιά και κάθε χρονιά να είναι χρονιά πράξεων. Αλλά να είναι πράξεις ουσιαστικά ωφέλιμες, έστω κι αν εξωτερικά δε φαίνονται πάντα καλές. Γιατί και ο γιατρός, όταν βάζει το νυστέρι, αυτό που κάνει είναι οδυνηρό, αλλά συγχρόνως και πολύ ωφέλιμο. Εύχομαι να πράττουμε όλοι μας τα ωφέλιμα, για όλους ανεξαιρέτως, χωρίς διακρίσεις και χωρίς εξαιρέσεις»(...)

Αρχιμανδρίτη Συμεών, πως γνωρίζεις ότι είναι μια υπαρκτή πολιτική κίνηση-οργάνωση το "Πράττω";

Κι αν είναι μια οργάνωση "φάντασμα" με σκοτεινούς διαδρόμους παράνομης χρηματοδότησης, πως είστε κύριε Συμεών τόσο ενημερωμένος;

[Στην κοπή της βασιλόπιττας, μεταξύ άλλων, παρέστησαν οι: Παναγιώτης Λυράκης Δήμαρχος Σπετσών, Ανδρέας Ευθυμίου Δήμαρχος Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Πλευράκης αναπληρωτής γενικός Διευθυντής Απόδημου Ελληνισμού, Κώστας Καραχάλιος, γραμματέας Κίνησης ΠΡΑΤΤΩ, Καρύδη Κατερίνα Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Μοσχάτου-Ταύρου, Δημήτρης Γκερλές Δημοτικός Σύμβουλος Πειραιά, Νίκος Γιοβανίδης πρόεδρος ΕΝΑΚ, Θάνος Κελμάγιερ πρόεδρος Ανθοπαραγωγών, Κώστας Ηρειώτης ταμίας Ανθοπαραγωγών, Ανδρέας Κιοσσές πρόεδρος ΦΟΙΝΙΚΑ Πειραιά.]

Σχετικά:


* Κάθε απειλή από τον όποιο αμερικανοτσόγλανο δεν θα μας κάνει να σιωπήσουμε!
Οι επίορκοι, πολιτικοί και κοινοί απατεώνες πρέπει να πληρώσουν τουλάχιστον όσα προβλέπουν οι νόμοι αυτού του αστικού κράτους! 
Αυτά για "ορεκτικό"... Κοτζιά, έστω και μια φορά στη ζωή σου ομολόγησε την αλήθεια!

https://sibilla-gr-sibilla.blogspot.com/2019/01/blog-post_977.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!