Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

Τελικά ο Πάνος ΕΙΧΕ ΔΙΚΟΙΟ ; Καί ΟΛΟΙ οι διπρόσωποι, παρίσταναν ότι "δεν ξέρει τί λέει"....

ΟΛΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ "ΚΟΛΠΟ" ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ...Τ Ζ Ε Φ Ρ Υ ; ; ;
ΟΛΟΙ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ..."Θ Ε Ο Κ Ο Υ Φ Ο Υ Σ" ; ; ; 

ΩΣΤΕ ΗΞΕΡΕ Ο ΠΑΝΟΣ ΤΙ ΕΛΕΓΕ!
ΑΛΛΑ "ΟΛΟΙ" ΚΟΤΕΣ ....


Ο Πάνος Καμμένος στη Βουλή δήλωσε έτοιμος να καταθέσει την παραίτηση του και κάλεσε και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκο Μητσοτάκη, να κάνει το ίδιο και αυτός και άλλοι 100 βουλευτές προκειμένου να μην περάσει η Συμφωνία των Πρεσπών. 

Κάποια παπαγαλάκια έσπευσαν με απανωτά δημοσιεύματα να λοιδορήσουν την πρόταση γράφοντας ότι αυτά είναι ανεφάρμοστα και δεν μπορούν να γίνουν. 
Και όμως υπάρχει πρόβλεψη στον κανονισμό και για τέτοιες περιπτώσεις όπως μπορείτε να δείτε. 

Άλλο εάν είχαν αναλάβει την υποχρέωση να σπεύσουν με συνοπτικές διαδικασίες υλοποιήσουν την «επιθυμία» του 'ΝΑΤΟ'  αρπάζοντας και τα "προεκλογικά τους έξοδα", και άλλο εάν μπορούσε να γίνει. 

Η προδοσία αυτή θα τους ακολουθεί για όλη τους την εναπομένουσα πολιτική σταδιοδρομία.

http://ixnos.blogspot.com/2019/01/blog-post_27.html

"ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑΣ"

6 σχόλια:

  1. Αγαπητή ΟΔΥΣΣΕΙΑ, έλεος με τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ (Μ)ΠΑΝΟ...

    Μπορεί ο απαίσιος αρχιπροδότης Καμμένος -ο ΜΟΝΟΣ άνθρωπος στον κόσμο που μπορούσε να αποτρέψει την προδοσία της Μακεδονίας μας ανατρέποντας την κυβέρνηση πριν από την υπογραφή της επαίσχυντης Συμφωνίας- να εμφανίζεται μετά το στημένο διαζύγιό του με τον Τσίπρα ως… υπερεθνικόφρονας και… σκοπιανοφάγος, αλλά όλα αυτά είναι ένα φτηνό κόλπο μπας και ξεγελάσει τους Έλληνες και διασώσει το πολιτικό του σαρκίο! Στην πραγματικότητα, είναι «ούνα φάτσα – ούνα ράτσα», με τον έτερο αρχιπροδότη, Τσίπρα!

    Τώρα όσον αφορά την δήθεν "πρόταση" του αρχιπροδότη ΑΝΘΕΛληνα για παραίτηση των βουλευτών της νουδουλας ο (Μ)Πανος την έκανε ΜΕΤΑ την πρόταση του Αρχηγού της ΧΑ, μπας και κοροιδέψει κανένα βλάκα.

    Το ixnos.blogspot αβαντάρει τον ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ για τους δικους του .."πατριωτικούς" λόγους...αλλά η ΟΔΥΣΣΕΙΑ κρατά σταθερή ΓΝΗΣΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ και είναι σίγουρο ότι εκ παραδρομής δεν είδε τα πραγματικά γεγονότα:

    Πρόκληση - πρόσκληση Ν. Γ. Μιχαλολιάκου: Παραιτηθείτε για να μην περάσει η συμφωνία των Πρεσπών! ΒΙΝΤΕΟ

    Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/proklhsh-prosklhsh-n.-g.-michaloliakou-paraiththeite-gia-na-mhn-perasei-h-s#ixzz5dvyDwqWX

    και δεν τα ανέδειξε..

    Αντίθετα αναδεικνύει τις αισχρές αντιγραφές, για το θεαθήναι και για τους ανόητους, του ΑΡΧΙΠΡΟΔΟΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προσπαθούμε να ενημερώσουμε πρός όλες κατά το δυνατόν τις κατευθύνσεις.
      Παραθέτοντας λοιπόν και άλλων ιστολογίων αναρτήσεις, καλούνται οι αναγνώστες να σταθμίσουν και να μορφώσουν γνώμη. Τίποτε περισσότερο και τίποτε λιγώτερο.
      Υπάρχουν νομικοί, για το συγκεκριμένο θέμα που πιστεύουν ότι θα μπορούσε να λειτουργήσει.
      Αλλά ΔΕΝ ....
      Ευχαριστούμε και να είστε καλά.

      Διαγραφή
    2. Ἔχετε δίκιο!
      Πράγματι ὁ πρῶτος, ὁ ὁποῖος ἔκανε τὴν πρότασι γιὰ παραίτησι τῶν βουλευτῶν, ἦταν ὁ ἀρχηγὸς τῆς Χρυσῆς Αὐγῆς καὶ τοῦ τὸ ἀναγνωρίζουμε. Ἔχουμε ὅμως κάποιες ἐπιφυλάξεις γιὰ τὸ ἂν θὰ μποροῦσε ἡ Χ.Α. νὰ ἀνατρέψη μόνη της τὴν κατάστασι! Χρειάζεται ἡ γνώμη συνταγματολόγου.

      Διαγραφή
  2. Δεν κατάλαβα.Αφού το 1/5 των βουλευτών είναι 60.
    Άρα, αν παραιτούνταν 101, δεν θα έπαιρναν τη θέση οι αναπληρωματική εφόσον 101>60?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ἒὰν παρητοῦντο οἱ κανονικοὶ βουλευτὲς ἑνὸς κόμματος, προφανῶς θὰ ἔκαναν τὸ ἴδιο καὶ οἱ ἀναπληρωματικοί, ὁπότε θὰ ὡδηγούμασταν σὲ ἐκλογές.

      Διαγραφή
    2. Δεν κατάλαβα που κολαει το αρθρο του συνταγματος με την παραιτηση των 100 βουλευτων.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!